- 3 Eylül 2022
- 21
- -32
- 1
- 24
- Konu Sahibi masumane27
-
Peki ya bakire olduğuma inanmazsaHiç bulaşmayın böyle şeylere. Gerek yok.
Yani size güveniyorsa inanması lazım ona bakarsanız o erkek onunki hiç anlaşılmaz onda zar diye bir şey yok..Peki ya bakire olduğuma inanmazsa
başınıza gelen bir şey yok.Ya da başına böyle bir olay gelipte ilk ilişkisini sorunsuz bir şekilde atlatanlar da deneyimini yazabilir mi
Bekaret ne ki? Gerçekten önemli mi? Kanamanız olmazsa ahlaksız mı olacaksınız, değeriniz mi eksilecek? Karşınızdaki kişi de bakir mi acaba? Ve son sorum, böyle bir şey için, karşınızdaki insanı aldatmanıza gerek var mı?Kızlar size çok acil bir sorum olacaktı lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi.
Ben ergenlik dönemindeydim masturbasyon yaparken parmağım biraz iç kısma dogru girdi o zamanlar bekaretle ilgili bir şey bilmiyordum tabi. Sonra bir iki damla kan geldi aldırış etmedim. Ama bu konuları öğrendikten sonra aklımda hep bi soru işareti kaldi üniversiteye geçince jinekologa gidip kontrol ettirdim ve doktor ilk ilişkinde artik kan gelmez dedi. Ve benim iki ay sonra düğünüm var. Internette araştırdım ne yapabilirim diye yapay kizlik zarı diye bir şey varmış kapsül şeklinde. Onu deneyen ve işe yarayan var mi bilen yazabilir mi. ( bu konuyu nisanlinla konus diyenler olacaktır. fakat O bu konularda biraz katı ve ilişkimi riske atmak istemiyorum lütfen yardım edin)
Hayir o daha önce defalarca yapmisTakıntılı ise kendisi daha önce yaşamamış demektir. Yoksa sadece kadın tarafında mı takıntılı?
Ve yine takıntılı ise araştırmıştır o çok takıntılı ya…
Anlattığınız şekilde kandıramazsınız da yani.
En iyisi olduğu gibi anlatın ya da en iyisi bu takıntılıdan ayrılın.
Takıntılı insan iyi bir şey değildir zaten neye takarsa taksın.
Evet tırnağım uzundu o anParmakla nasıl masturbsyn yapıyosunuz ya hiç mi huylanmıyosunuz . Ben penis girerken cocuk dogurdum halde hala huylanıyorum uzun tırnaklı bir parmak girdiğini dusununce bile suan canım acıdı iyice irilti oluyorum. Giriş yerini faln yırtmıssındır tahriş olmustur birdha sürtünerek dene daha güvenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?