• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaret

masumane27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
21
-32
1
24
Kızlar size çok acil bir sorum olacaktı lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi.
Ben ergenlik dönemindeydim masturbasyon yaparken parmağım biraz iç kısma dogru girdi o zamanlar bekaretle ilgili bir şey bilmiyordum tabi. Sonra bir iki damla kan geldi aldırış etmedim. Ama bu konuları öğrendikten sonra aklımda hep bi soru işareti kaldi üniversiteye geçince jinekologa gidip kontrol ettirdim ve doktor ilk ilişkinde artik kan gelmez dedi. Ve benim iki ay sonra düğünüm var. Internette araştırdım ne yapabilirim diye yapay kizlik zarı diye bir şey varmış kapsül şeklinde. Onu deneyen ve işe yarayan var mi bilen yazabilir mi. ( bu konuyu nisanlinla konus diyenler olacaktır. fakat O bu konularda biraz katı ve ilişkimi riske atmak istemiyorum lütfen yardım edin)

Adamı kandırarak ilişkini riske atmış oluyorsun zaten..
Ayrıca başka bir adamla birlikte olmaktan kaynaklanan bir durum da değilmis.
Zaten bekarete bakarak eş secen bir adam ; ileride bir hastalığınız olduğunda sizi kusurlu ve defolu gibi görerek anında bırakır..
Benden söylemesi.

Katı olabilir ama kandırmaya çalışmanız doğru değil. Benim anlayışımda sadece kızlık zarına bakılarak insanların yargılamamak ancak karşı taraf buna değer veriyorsa o da onun ahlak anlayışıdır ve onu kandıramanız doğru değil

Hymeniniz yırtılsa da yırtılmasa da biriyle birlikte olmadığınız için bakiresiniz. Kaza sonucu yırtılanlar da var mesela onlar bakire değil mi ? Veya ters ilişki yaşayıp kızlık zarı sağlam olanlar var onlar da bakire mi sayılır ?
Neyse bu benim bakış açımdı belki bir şeyleri değiştirir diye yazdım ama böyle işlere girmeyin zaten adam da siz de bu konuda mutaassıpsanız söylersiniz ilişki esnasında.
Böyle şeylere gerek yok hem tecrübesizliğinizden de anlaşılır acı falan olur diye tahmin ediyorum.
Hem yapay olduğu anlaşılırsa daha kötü olur bu sefer sanki kandırmak istemişsiniz gibi olur amacınız o olmadığı halde.

Son düzenleme:
Peki ya bakire olduğuma inanmazsa
Yani size güveniyorsa inanması lazım ona bakarsanız o erkek onunki hiç anlaşılmaz onda zar diye bir şey yok..
Amacım bozgunculuk yapmak değil ama zarınıza sözünüzden daha çok güveniyorsa ne diyebilirsiniz ki ?

Parmakla nasıl masturbsyn yapıyosunuz ya hiç mi huylanmıyosunuz . Ben penis girerken cocuk dogurdum halde hala huylanıyorum uzun tırnaklı bir parmak girdiğini dusununce bile suan canım acıdı iyice irilti oluyorum. Giriş yerini faln yırtmıssındır tahriş olmustur birdha sürtünerek dene daha güvenli 😆

Kızlar size çok acil bir sorum olacaktı lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi.
Ben ergenlik dönemindeydim masturbasyon yaparken parmağım biraz iç kısma dogru girdi o zamanlar bekaretle ilgili bir şey bilmiyordum tabi. Sonra bir iki damla kan geldi aldırış etmedim. Ama bu konuları öğrendikten sonra aklımda hep bi soru işareti kaldi üniversiteye geçince jinekologa gidip kontrol ettirdim ve doktor ilk ilişkinde artik kan gelmez dedi. Ve benim iki ay sonra düğünüm var. Internette araştırdım ne yapabilirim diye yapay kizlik zarı diye bir şey varmış kapsül şeklinde. Onu deneyen ve işe yarayan var mi bilen yazabilir mi. ( bu konuyu nisanlinla konus diyenler olacaktır. fakat O bu konularda biraz katı ve ilişkimi riske atmak istemiyorum lütfen yardım edin)
Bekaret ne ki? Gerçekten önemli mi? Kanamanız olmazsa ahlaksız mı olacaksınız, değeriniz mi eksilecek? Karşınızdaki kişi de bakir mi acaba? Ve son sorum, böyle bir şey için, karşınızdaki insanı aldatmanıza gerek var mı?

Takıntılı ise kendisi daha önce yaşamamış demektir. Yoksa sadece kadın tarafında mı takıntılı?
Ve yine takıntılı ise araştırmıştır o çok takıntılı ya…
Anlattığınız şekilde kandıramazsınız da yani.
En iyisi olduğu gibi anlatın ya da en iyisi bu takıntılıdan ayrılın.
Takıntılı insan iyi bir şey değildir zaten neye takarsa taksın.

Takıntılı ise kendisi daha önce yaşamamış demektir. Yoksa sadece kadın tarafında mı takıntılı?
Ve yine takıntılı ise araştırmıştır o çok takıntılı ya…
Anlattığınız şekilde kandıramazsınız da yani.
En iyisi olduğu gibi anlatın ya da en iyisi bu takıntılıdan ayrılın.
Takıntılı insan iyi bir şey değildir zaten neye takarsa taksın.
Hayir o daha önce defalarca yapmis

Parmakla nasıl masturbsyn yapıyosunuz ya hiç mi huylanmıyosunuz . Ben penis girerken cocuk dogurdum halde hala huylanıyorum uzun tırnaklı bir parmak girdiğini dusununce bile suan canım acıdı iyice irilti oluyorum. Giriş yerini faln yırtmıssındır tahriş olmustur birdha sürtünerek dene daha güvenli 😆
Evet tırnağım uzundu o an 🤭 cahillik işte o zamanlar simdi olsa yapar mıyım hiç :(

Back