merak ettiğim birşey var, niye hep aynı şey oluyor anlamıyorum, ilk defa üye olunuyor, (hatta daha önceleri de bu site hep takip ediliyo oluyor orası da ayrı bi tartışma konusu tabi) sonra vay benim şöyle bi derdim var böyle bi sorunum var diyerek topic açılıyor, işin ilginç yanı da bu topicler genellikle cinsellikle alakalı şeyler, uzaktan yada yakından cinselliğe dokunuyo ucu, ne kadar samimisiniz şu anda bilemem ama samimi olduğunuzu varsaysak bile böyle bir aileye gelin gitmeyi istemeniz çok şaşırtıcı, bi çoğumuz evlendik bi çoğumuz ilk gecesini yaşadı vs, ben eşime nişanlıyken buna benzer bi konu açılmıştı ve ben ona sakın ola benden şüphe etme eğer şüphen varsa bu iş bitsin demiştim, bana verdiği cevap aynen şuydu, "ben seninle kızlığın için evlenmiyorum, kızlık benim için 2. planda, belki ailem için bu önemli olabilir ama bu benim vereceğim bi karar, eğer kız değilsen bile onlara karım kız değil mi diyeceğim, seninle benim aramda kalacak, ben senin kalbindeki güzelliğe vuruldum, kızmışsın dulmuşsun önemli değil, belki başından bi kaza geçti yada kötü bişey oldu bunun için seni asla yargılayamam" daha detaylara girmiyorum bu konuşma bu şekilde devam etmişti, anlatmak istediğim eğer böyle bir mevzuu geçtiyse aranızda eşin olacak adamın buna benzer cümleler kurması gerekliydi bu bir, ikinciisi de senin kızlığının sorgulaması hiçkimsenin haddine düşmez, sadece seni ilgilendirir, böyle cahil insanlara da hiçbişey ispatlamak zorunda değilsin, kendini ispatlamak zorunda görüyorsan da bence senin kendine güvenin yok, eşin olacak şahsiyet de bu raporu senden bekliyorsa da yazıklar olsun diyorum, bu evlilik gerçekleşse bile ne kadar sürer acaba, bu güvensizlikle bana pek mutlu olamazmışsınız gibi geliyo
hergün aynı saatlerde derdim var köşesi bi patlama geçiriyo hergün yeni bir üye kendini bu şekilde tanıtıyo ve reyting rekorları kırıyo şuan tam50 kullanıcı ve3 misafir burda konu okuyooooo
mürekkepi napcan kızz filmlerde hiçmi görmedin kolunu kesip damlatıcannn
bunlar raporun doğru olduğunada inanamazlar.:mymeka:
noter huzurunda isterler.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?