• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekaret raporu

gel ben yazayım sana bi rapor.
boynuna asıp gezersin; müstakbel kayınvalidenin de şerefi kurtulur.
et pazarı ya burası...
sen kendine bu muameleye izin verirsen saha çok hastane hastane gezersin..

Ay bana biseyler oluyor vallaha ter basti, artik herseyi dugr olduk, kanli carsaf o ta onceden var da bi de rapor cikti, ay galiba ben bagilajayimmmmmmmmmmm

nereye gidiyoruz boyle ya valla ailelere bak ya bu ne cirkefliktir :1shok:

ayıp! hem de çok ayıp! ailesinin isteklerinin arkasına sığınmış sanırım nişanlınız, çünkü o bile almadığım için şüphelenmeye başladı benden diyorsunuz, 8 yıldır size güvenemediyse, bir daha ne zaman güvenecek acaba :umursamaz:

Sana tek göstereceğim yol o aileden olabildiğince uzak dur
nişanlisi batsin ne demek benim namusumdan süphe edip rapor istemek
adamin alnini karişlarim:kızgın:
Eğer idrak edebilme yeteneğinizi hala kaybetmediyseniz bu size çok büyük bir hakaret!
Nerde kadinlik gururunuz onurunuz?
Birde hala nişanlim ve ailesi diyorsun yerim öyle nişanliyi ben:mymeka:
aman kanka geldin 50 yaşına allasen senden kim ister ki bekaret belgesi :umursamaz:
menapoz olmadıgını ispatlicak orkitleri istemişlerdir olsa olsa :sinifsinif:

merak ettiğim birşey var, niye hep aynı şey oluyor anlamıyorum, ilk defa üye olunuyor, (hatta daha önceleri de bu site hep takip ediliyo oluyor orası da ayrı bi tartışma konusu tabi) sonra vay benim şöyle bi derdim var böyle bi sorunum var diyerek topic açılıyor, işin ilginç yanı da bu topicler genellikle cinsellikle alakalı şeyler, uzaktan yada yakından cinselliğe dokunuyo ucu, ne kadar samimisiniz şu anda bilemem ama samimi olduğunuzu varsaysak bile böyle bir aileye gelin gitmeyi istemeniz çok şaşırtıcı, bi çoğumuz evlendik bi çoğumuz ilk gecesini yaşadı vs, ben eşime nişanlıyken buna benzer bi konu açılmıştı ve ben ona sakın ola benden şüphe etme eğer şüphen varsa bu iş bitsin demiştim, bana verdiği cevap aynen şuydu, "ben seninle kızlığın için evlenmiyorum, kızlık benim için 2. planda, belki ailem için bu önemli olabilir ama bu benim vereceğim bi karar, eğer kız değilsen bile onlara karım kız değil mi diyeceğim, seninle benim aramda kalacak, ben senin kalbindeki güzelliğe vuruldum, kızmışsın dulmuşsun önemli değil, belki başından bi kaza geçti yada kötü bişey oldu bunun için seni asla yargılayamam" daha detaylara girmiyorum bu konuşma bu şekilde devam etmişti, anlatmak istediğim eğer böyle bir mevzuu geçtiyse aranızda eşin olacak adamın buna benzer cümleler kurması gerekliydi bu bir, ikinciisi de senin kızlığının sorgulaması hiçkimsenin haddine düşmez, sadece seni ilgilendirir, böyle cahil insanlara da hiçbişey ispatlamak zorunda değilsin, kendini ispatlamak zorunda görüyorsan da bence senin kendine güvenin yok, eşin olacak şahsiyet de bu raporu senden bekliyorsa da yazıklar olsun diyorum, bu evlilik gerçekleşse bile ne kadar sürer acaba, bu güvensizlikle bana pek mutlu olamazmışsınız gibi geliyo

merhaba herkese ben yeni üye oldum bu siteye ve bir sürü deneyimli hemcinslerime bir konu danışmak istiyorum,
işin özü ben nişanlıyım ancak nişanlımın ailesi çok tutucu ve evlenmeden once tüm gelinlerinden bekaret raporu gibi bişey almış. ben de bunu üzerine bir özel hastaneye gittim muayene oldum ancak doktor biz rapor vermiyoruz dedi. raporu adli tıptan alırsınız dedi...daha sonra adliyeye gittim ancak ortada adli bir durum yokki siz kendi isteğinizle bu raporu almak istiyosunuz biz sadece tecavüz vb. konularda böyle bir rapor veririz dediler... :bbo: ne yapsam şaşırdım nasıl alırım bu raporu lütfen yol gösterin.. istanbul'da bu raporu alabileceğim bir hastane biliyorsanız lütfen yardımcı olun.. bir de raporu alamadkça nişanlım şüphelenmeye başladı beni anlamak yerine resmen iftiraya uğramış gibi hissediyorum... konuyla ilgili birşeyler bilen duyan biri varsa nolur acilen paylaşsın ...

durum öyle değil nişanlımla aslında ilggisi yok biz 8 yıldır birlikteyiz ve en ufak bişe görmedim bu konuda.. ama aile manyak işin aslı bende sevdiğim insanla birlikte olmak için u rahatsız edici duruma katlanmayı göze aldım :kızgın:

Bence nısanlınızlada alakası var..
Baksana suphelenmeye baslamıs hemen rapor alamadınız dıye..kafamçokkarıştı
Kendını yakma arkadas..Dost tavsıyesı..

Peki öyleyse sende müstakbel nişanlın ve ailesinden akli dengelerinin yerinde olup olmadığına dair bir rapor iste... Bence bu çok daha mantıklı...

Beni böyle aşağılık bir duruma iteleyen ne nişanlıyı ne de ailesini kabul ederim!

Yol ver gitsin!

Devlet hastaneleri böyle bir rapor vermiyor, adli tıpta adı üstünde adli olay olmadıkça vermez. özel hastaneler de vermediğine göre biraz zor işiniz... bu yaptıklardı da çok saçma zaten orası baştan kesin... bugun bunu isteyen yarın kimbilir ne ister... bir de aileniz bu durumu biiyor mu çok merak ettim doğrusu...aileniz böyle birşeyi kabullenmez diye düşünüyorum resmen hakaret çünkü... size tavsiyem bence bir kere daha düşünün...

hönk üstüne hönk oldum yaaaaaaaaa
olayın şokunu atlatamadan birde kilisliler yüzünden hönk oldummmmmmmm

şasırdım arkadaşım sen bu işi hemen bitirecegine nasıl rapor alırım diye soruyorsun.
senden şüphe eden bir adamla hala evlenmeyi düşünüyorsun pess
ailesine nede nişanlına verecek hesabın olmamalı önce allah bilsin yeter sonuç ne olursa olsun..ailecek karar verecekler senin için nişanlın ne o zaman evlenecek olan oooo neyse fazla yoruma gerek yok..
istanbulda bu devirde hala varmı böyle aileler..raporu ilk defa duydum..çarşaf ı duymuştum...

kusura bakmayın ama bir kızın bakire olduğunu
bir raporla ispat etmek durumunda kalması kadar aşağılayıcı bir durum düşünemiyorum
kendinize bunu yapıyorsunuz bide fellik fellik rapor mu arıyorsunuz
hayret bişe yahu
söz senettir demişler sözünüze güvenmeyen bir adam ve ailesi ile ne işiniz var

Töreler böyleeee..:bbo:

Törelerin önünde hiç kimse duramaz..:bbo:

Malın sağlamlığı onaylanmadan düğün dernek kurulup boşa masraf yapmaya gerek yok..:kızgın:

Ne derseniz deyin kızlar, arkadaş o raporu alacak ve gururla kayınvalidesine sunacak..:bbo:

Sonra da düğüne onay verilecek..:bbo:

Başka kelime bulamıyorum olayın çarpıklığı anlatmaya ya da duygularımı ifade etmeye ben..:bbo:

Kanlı çarşafı da aştık demek..:bbo:

Bunu aile istedi tamada sizde kabul edip gidip rapor mu çıkardınız?:olmaz:
Ben bunu asla gururuma yediremem...
Yüzüğü suratına fırlatıp çeker giderdim
Kim oluyorlar da sizden böyle birşey istiyorlar :umursamaz:

siz gerçekmisiniz,bekaret raporu nedemek,size güvenmeyen adamla ne işiniz var.bide haksız duruma düşer gibi yapıyosunuz.daha neler duyacağız Allahım yaa

Ayy çok şaşırdım hem de tüm gelinlerden istiyolar demek:umursamaz:
Canım walla hiç bilmiyorum nerden alınırr:umursamaz:

senin ailen ne diyor bu duruma ?
demedilermi bize hakarettir bu ne alaka kimsiniz siz bizi ispata davet ediyorsunuz diye :1shok:
bence biran once defet basından 8 degil 18 yıllık birlikteliğin olsa bile boş bunlar boş anacım ...
hadi siz bu yıllar içerisinde nişanlınla bişey yapmış olsaydınız ne isticeklerdi ?
ben senin ailenin yerinde olsam once kaynanan olacak şahsın bekaret raporunu gormek isterdim ... sonrasınada bi ara karar verirdim :kahve:

Back