Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibi huuuuu
ordamısın bişiyler yaz
bakk kk bayanları senin için telef oluyorlar
ayakta duracak yer yok aşağıda herkes şok içinde
gözleri yuvalarından çıkmak üzere bir şeyler söylede merakımızı gider
yada giderme
bırak dağanık kalsın kaydirigubbakcemile3
bir kiz buray konu acip, sevgilimle beraber oldum diyince herkes normal
karsiliyor, ama bir kiz, nisanlim benden bekaret raporu istedi diyince
herkes cok sasirip kiniyor ?? lmaz:
tamam bekaret raporunu zaten isteyen kisiyi aninda silmek gerekir
ama bir kiz sevgilisiyle filan beraber olunca bu nasil normal karsilaniyor ben onu anlayamadim ?kafamçokkarıştı
merhaba herkese ben yeni üye oldum bu siteye ve bir sürü deneyimli hemcinslerime bir konu danışmak istiyorum,
işin özü ben nişanlıyım ancak nişanlımın ailesi çok tutucu ve evlenmeden once tüm gelinlerinden bekaret raporu gibi bişey almış. ben de bunu üzerine bir özel hastaneye gittim muayene oldum ancak doktor biz rapor vermiyoruz dedi. raporu adli tıptan alırsınız dedi...daha sonra adliyeye gittim ancak ortada adli bir durum yokki siz kendi isteğinizle bu raporu almak istiyosunuz biz sadece tecavüz vb. konularda böyle bir rapor veririz dediler... :bbo: ne yapsam şaşırdım nasıl alırım bu raporu lütfen yol gösterin.. istanbul'da bu raporu alabileceğim bir hastane biliyorsanız lütfen yardımcı olun.. bir de raporu alamadkça nişanlım şüphelenmeye başladı beni anlamak yerine resmen iftiraya uğramış gibi hissediyorum... konuyla ilgili birşeyler bilen duyan biri varsa nolur acilen paylaşsın ...
Bir sey merak ettim müstakbel kaynanan'da acaba zamaninda kendisinede almis mi böyle bir rapor?
Bir sey merak ettim müstakbel kaynanan'da acaba zamaninda kendisinede almis mi böyle bir rapor?
eltilerine sorsaydın nerden almışlar raporu şakkıdı