durum öyle değil nişanlımla aslında ilggisi yok biz 8 yıldır birlikteyiz ve en ufak bişe görmedim bu konuda.. ama aile manyak işin aslı bende sevdiğim insanla birlikte olmak için u rahatsız edici duruma katlanmayı göze aldım
durum öyle değil nişanlımla aslında ilggisi yok biz 8 yıldır birlikteyiz ve en ufak bişe görmedim bu konuda.. ama aile manyak işin aslı bende sevdiğim insanla birlikte olmak için u rahatsız edici duruma katlanmayı göze aldım
merhaba herkese ben yeni üye oldum bu siteye ve bir sürü deneyimli hemcinslerime bir konu danışmak istiyorum,
işin özü ben nişanlıyım ancak nişanlımın ailesi çok tutucu ve evlenmeden once tüm gelinlerinden bekaret raporu gibi bişey almış. ben de bunu üzerine bir özel hastaneye gittim muayene oldum ancak doktor biz rapor vermiyoruz dedi. raporu adli tıptan alırsınız dedi...daha sonra adliyeye gittim ancak ortada adli bir durum yokki siz kendi isteğinizle bu raporu almak istiyosunuz biz sadece tecavüz vb. konularda böyle bir rapor veririz dediler... :bbo: ne yapsam şaşırdım nasıl alırım bu raporu lütfen yol gösterin.. istanbul'da bu raporu alabileceğim bir hastane biliyorsanız lütfen yardımcı olun.. bir de raporu alamadkça nişanlım şüphelenmeye başladı beni anlamak yerine resmen iftiraya uğramış gibi hissediyorum... konuyla ilgili birşeyler bilen duyan biri varsa nolur acilen paylaşsın ...
Sızden bekaret raporu ısteyen bı aılenın gelını olmakda bu fıkre ragmen tamam mı dedınız?
Acaba aıle bu raporları ne yapıyor?Davetıye de felan mı kullanacak
Tanrım nasıl bır zıhnıyet ıle yuruyoruz gelecege...
canım nişanlın kilis limi kilisliler ister raporu biz sağlık ocağından aldık özeller vermiyor
canım nişanlın kilis limi kilisliler ister raporu biz sağlık ocağından aldık özeller vermiyor
merhaba herkese ben yeni üye oldum bu siteye ve bir sürü deneyimli hemcinslerime bir konu danışmak istiyorum,
işin özü ben nişanlıyım ancak nişanlımın ailesi çok tutucu ve evlenmeden once tüm gelinlerinden bekaret raporu gibi bişey almış. ben de bunu üzerine bir özel hastaneye gittim muayene oldum ancak doktor biz rapor vermiyoruz dedi. raporu adli tıptan alırsınız dedi...daha sonra adliyeye gittim ancak ortada adli bir durum yokki siz kendi isteğinizle bu raporu almak istiyosunuz biz sadece tecavüz vb. konularda böyle bir rapor veririz dediler... :bbo: ne yapsam şaşırdım nasıl alırım bu raporu lütfen yol gösterin
hönnnkk:1shok:
eve mantıklı bakire kızlarımızın düğününde siz sevdiklerimizi aramızda görmekten....... diye başlayan bir davetiyee değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?