bekaret raporu

sana sığındım yarabbimm
insanlık nereye gidiyorr
böle saçma şeymi olurr yaaa
kaynana gelinden bekaret raporu istiyor bu ne utanmazlık nasıl bişi yaa
güvenmiyorsan neden gelinin olarak kabul ediyorsun
hadi onu geçtik adı hor kaynana
o yaparr
eeee nişanlına ne oluyorr
şüpelenmekte neymişş
sana güvenmeyen bi insan var karşında
en ufak terslikte şüpe duymaya başlamışşş
bide ilerisini düşün bakalımm
bence rapordan önce sen eşin olmayı düşünüp
hala sana güvenmeyen adamla bi konuşş derimm
böyle saçmalık olmazzz
güven olmazssa bi birliktelik olmazz
sadece evcilik oynarsınızz
evlenmeden öncee başını iki elinin arasına al bi düşünn
insan olmayııı,
insanla yaşamayıı,o insanla bi insan yetiştireceğii düşünn
öyle karar ver
raporuda bence almaaa
herşeyden önce
kendine saygın olsunn bunu yapma

Pazardan kurbanlık mı alıyorlar, dişlerine bakar gibi sizin de bekaretinize bakacaklar..

Bu bir evlilik mi, yoksa malın sağlamlığına göre yapılacak bir mal alım satımı mı?

Sana bu gözle bakıyorlar ne acı..Neyse..

Sizin yaşam tarzınız buysa, sorun eltilerinize nerden almışlar, ya ada nişanlına söyle o götürsün seni..

Cık cık cık inanamıyorum ..

ayol önceleri kanlı çarşah millete gösterilirdi şimdide bekaret raporunu gösteriyorlar herhalde...
eeee ne de olsa çağa ayak uydurmak lazım.))

sen göze aldıktan sonra bise laf düsmezki...özel hastanelerden alabilirsin sanırım..

Daha çok şeyi göze alacaksınız demektir

aile sizin rapor için ,toplanacak. herkes anne baba kardeş nişanlı o raporu onaylayacak.test edip onaylayacak. okuyup, mührü basacak, her bir birey onayı verecek...,... ve siz o eve gelin gideceksiniz öylemi....
birde bunu yapmak için o hastane senin bu hastane benim koşturuyorsunuz.
kendini bir insan bu kadar mı, küçültür.
o nişanlıyada o aileyede basın bence tekmeyi. terbiyesizlik bu. başkada bir şey değil yaptıklarıklava:

Son düzenleyen: Moderatör:

eve mantıklı bakire kızlarımızın düğününde siz sevdiklerimizi aramızda görmekten....... diye başlayan bir davetiyee değil mi

yok yok bu gerçek olamaz yaa şaka yapıyosun dimi arkadaşımmm

nefesim daraldı
nedemek yaa bekaret raporu gelen misafirleremi gösterceklermiş
bakın bizimki sağlam diyee çok komik yaaa
sen gerçekten eltilerine sor onlar nede olsa tecrübeli
belkide kayınvalidenin anlaşmalı olduğu bi sağlık kurumuda vardır rapor verebilennnn

şaka gibi,annen ne diyor merak ettim,benim ki direkt o nişanı bozardı da ...

Sana tek göstereceğim yol o aileden olabildiğince uzak dur
nişanlisi batsin ne demek benim namusumdan süphe edip rapor istemek
adamin alnini karişlarim
Eğer idrak edebilme yeteneğinizi hala kaybetmediyseniz bu size çok büyük bir hakaret!
Nerde kadinlik gururunuz onurunuz?
Birde hala nişanlim ve ailesi diyorsun yerim öyle nişanliyi ben:mymeka:

canım nişanlın kilis limi kilisliler ister raporu biz sağlık ocağından aldık özeller vermiyor

nasıl yani??
siz bekaretinizi ıspat etmek için gidip muayene mi oldunuz?
bu nasıl bir zihniyettir ya??
peki oğulları size bekaret raporu sundu mu??
o da adeti mi kilislilerin!!

canım ailesinin her dediğini yapacak olursan ömür boyu çekersin,yarın öbür gün daha neler isterler kimbilir.Eşin bu durumda ailesine set çıkmıyor,onlara göz yumuyorsa ilerde onlara karşı seni korumaz ve ezdirebilir gibi geldi bana.

eve mantıklı bakire kızlarımızın düğününde siz sevdiklerimizi aramızda görmekten....... diye başlayan bir davetiyee değil mi

Vay be bı tescıllı raporlu davetıyem bıle olmadı

Ne yanı sey gıbı olmus hanı bakıre degılse aşk felan onemlı degıl bosuna dugun masrafı yapmayalım.Ama sanırım kımı yerlerde bunlar normal.Bı arkadas yazmıs ya kılıslımısın bız de saglık ocagından aldık dıye.Enteresan bı durum.Belkıde boyle bır sacmalıgı gelenek gorenenk anane adı altında barıdıran bı kesım var sanırım.Sahsen benden boyle bı rapor ıstense ıdı degıl 8 yıl 88 yıllık askım olsa de get der onume bakardım...
Allah konu sahıbı arkadasada kolaylık versın ne dıyım baska...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…