bekaret raporu

sunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
7
0
86
İstanbul
merhaba herkese ben yeni üye oldum bu siteye ve bir sürü deneyimli hemcinslerime bir konu danışmak istiyorum,
işin özü ben nişanlıyım ancak nişanlımın ailesi çok tutucu ve evlenmeden once tüm gelinlerinden bekaret raporu gibi bişey almış. ben de bunu üzerine bir özel hastaneye gittim muayene oldum ancak doktor biz rapor vermiyoruz dedi. raporu adli tıptan alırsınız dedi...daha sonra adliyeye gittim ancak ortada adli bir durum yokki siz kendi isteğinizle bu raporu almak istiyosunuz biz sadece tecavüz vb. konularda böyle bir rapor veririz dediler... :bbo: ne yapsam şaşırdım nasıl alırım bu raporu lütfen yol gösterin.. istanbul'da bu raporu alabileceğim bir hastane biliyorsanız lütfen yardımcı olun.. bir de raporu alamadkça nişanlım şüphelenmeye başladı beni anlamak yerine resmen iftiraya uğramış gibi hissediyorum... konuyla ilgili birşeyler bilen duyan biri varsa nolur acilen paylaşsın ...

pardon????
sizden bekaret raporu isteyen, size güvenmeyen, kişiliğinizi, onurunuzu, gururunuzu ayaklaraltına alan ebeveynlere anne-baba; buna göz yuman adam(???)a da "kocam" diyeceksiniz öyle mi???
ben bi hava alıp geleyim

gerçekten harika bir eş ve aile seçiminde bulunmuşsunuz kutluyorum sizi :lepi: çok mu meraklısınız bakireliğininiz ispatına ne yapıyorlar raporu duvara filanmı asacaklarmış bu küçük gelininin tam kapalı bu ortanca gelinin yarı açık töbeee Allahım ya hadi bakalım 1.liği kim alacak :1shok:

Canım söylenecek çok şey var da... sadece şunu söyleyeyim bekaret raporu almak için yanıp tutuşan ilk seni gördüm alkış alkisalkisalkis

sen hala kararlımısın hatta eminmisin
senden bekaret raporu isteyen vermeyincede şüphelenen adamla evlenmeye lmaz:

bence o yüzüğü atın hiç vakit harcamadan.....
bu resmen size ve ailenize yapılmış bir hakarettir...

öncelikle bu yazıyı ciddiye almayasım var nedense. bana dalga geçiyormuşsunuz gibi geliyor. çünkü geyikten başka bişey olamaz gibi geliyor bana. bu çağda klava:
oldu birde çarşafı ver istersen

super bi secim yapmissin valla.
kendine nasil yedirebiliyorsun bunu
ailenin haberi var mi bundan??

senden o raporu isteyen kişi konuda uzmandır raporu nerden alıcağını keşke onlara danışsaydınn
baksana diğer gelinlerin tescilliymiş bekaretleriii
sanada fikir verirler hangi merkezden aldıkları konusundaa

Son düzenleme:
durum öyle değil nişanlımla aslında ilggisi yok biz 8 yıldır birlikteyiz ve en ufak bişe görmedim bu konuda.. ama aile manyak işin aslı bende sevdiğim insanla birlikte olmak için u rahatsız edici duruma katlanmayı göze aldım

Buna nişanlın nasıl izin verir ?
Hadi o izin verdi siz neden göz yumuyorsunuz?
Bekaret raporu nasıl isterler ya :1ninca:
Onlar kim oluyo ki :? Müstakbel eşim bile talep etse alır başına geçirirdim o parmağımdaki yüzüğü şakkıdı
Ya bakire olmasınız ? Ya başınızdan talihsiz bir olay geçipte bekaretinizi kaybetseniz almayacaklar mı sizi eş olarak ?
Siz mal mısınız? eşya mısınız?
Herşeyin istenilebileceğini düşünürdüm ama bu öyle sıradan birşey değil istedikleri resmen bekaret raporu :bbo:
Allah'ım neler yaşıyoruz..ınsan bu kadar kör cahil nasıl olur inanamıyorum :bbo:

inanamiyorum yaa...
sende hala böyle bisey isteyen aileye gelin olacaksin öyle mi??
nisanlina diyecek söz bulamiyorum zaten..ne demek süphelenmek yaa...
tövbe yarabbim ne günlere kaldik iyimi...
müstakbel eltilerine sor bakalim,onlar nasil almissa sende alirsin!!!ne diyelim ki yani

benim ki 24 yıldır taş gibi yerinde duruyo meeaaşallah teyzesi tü tü tü nazar değmesin zemuszemus
seninki ne kadarlık la :smiley-cool:

Sızden bekaret raporu ısteyen bı aılenın gelını olmakda bu fıkre ragmen tamam mı dedınız?

Acaba aıle bu raporları ne yapıyor?Davetıye de felan mı kullanacak

Tanrım nasıl bır zıhnıyet ıle yuruyoruz gelecege...

nişanlınızın ailesi bekaret raporu mu istedi aman sizde ozamam nişanlınız
ve ailesinden akıl sağlıklarının yerinde olduğuna dair rapor isteyin eğer yerindeyse bence bu nişanı atın

yahu bunu nasil talep edebilirler ayip degil mi demedin mi??
ailenin haberi var mi bundan??

sen daha bunu kabul et bakalim umarim ilerde kizlik zarinin yapisina gore muamelede bulunmazlar:1shok:

Bence raporu lazim olan kisiler o esim diyecegin adam ve ailesi almali hemde akil hastanesinden, ne demek her gelinine oyle seyler istiolarmis tovbe tovbe, sen kendinden eminsen onlara ne, ve hala o adamla evli olmak istiyorsun oyle mi ?
ailen ne dio buna ?
ay yazik ya ay iyce zivanadan cikdi millet iyi mi !!!!

olay gecesi kanlı çarşafı duydum da raporu hiç duymadım:)) kanlı çarşah olsa olmazmıymış? o bakire olduğunu göstermiyormu?yoksa bir yerinizi kesip kanı çarşafa bularsınız diye mi korktu?ee bu şey rapordada olur
ya siz ciddimisiniz?birde nişanlım şüphelenmeye başladı diyorsunuz..o gece anlar sizin bakire olup olmadığınızı..rapora ne gerek var yaaaaaaaaaa...çok komik

inanmıyom pes yani

gururunuzu onurunuzu hiç etmişssiniz ne yapcam demiyonus bekaret raporu alcak hastahane soruyosunuz,cidden şaşırdım..
ne kadar tutucu bi aile olursa olsun böle bişiyiy eşin istemedikten sonra senden isteyemezler ,ayıp yani kafamçokkarıştı

allah hakkında hayırlısı verdin cnm iyi düşün benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…