Bekaret nedeniyle terk edilmek

böyle birisini tanıyorum arkadaşım olan eski kız arkadaşı bakire olmadığı ve ailesi istemediği için terk etti bunları bildiğim halde kız arkadaşı oldum snr onu unutamadığını söyledi geri döndü tmm dedim sineye çektim sonuç mu sonuç ne onunla oldu ne benimle suan hayatında yeni birisi var sz buna ihali adalet mi dersiniz yoksa adalet mi ben buna şerefsizlik diyorum bu tür bahaneler bulmalarına

Erkekler sevgililerinin değil daha önce başkasıyla , evlilik söz konusuysa kendileriyle bile birlikte olmalarını ayrılık sebebi yapabiliyor.Şimdi ikna olsa bile sonra mutlaka tekrar önünüze gelecektir sinyaller o yönde...

Peki bir erkek kendisi ısrar ediyorsa kızda 1 yildir direniyorsa hayır diyorsa o zaman ne olur. Kız bi gün evet dese o kızla evlenir mı?kızda bakire erkek de bakır.
Bence evlenmez defolur gider de fikir almak istedim sizden soyledikelriniz çok haklisiniz isterler isterler sonrada birden namus bekçisi kesilirler.

Herkes için genelleme yapamayız ama şöyle bir duruma şahit oldum..Kız ve erkek birbirlerini seviyorlar , sonra evlilik gündeme geliyor,çocuk hep tereddüt ediyor.Tek sebep kızla birlikte olmuşmuş..E afedersiniz ırzına geçmedi ya kız senin .Evlenmeye niyetliydin ve kafa yapın da böyle madem, demezler mi adama be ayı dokunma o zaman!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…