• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaret nedeniyle terk edilmek

NE yazıkki seni kullanmış, hevesi geçincede en iğrenç bahane ile ayrılmayı seçmiş, salla gitsin bana göre

Merhaba kızlar, üniversitedeyken uzun bir ilişkim olmuştu, ciddi düşündüğümüzden dolayı da ilk cinsel birlikteliğimi onunla yaşadım. Sonra yapamadık ayrıldık. Benim hayatıma aynı yerde çalıştığım başka biri girdi. Eski erkek arkadaşım da daha sonra aynı yerde işe başladı. Sevgili olduktan bir süre sonra da birliktelik yaşadık. Hayatımdaki adamdan hiçbir şeyi saklamadım. İlk zamanlarda bu sorun değilmiş gibiydi. Sorun olarak gördüğü şey aşırı kıskanç bir yapıya sahip olduğu için eski erkek arkadaşımın da bizimle aynı yerde çalışıyo olmasıydı. Ama bir zaman sonra işten ayrıldı ben de rahatlarım diye düşündüm maalesef öyle olmadı. İki yıla yakın birlikteliğimize, ne isterse yapmama rağmen her kavganın sonunun bekarete bağlayarak bana ağır hakaretler etti sürekli ayrılmaktan bahsetti ve ben hepsini onu sevdiğim için sineye çektim. En sonunda da 2 gün önce bakire olmayan biriyle asla bi geleceğim olamaz sen benim erkeklik gururumu yerle bir ettin diyerek beni terk etti. Zamanında yaptığım şeyden dolayı pişman olduğumu, elimde olsa zamanı durdurmak istediğimi kendime ona saklamış olmayı her şeyden çok istediğimi söyledim ama bir şeyi değiştirmedi. Onu çok seviyorum nolursa olsun. Sırf bu yüzden onunla bir geleceğimin olamıycak olması.... kadere mi isyan edeyim, kendime mi lanet edeyim, kendi her şeyi yaparken kızların bakire olmasını isteyen erkeklere mi bela okuyayım bilmiyorum. Ben ona dürüst davrandım. Her haltı yedikleri halde bakire kalanlardan, ya da diktirenlerden vs. olmadım, ona doğruyu söyledim ama şimdi çok çaresizim ve çok seviyorum. Siz benim yerimde olsaydınız napardınız?
yaptığın şeyden dolayı asla pişman olma. öncelikle sen bunu o adamı sevdiğin için yaptın üniversitede. toplum baskılarını kenara at. kimsenin erkeklik gururunu yerle bir ettiğin falanda yok. ne demekmiş bakire olmayan biriyle evlenemem?? esas senin onu bırakıp gitmen lazımdı bu tavırdan sonra. kimsenin geçmişte ne yaşadığı ilgilendirmez. ne adamlar ne kadınlar var birbirine sahip çıkan. hapise mi düştün adam mı öldürdün hırsızlık mı yaptın allah aşkına. bunu kaldıramayan insanlar elbette olur. özellikle muhafazakar kesimdekiler. hatta kendi böyle birşey yaşamadıysa hiç yaşamayan birini istemesinide anlarım. ama dini gerekliliklerini yerine getirmeyip böyle bişeye takılan adamların tek sorunu egoları. başka birşey değil. sakın yaşadığın şeyden utanma ve başını dik tut. kadınlar her zaman erkeklerden daha güçlüdür. bi kadın isterse yapamayacağı şey yoktur. bunu sakın unutma. herşeyi yapıp edip sonuna getirmeyince bakireyim diye dolanan onca yalancı insan dolaşırken ortada sen mertçe gerçekleri açıklamışsın. boşver allah aşkına allah gönlüne uygun olanı çıkarsın inşallah karşına. seni bu şekilde küçük düşüren biriylede bence birlikte olma.

yaşandı ve bitti bunun hesabına sana veremem

ben buyum ister kabul et ister etme çokta tın de ,

onunla evlenmedıgıne hergun şukredecek biri çıkar karsına inşallah

Akademisyen birinin böyle saçma durumlara düşmesine mi üzülelim yoksa bir kadının bekaret diye tutturan adam neden benle birlikte oluyor diye düşünmemesine mi anlamadım.
ya konu fake ya da gerçekten kişiliği oturmamış birisi konu sahibi.

bir kadın kimseye bekaret hesabı vermek zorunda değil bunu anlatamıyoruz bir türlü.

karşındaki şeref yoksunu da o kadar bekarete düşkünse zaten baştan senle birlikte olmazdı ama işte ben erkeğim yaparım kafası bizi bu hallere düşürüyor sen de bile bile bu kafaya destek veriyorsun. her dediğine boyun eğmişsin.

sen bu kafayla mı öğrencilerine örnek olacaksın??

seni sen yapan tüm değerlere nefret kusan bu adamı defet gitsin.

bir daha da kimseye özel hayatınla ilgili bilgi verme.

kendi yaparken iyi ama kadına gelince bir sürü mesele. yazık diyorum yazık... bu zihniyete destek olan kadınlara da ayrıca yazıklar olsun..

39 yaşındayım ve eşimden boşandım.ciddi bir ilişki aradım ama bulamadım.Maddi problemim yok ama sıkıntıdan kendimi sekse verdim.Belki beni ayıplayacaksınız ama bir jigoloyla tanıştım.O da 35 yaşında hafta 2-3 kez beraber oluyoruz.Ayrıca çok hoş sohbet biri.Bazen sabahlara kadar sohbet ediyoruz.Doğru yapmıyorum farkındayım ama şu an için bana iyi geliyor.

39 yaşındayım ve eşimden boşandım.ciddi bir ilişki aradım ama bulamadım.Maddi problemim yok ama sıkıntıdan kendimi sekse verdim.Belki beni ayıplayacaksınız ama bir jigoloyla tanıştım.O da 35 yaşında hafta 2-3 kez beraber oluyoruz.Ayrıca çok hoş sohbet biri.Bazen sabahlara kadar sohbet ediyoruz.Doğru yapmıyorum farkındayım ama şu an için bana iyi geliyor.
Hayirdir sen konu konu dolasiyorsun
Mavi kimlikli bi sapik misin yoksa? Ne yapalim kendini sekse vurduysan ne halin varsa gör dogru yoldasin..

sana tavsiyem böyle birşeyi ilk öğrendiğinde seni terk etmeyen birisi sonra bunu bir neden konusu yapıyorsa o insandan hayır gelmez...

Biz bayanlar ne kadar modern olursak olalım namus bacak arasında degildir diyelim en modern en centilmen erkekler için bu böyle değildir bence...her şey mükemmel olsa bile gün gelir adam bunu kadının yüzüne vurur....bu yüzden ilişki de yok ciddi düşünüyoruz yok seviyorum gibi duygularla kadın asla birlikteliğe yanasmamalidir...bu sadece kadının kendini koruması içindir bana göre. ..

Merhaba kızlar, üniversitedeyken uzun bir ilişkim olmuştu, ciddi düşündüğümüzden dolayı da ilk cinsel birlikteliğimi onunla yaşadım. Sonra yapamadık ayrıldık. Benim hayatıma aynı yerde çalıştığım başka biri girdi. Eski erkek arkadaşım da daha sonra aynı yerde işe başladı. Sevgili olduktan bir süre sonra da birliktelik yaşadık. Hayatımdaki adamdan hiçbir şeyi saklamadım. İlk zamanlarda bu sorun değilmiş gibiydi. Sorun olarak gördüğü şey aşırı kıskanç bir yapıya sahip olduğu için eski erkek arkadaşımın da bizimle aynı yerde çalışıyo olmasıydı. Ama bir zaman sonra işten ayrıldı ben de rahatlarım diye düşündüm maalesef öyle olmadı. İki yıla yakın birlikteliğimize, ne isterse yapmama rağmen her kavganın sonunun bekarete bağlayarak bana ağır hakaretler etti sürekli ayrılmaktan bahsetti ve ben hepsini onu sevdiğim için sineye çektim. En sonunda da 2 gün önce bakire olmayan biriyle asla bi geleceğim olamaz sen benim erkeklik gururumu yerle bir ettin diyerek beni terk etti. Zamanında yaptığım şeyden dolayı pişman olduğumu, elimde olsa zamanı durdurmak istediğimi kendime ona saklamış olmayı her şeyden çok istediğimi söyledim ama bir şeyi değiştirmedi. Onu çok seviyorum nolursa olsun. Sırf bu yüzden onunla bir geleceğimin olamıycak olması.... kadere mi isyan edeyim, kendime mi lanet edeyim, kendi her şeyi yaparken kızların bakire olmasını isteyen erkeklere mi bela okuyayım bilmiyorum. Ben ona dürüst davrandım. Her haltı yedikleri halde bakire kalanlardan, ya da diktirenlerden vs. olmadım, ona doğruyu söyledim ama şimdi çok çaresizim ve çok seviyorum. Siz benim yerimde olsaydınız napardınız?
Gercekten seven bir erkek her türlü kabul eder ne kadar katı olsada bu konuda gerçek sevgi herseyden önce geliyor senin bu kadar seviyor olman zor alisilmislik var biraz zamana ihtiyacin var kendine vakit ayır iyi hissedersin

kendine güven o pislik yaparken iyiydi di mi ? sanki kendileri bakir geziyor da

Nasıl bir adammış bu kafam da deli sorular

- Sen bekaretini kaybettiğini söylediğinde ne dedi?
-Sen ve o neden birlikte (cinsel anlamda)beraber oldu?

Eğer bu kadar önemliyse böyle birlikte olması, sadece kullanmış muhabbetine girer.

Ben bayanda neyi anlamıyorum biliyor musun arkadaşım; ilk yapılan bi hata, cocukluk ya da aşk olabilir de, beraber olduğun sevdiğin ve evlenmeyi düşündüğün adamla nasıl birlikte olabiliyorsunuz. Hani bunun adı hata değil bunun adı duygularıma hakim olamadım hakim beydir.
Eee adam sana hakaret edince de kızıyorsun.

Bu ş. adam belki 2. olmadığını bile düşünüyordur ve bunu istemiyordur. Sana inanmıyordur.
Üzülme..

Ya söylemesi kolay diyeceksin ama bence kurtulduğuna dua et. Adam değilmiş madem o kadar bekarete takık başta söylemişsin birlikte olmasaydı seninle ne diye devam etmiş ilişkiye. Başta resti çekseydi sana. Umut vermeseydi.
O rezil erkek için üzülmeye degmez. Allah karşına daha iyi birini çıkaracaktır.
Ayrıca sana hakaret etmeye hakkı yok. Hic ezdirmeseydin kendini keşke.: (

.... her kavgada bekaretini yüzüne vurma kısmından sonra okumadım. Bence de evlenmemen hayırlı onunla. 2 yıl istediğini yapmış. Sonra bekaret diyor sana senin hayatına saygı duymayan nasıl sana eş olsun. Akıllı ol . Ve emin ol senden ayrıldıktan sonra gider arkasındna iş çeviren onu kandıran belkide bakireyim diye kandırıp aslında yemediği boku kalmamış birini bulur evlenir.

Bekarete verdiği önemi sorgulamak bana düşmez.

Ama madem bakire olmayan bir kadınla asla gelecek düşünemiyordu, bunca sene seninle niye beraber oldu? Bence bunun cevabını vermeli.
Bu adamla da cinsellik yaşadıysan, adamın sende kalma sebebi bence net.
Zaten bu kadar bekarete önem veren adam sevdiği kadınla da evlenmeden beraber olmaz o zaman, adam her türlü çelişkili. Ne istediğini bilmiyor .

Kendin hakkında da pişmanlık yaşama bence, doğru ve yanlışlar insanlar için, dogrungibi yanlışının da arkasında dur.

Bir insanin bekarete onem vermesine bir sey diyemem tamamen kendi fikri gorusudur saygi duyarim ama;

Onemliyse kendisi niye sizinle birlikte oluyor? Bu ne yaman celiski? O da bakir degil simdi onun anlayisina gore onu kim ne yapsin?

Muhru olmayan kadin diye baslayan sacma soylemlerine ragmen bu adamla hayat gecirmek istediginize emin misiniz? Bence kurtuldugunuza sevinin...

Şu kadınlar neden ağız dolusu bir ' s*ktir lan o zaman' diyemiyorlar da kendilerini ezdiriyorlar hiç anlayamayacağım...
Benim hayatımdaki a kişisi (ki sonra terk ettim)
Kesinlikle beni kınamak için ya da kavga çıkartmak için değil,tamamen zevzeklikten bu tarz konularda onun mu yoksa eski sevgilimin mi daha iyi olduğunu merak edip 'ben mi yoksa B mi?' diye sormustu
Ben de bu hadsiz soruya hiçbir şekilde o tarz bir ilişkiye girmedigim bir başka eski sevgilim olan 'C' cevabını vermiştim.
Apisip kalmıştı :)) böyle soruya böyle cevap !
Ki gayet seviyeli bir birlikteliğimiz vardı ve evlilik düşünen -bu konuda adımlar atmak isteyen biriydi. Ama kafa yapisi (sorudan da anlaşıldığı üzere) ne kadar modern ayaklarına yatsa da ataerkil kafaydi.
Bunun da etkisiyle terkettim ve ağzından salyalar akan ataerkil tarafi meydana çıktı zaten sonradan....

Kadınlaaaar kadınlar
Hayatınıza böyle malları almayın
Aldıysanız da erken davranıp siz terkedin.
Bir şey yaşandıysaniz da arkasında durun, neden pişman olasiniz ki?

Şu kadınlar neden ağız dolusu bir ' s*ktir lan o zaman' diyemiyorlar da kendilerini ezdiriyorlar hiç anlayamayacağım...
Benim hayatımdaki a kişisi (ki sonra terk ettim)
Kesinlikle beni kınamak için ya da kavga çıkartmak için değil,tamamen zevzeklikten bu tarz konularda onun mu yoksa eski sevgilimin mi daha iyi olduğunu merak edip 'ben mi yoksa B mi?' diye sormustu
Ben de bu hadsiz soruya hiçbir şekilde o tarz bir ilişkiye girmedigim bir başka eski sevgilim olan 'C' cevabını vermiştim.
Apisip kalmıştı :)) böyle soruya böyle cevap !
Ki gayet seviyeli bir birlikteliğimiz vardı ve evlilik düşünen -bu konuda adımlar atmak isteyen biriydi. Ama kafa yapisi (sorudan da anlaşıldığı üzere) ne kadar modern ayaklarına yatsa da ataerkil kafaydi.
Bunun da etkisiyle terkettim ve ağzından salyalar akan ataerkil tarafi meydana çıktı zaten sonradan....

Kadınlaaaar kadınlar
Hayatınıza böyle malları almayın
Aldıysanız da erken davranıp siz terkedin.
Bir şey yaşandıysaniz da arkasında durun, neden pişman olasiniz ki?
Vay süzme s.... ya öyle soru mu sorulur. İyi cevap vermişsiniz ömrü boyunca unutmaz artık :)))

Back