- 15 Şubat 2017
- 7
- 0
- 16
- Konu Sahibi hypermestra
-
zor bir durum ama yasadiklarinla yargilama hakki ona kalmamis. uzulerek soyluyorum ki o da seninle oynamis. yasin kac bilmiyorum ama erkeklere cok baglanmaya gerek yok. seni seveni bul amacasla yuz verme. sonra boyle tepene iserler. ve yasadiklarindan asla pisman olma. bu hayat senin. hayatini da sen duzene koyacaksin. elin cahili gitti dite gereksiz yere kendini hirpalama o okuze degmez.
Merhaba kızlar, üniversitedeyken uzun bir ilişkim olmuştu, ciddi düşündüğümüzden dolayı da ilk cinsel birlikteliğimi onunla yaşadım. Sonra yapamadık ayrıldık. Benim hayatıma aynı yerde çalıştığım başka biri girdi. Eski erkek arkadaşım da daha sonra aynı yerde işe başladı. Sevgili olduktan bir süre sonra da birliktelik yaşadık. Hayatımdaki adamdan hiçbir şeyi saklamadım. İlk zamanlarda bu sorun değilmiş gibiydi. Sorun olarak gördüğü şey aşırı kıskanç bir yapıya sahip olduğu için eski erkek arkadaşımın da bizimle aynı yerde çalışıyo olmasıydı. Ama bir zaman sonra işten ayrıldı ben de rahatlarım diye düşündüm maalesef öyle olmadı. İki yıla yakın birlikteliğimize, ne isterse yapmama rağmen her kavganın sonunun bekarete bağlayarak bana ağır hakaretler etti sürekli ayrılmaktan bahsetti ve ben hepsini onu sevdiğim için sineye çektim. En sonunda da 2 gün önce bakire olmayan biriyle asla bi geleceğim olamaz sen benim erkeklik gururumu yerle bir ettin diyerek beni terk etti. Zamanında yaptığım şeyden dolayı pişman olduğumu, elimde olsa zamanı durdurmak istediğimi kendime ona saklamış olmayı her şeyden çok istediğimi söyledim ama bir şeyi değiştirmedi. Onu çok seviyorum nolursa olsun. Sırf bu yüzden onunla bir geleceğimin olamıycak olması.... kadere mi isyan edeyim, kendime mi lanet edeyim, kendi her şeyi yaparken kızların bakire olmasını isteyen erkeklere mi bela okuyayım bilmiyorum. Ben ona dürüst davrandım. Her haltı yedikleri halde bakire kalanlardan, ya da diktirenlerden vs. olmadım, ona doğruyu söyledim ama şimdi çok çaresizim ve çok seviyorum. Siz benim yerimde olsaydınız napardınız?
Tabi ki ilk birlikteliği değildi, öyle olup da benden de beklese anlardım ama dediğiniz gibi hakettiği öyle bir kızkendisinin ilk birlikteliği siz miymişsinizde bu tarz bir tutum içine girip sizden ayrılabiliyor ?
klasik türk erkeği kafası, kendisi her haltı yesin , sonra el değmemiş kız arasın .. Böyleleri ''bakire '' olup, her haltı yemiş kızları hakediyorlar maalesef
siz hiç üzülmeyin.
Konunuzda yazdıklarınızı okudum. O kadar çok benziyo ki yaşadıklarımız. Her an sorun yaratan yalan yanlış şeyler anlatan eski sevgili, son derece modern, açık fikirli gözüken, nazik, düşünceli ama dünyayı dar eden, her defasında aynı yere çakılıp kalan adam, her şeye tamam diyerek gururunu ayaklar altına alan, kendisini artık tanıyamayan ben. Çok benziyo bizim hikayelerimiz sizinle. Umarım ben de sizin gibi mutlu olabilirim birgün.Bence bu igrenc herifi unut.
Benimde bu konuya benzer bir konum var burda.
Bana resmen kafayi siyirttirmişdi pislik herif.
Şimdi nişanliyim ve kendim bile inanamiyorum mutluluguma!! Hergün dua ediyorum o imsandan ayrildigim icin.
Sana hakaret eden adamdan koca olmaz. Boşuna kendi rezil etme
Konunuzda yazdıklarınızı okudum. O kadar çok benziyo ki yaşadıklarımız. Her an sorun yaratan yalan yanlış şeyler anlatan eski sevgili, son derece modern, açık fikirli gözüken, nazik, düşünceli ama dünyayı dar eden, her defasında aynı yere çakılıp kalan adam, her şeye tamam diyerek gururunu ayaklar altına alan, kendisini artık tanıyamayan ben. Çok benziyo bizim hikayelerimiz sizinle. Umarım ben de sizin gibi mutlu olabilirim birgün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?