• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaret nedeniyle terk edilmek

hypermestra

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
7
0
16
Merhaba kızlar, üniversitedeyken uzun bir ilişkim olmuştu, ciddi düşündüğümüzden dolayı da ilk cinsel birlikteliğimi onunla yaşadım. Sonra yapamadık ayrıldık. Benim hayatıma aynı yerde çalıştığım başka biri girdi. Eski erkek arkadaşım da daha sonra aynı yerde işe başladı. Sevgili olduktan bir süre sonra da birliktelik yaşadık. Hayatımdaki adamdan hiçbir şeyi saklamadım. İlk zamanlarda bu sorun değilmiş gibiydi. Sorun olarak gördüğü şey aşırı kıskanç bir yapıya sahip olduğu için eski erkek arkadaşımın da bizimle aynı yerde çalışıyo olmasıydı. Ama bir zaman sonra işten ayrıldı ben de rahatlarım diye düşündüm maalesef öyle olmadı. İki yıla yakın birlikteliğimize, ne isterse yapmama rağmen her kavganın sonunun bekarete bağlayarak bana ağır hakaretler etti sürekli ayrılmaktan bahsetti ve ben hepsini onu sevdiğim için sineye çektim. En sonunda da 2 gün önce bakire olmayan biriyle asla bi geleceğim olamaz sen benim erkeklik gururumu yerle bir ettin diyerek beni terk etti. Zamanında yaptığım şeyden dolayı pişman olduğumu, elimde olsa zamanı durdurmak istediğimi kendime ona saklamış olmayı her şeyden çok istediğimi söyledim ama bir şeyi değiştirmedi. Onu çok seviyorum nolursa olsun. Sırf bu yüzden onunla bir geleceğimin olamıycak olması.... kadere mi isyan edeyim, kendime mi lanet edeyim, kendi her şeyi yaparken kızların bakire olmasını isteyen erkeklere mi bela okuyayım bilmiyorum. Ben ona dürüst davrandım. Her haltı yedikleri halde bakire kalanlardan, ya da diktirenlerden vs. olmadım, ona doğruyu söyledim ama şimdi çok çaresizim ve çok seviyorum. Siz benim yerimde olsaydınız napardınız?

zor bir durum ama yasadiklarinla yargilama hakki ona kalmamis. uzulerek soyluyorum ki o da seninle oynamis. yasin kac bilmiyorum ama erkeklere cok baglanmaya gerek yok. seni seveni bul amacasla yuz verme. sonra boyle tepene iserler. ve yasadiklarindan asla pisman olma. bu hayat senin. hayatini da sen duzene koyacaksin. elin cahili gitti dite gereksiz yere kendini hirpalama o okuze degmez.

orası öy
zor bir durum ama yasadiklarinla yargilama hakki ona kalmamis. uzulerek soyluyorum ki o da seninle oynamis. yasin kac bilmiyorum ama erkeklere cok baglanmaya gerek yok. seni seveni bul amacasla yuz verme. sonra boyle tepene iserler. ve yasadiklarindan asla pisman olma. bu hayat senin. hayatini da sen duzene koyacaksin. elin cahili gitti dite gereksiz yere kendini hirpalama o okuze degmez.

29 yaşındayım. Çok iyi anlaşıyoduk çok da seviyoruz birbirimizi ama bunca zaman geçti ve hala kendine yediremeyip bunu bahane etmesini ben kaldıramıyorum. Çok ketum birisi başı ağrısa kimseyle paylaşmaz. Her şeyi içine atar. Belki birileriyle konuşabilse daha farklı düşünebilirdi bilmiyorum. Tek istediğim fikrini değiştirebilmesi, sevgisinin ağır basması. Öyle bişey olsa da bütün hayatı yine de zindan edicek bana...

Merhaba kızlar, üniversitedeyken uzun bir ilişkim olmuştu, ciddi düşündüğümüzden dolayı da ilk cinsel birlikteliğimi onunla yaşadım. Sonra yapamadık ayrıldık. Benim hayatıma aynı yerde çalıştığım başka biri girdi. Eski erkek arkadaşım da daha sonra aynı yerde işe başladı. Sevgili olduktan bir süre sonra da birliktelik yaşadık. Hayatımdaki adamdan hiçbir şeyi saklamadım. İlk zamanlarda bu sorun değilmiş gibiydi. Sorun olarak gördüğü şey aşırı kıskanç bir yapıya sahip olduğu için eski erkek arkadaşımın da bizimle aynı yerde çalışıyo olmasıydı. Ama bir zaman sonra işten ayrıldı ben de rahatlarım diye düşündüm maalesef öyle olmadı. İki yıla yakın birlikteliğimize, ne isterse yapmama rağmen her kavganın sonunun bekarete bağlayarak bana ağır hakaretler etti sürekli ayrılmaktan bahsetti ve ben hepsini onu sevdiğim için sineye çektim. En sonunda da 2 gün önce bakire olmayan biriyle asla bi geleceğim olamaz sen benim erkeklik gururumu yerle bir ettin diyerek beni terk etti. Zamanında yaptığım şeyden dolayı pişman olduğumu, elimde olsa zamanı durdurmak istediğimi kendime ona saklamış olmayı her şeyden çok istediğimi söyledim ama bir şeyi değiştirmedi. Onu çok seviyorum nolursa olsun. Sırf bu yüzden onunla bir geleceğimin olamıycak olması.... kadere mi isyan edeyim, kendime mi lanet edeyim, kendi her şeyi yaparken kızların bakire olmasını isteyen erkeklere mi bela okuyayım bilmiyorum. Ben ona dürüst davrandım. Her haltı yedikleri halde bakire kalanlardan, ya da diktirenlerden vs. olmadım, ona doğruyu söyledim ama şimdi çok çaresizim ve çok seviyorum. Siz benim yerimde olsaydınız napardınız?

kendisinin ilk birlikteliği siz miymişsinizde bu tarz bir tutum içine girip sizden ayrılabiliyor ?
klasik türk erkeği kafası, kendisi her haltı yesin , sonra el değmemiş kız arasın .. Böyleleri ''bakire '' olup, her haltı yemiş kızları hakediyorlar maalesef
siz hiç üzülmeyin.

Medem bakirelik önemliydi bunu senden öğrendiği gün ayrılması bence yanlış da olsa bugüne göre daha dürüst olurdu.2 yıl seni oyalamış.tabiki doğal olarak cinsellik de yaşadı seninle. Eğer dönerse ömürboyu başına kakacaktır.dürüst biri çıkar karşına biraz sabret canım.

Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Ona öyle bi ah ettim ki umarım benden sonra hayatına giricek insan her şeyi yaşamış olup bunu ondan ustalıkla saklar. O geri kafalı da kendini el değmemiş birini buldum diye avutur. Kendi tabiriyle söylüyorum "mührü olmayan kadın herkesle birlikte olabilirmiş, öyle rahat olurmuş". Tam namusu bacak arasında zanneden insan zihniyeti, halbuki başlarda hiç belli etmemişti bu fikirlerini. Son derece açık görüşlü ve modern zanneder gören.Ben hiçbir şekilde yalan söylemedim, her zaman sadık ve dürüsttüm ona karşı. Benim değerimi anladığında her şey geç olucak onun için ama bu yüzden ayrılmasını kendime yediremiyorum ve elimden hiçbi şey gelmiyo.

kendisinin ilk birlikteliği siz miymişsinizde bu tarz bir tutum içine girip sizden ayrılabiliyor ?
klasik türk erkeği kafası, kendisi her haltı yesin , sonra el değmemiş kız arasın .. Böyleleri ''bakire '' olup, her haltı yemiş kızları hakediyorlar maalesef
siz hiç üzülmeyin.
Tabi ki ilk birlikteliği değildi, öyle olup da benden de beklese anlardım ama dediğiniz gibi hakettiği öyle bir kız

Defolsun gitsin ya. Daha fazla kendini ezdirme ona.yureğine taş bas gururlu ve guçlu olmaya çaliş. Onunla evlensen ne olacak ayrica.hayati sana zindan edecek.omur boyu onun hakaretlerini mi dinleyeceksin. Aklini kullan!

Evet kendimi çok fazla ezdirdim. Sevdiğim için duymadığım küfür hakaret kalmadı. İlk 6. ayımıza kadar her şey o kadar güzeldi ki evlenmekten bahsediyodu. Sonra en ufak şeyler büyük tartışmalara, kavgalara dönüştü. Onca zaman da beni ailesiyle tanıştırmaya layık görmedi. Benim görünüşüm, giyim tarzım, hayat tarzım, ailemin bana karışmaması, özgür davranabilmem her şeyim her şeyim sorun oldu onun için. Ondan önce çok modern bi insanken onunla birlikte işyerinde hep birlikte çalıştığımız insanlarla özellikle erkeklerle selamlaşmak dışında iletişim kuramadım. Kız arkadaşlarım hep beraber dışarı çıkarlarken ben asla onlara katılamadım. Kıyafetlerimden makyajıma kadar her şeyime karıştı. Beni kendi kendine karar veremeyen, düşünemeyen aciz bir insana dönüştürdü. Sevdiğim için her şeyine tamam dedim. Aslında çok yoruldum kısıtlanmaktan, ne zaman ne yapmam gerektiğini bilememekten. O kadar aptalca seviyorum ki hala daha bir yanım onu ara diyo, diğer yandan mantıklı düşünmeye çalışıyorum, cevaplarınızı forumdaki diğer yazıları okuyarak kendimi engelliyorum. Şimdi her şey düzelse yarın daha büyük bi kavgayla başıma kakıcak biliyorum aslında, o yüzden daha güçlü olmam lazım.

Bence bu igrenc herifi unut.

Benimde bu konuya benzer bir konum var burda.
Bana resmen kafayi siyirttirmişdi pislik herif.

Şimdi nişanliyim ve kendim bile inanamiyorum mutluluguma!! Hergün dua ediyorum o imsandan ayrildigim icin.

Sana hakaret eden adamdan koca olmaz. Boşuna kendi rezil etme
Konunuzda yazdıklarınızı okudum. O kadar çok benziyo ki yaşadıklarımız. Her an sorun yaratan yalan yanlış şeyler anlatan eski sevgili, son derece modern, açık fikirli gözüken, nazik, düşünceli ama dünyayı dar eden, her defasında aynı yere çakılıp kalan adam, her şeye tamam diyerek gururunu ayaklar altına alan, kendisini artık tanıyamayan ben. Çok benziyo bizim hikayelerimiz sizinle. Umarım ben de sizin gibi mutlu olabilirim birgün.

İnş. karşina çok daha iyi biri çikar. Seni sen olduğun için seven ve olduğun gibi seven, gerçek bir aşkla seven.. Tum uzuntuleri geride birakirsin ve şu yaşadiğin baskilanmiş hayati hatirlamazsin bile. Koşulsuz sevilmenin ve dingin, huzurlu bir yaşamin ve evliliğin lezzetine ulaşirsin. Zira bu adamla ve saçmaliklariyla çok çok yorulduğunu biliyorum.

Konunuzda yazdıklarınızı okudum. O kadar çok benziyo ki yaşadıklarımız. Her an sorun yaratan yalan yanlış şeyler anlatan eski sevgili, son derece modern, açık fikirli gözüken, nazik, düşünceli ama dünyayı dar eden, her defasında aynı yere çakılıp kalan adam, her şeye tamam diyerek gururunu ayaklar altına alan, kendisini artık tanıyamayan ben. Çok benziyo bizim hikayelerimiz sizinle. Umarım ben de sizin gibi mutlu olabilirim birgün.

Kesinlikle olursun. Kendine bu firsati vermek zorundasin ama.

Ayril ve kendini arindir. Bu tip pis zihniyet insanla asla mutlu olunmaz.

Lütfen kendine saygi duy. Lütfen. Cok mutlu günler seni bekliyor.

sürekli sani o konuda aşağılaması
zaten olmayacağının bir göstergesidir

ayrıca o mutlu olsun yanında olsun diye her istediğini yapma kimsenin

sevgililik, aşk. sevgi, saygı berebar karşılık olması gereken şeyler
beraberlikler de üstün olan ezik olan olamaz olmamalıdır da

herşey karşılıklı olduğu sürece mutluluk olur

-bunu bahane edince adam mı oldum sanır?
-bakir kızla evlenince geçinmesi için kim garanti verdi?
-boşanmış bir kadına aşık olur da kadında buna yüz vermez sen git bakir kızla evlen derse(bu mal herifin kadın versiyonu)
-hadi evlendi çok bayılarak aldığı bakir kadınla da.sonra kadında cinsel problemler baş gösterdiğinde bu herif genel evde soluğu alırsa?
işte bu herifin cevaplarını yaşayarak öğrenmesi gereken sorular.konu bekarette olsa çok büyük konuşmamak lazım.hiç bir şey olmasa ilerde kızı olursa kızında görür.

Senle cinselliği yaşarken neden bunu düşünmüyodu peki.
Bu adamdanda uzak durun bence.
Yeni bir ilişkinizde asla kimse ile cinsel anlamda birliktelik yaşamayın.
Erkeklere bunu kullanmasına izin vermeyin.

Bir daha karşıma kim çıkarsa çıksın asla güvenemicem. Ne kadar açık görüşlü mantıklı bir insan olursa olsun en ufak bi yakınlaşma bile yaşamam mümkün değil. Ben içinde bulunduğumuz ortamın medeniliğinden, onun bana kendini olduğundan çok farklı göstermesinden dolayı ona gözüm kapalı güvenmiştim ki gerçekten de ondan önce sadece bir kişiyle olmuş bişeydi. O belki de buna bile inanmadı. Ben bir kez sevdim sandım, yaşımın verdiği cesaretle bi şeyler yaşadım. Pişman oldum mu? O zamanlar değil, ama hayatıma gerçekten sevdiğime inandığım insan girince gerek kendi davranışları gerekse benim böyle bişeyi aslında ona hediye etmeyi istemem beni çok büyük pişmanlıklara sürükledi. Düzeltmek isterdim bu durumu ama ne zamanı geri alabilirim, ne unutturabilirim. Naparsam yapıyım olmuyo. O da bir gün akıllanıcak değişicek ama ben yanında olmıycam. Belki yüzde yüz güvenip evlendiği insan aslında ona yalan söylemiş olcak her türlüsünü deneyip sadece malum seyi korumuş olarak ona yalan söyliycek. Belki operasyonla halledicek, bu safın ruhu duymıycak. Böylesine de öyle yapmak lazımdı o ayrı mesele de. Belki söylediğiniz gibi kızı olucak ayakta uyutulcak. Belki de gerçekten cinsel anlamda çok büyük mutsuzlukları olucak ama öyle ama böyle bir gün benim ahım ona tutucak. Şu an bunları yazarken bile o kadar büyük çaresizlikler içindeyim ki kendime yediremiyorum, büyük bi haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Kadere isyan ediyorum. Her zaman içimde kalıcak o benim biliyorum. Çünkü ben onu iyi zamanlarımızda o kadar çok benimsedim ki, her şeyin önüne koyarak sevdim. Hep hayaller kurdum. Çok ödünler verdim. Üniversite okumuş her türlü ortamı görmüş, çevresinde çok rahat insanlar olan biri nasıl bana böyle davranabilir? Görmüyorum onu uzun bir süredir, ama illa ki karşılaşıcam o zaman napıcam, nasıl davranıcam, nasıl güçlü olucam bilmiyorum...

Back