- 15 Şubat 2017
- 7
- 0
- 16
- Konu Sahibi hypermestra
Merhaba kızlar, üniversitedeyken uzun bir ilişkim olmuştu, ciddi düşündüğümüzden dolayı da ilk cinsel birlikteliğimi onunla yaşadım. Sonra yapamadık ayrıldık. Benim hayatıma aynı yerde çalıştığım başka biri girdi. Eski erkek arkadaşım da daha sonra aynı yerde işe başladı. Sevgili olduktan bir süre sonra da birliktelik yaşadık. Hayatımdaki adamdan hiçbir şeyi saklamadım. İlk zamanlarda bu sorun değilmiş gibiydi. Sorun olarak gördüğü şey aşırı kıskanç bir yapıya sahip olduğu için eski erkek arkadaşımın da bizimle aynı yerde çalışıyo olmasıydı. Ama bir zaman sonra işten ayrıldı ben de rahatlarım diye düşündüm maalesef öyle olmadı. İki yıla yakın birlikteliğimize, ne isterse yapmama rağmen her kavganın sonunun bekarete bağlayarak bana ağır hakaretler etti sürekli ayrılmaktan bahsetti ve ben hepsini onu sevdiğim için sineye çektim. En sonunda da 2 gün önce bakire olmayan biriyle asla bi geleceğim olamaz sen benim erkeklik gururumu yerle bir ettin diyerek beni terk etti. Zamanında yaptığım şeyden dolayı pişman olduğumu, elimde olsa zamanı durdurmak istediğimi kendime ona saklamış olmayı her şeyden çok istediğimi söyledim ama bir şeyi değiştirmedi. Onu çok seviyorum nolursa olsun. Sırf bu yüzden onunla bir geleceğimin olamıycak olması.... kadere mi isyan edeyim, kendime mi lanet edeyim, kendi her şeyi yaparken kızların bakire olmasını isteyen erkeklere mi bela okuyayım bilmiyorum. Ben ona dürüst davrandım. Her haltı yedikleri halde bakire kalanlardan, ya da diktirenlerden vs. olmadım, ona doğruyu söyledim ama şimdi çok çaresizim ve çok seviyorum. Siz benim yerimde olsaydınız napardınız?