burda bile kaç konu okudum, nişanlıyken soranları.Benim çevremde soran yok.
Sizin çevrenizde çok galiba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda bile kaç konu okudum, nişanlıyken soranları.Benim çevremde soran yok.
Sizin çevrenizde çok galiba.
Yorumunu gördük bikeremNeyse geyikten gitmeyelim yok yere.
İşte buradakiler de sizin dediğiniz o "örf ve adetler" yüzünden konu açıyor.burda bile kaç konu okudum, nişanlıyken soranları.
Hanfendi sizin için üzülüyorum. İlk kez eşinizle birlikte oldunuz. Onun kiminle kaç kez olduğu önemli değil. Neden size boyle öğretildi. Oysa İslam erkek yapınca da Zina diyor. Bu noktada din kimsenin umrunda olmuyor. İlginç insanlarızo zaman neden kızlar evlenmeden önce hep bu soruyu erkeklere soruyor...madem normal, sormasın; kabul edermisin, etmezmisin diye...
Aynen ya. Hatta ben dedim neden kan gelmedi ki diye. Eşim esnektir ne var bunda dedi.Yuh ya, benden kan gelmedi, eşim bir kere imada bile bulunmadı ve asla hissettirmedi bile. Lütfen barışma ya lütfen, terbiyesiz adam.
gerçekten inanamıyorum, gençkızların bu düşüncelerine, illa bakire olmadan evlencez merakındalar...gençkız dediğin, anne adayı insanların, tertemiz duygularla, bedenen ve ruhen yıpranmamış şekilde evlenmesi gerekmezmi? nerdeyse bakire evlenenleri suçlayacaksınız...İşte buradakiler de sizin dediğiniz o "örf ve adetler" yüzünden konu açıyor.
ben erkek yapsın, kadın yapmasın demedim..mümkünse her ikiside ilk yaşasın...en güzeli bu aslında.Hanfendi sizin için üzülüyorum. İlk kez eşinizle birlikte oldunuz. Onun kiminle kaç kez olduğu önemli değil. Neden size boyle öğretildi. Oysa İslam erkek yapınca da Zina diyor. Bu noktada din kimsenin umrunda olmuyor. İlginç insanlarız
Sizden başka kimseyi suçlayan, ayrıştıran yok bu konuda.gerçekten inanamıyorum, gençkızların bu düşüncelerine, illa bakire olmadan evlencez merakındalar...gençkız dediğin, anne adayı insanların, tertemiz duygularla, bedenen ve ruhen yıpranmamış şekilde evlenmesi gerekmezmi? nerdeyse bakire evlenenleri suçlayacaksınız...
Siz bakire olmayanları suçlamazsanız bizin bakire olanlar ile zaten bir sorunumuz yokgerçekten inanamıyorum, gençkızların bu düşüncelerine, illa bakire olmadan evlencez merakındalar...gençkız dediğin, anne adayı insanların, tertemiz duygularla, bedenen ve ruhen yıpranmamış şekilde evlenmesi gerekmezmi? nerdeyse bakire evlenenleri suçlayacaksınız...
ne güzel, modern bir erkekle evlisiniz...Aynen ya. Hatta ben dedim neden kan gelmedi ki diye. Eşim esnektir ne var bunda dedi.
tercih meslesi, kimi kabul eder, kimi etmez..Siz bakire olmayanları suçlamazsanız bizin bakire olanlar ile zaten bir sorunumuz yok
Yav neye göre gerekir ? Yazılı kanun mu var ?gerçekten inanamıyorum, gençkızların bu düşüncelerine, illa bakire olmadan evlencez merakındalar...gençkız dediğin, anne adayı insanların, tertemiz duygularla, bedenen ve ruhen yıpranmamış şekilde evlenmesi gerekmezmi? nerdeyse bakire evlenenleri suçlayacaksınız...
Ben olsaydım yapacağım aynen şu olurdu;
Sinirler yatışacak ve O sizi arayacak olursa,
Bitti dersiniz
O da kızgınlıktı şöyleydi böyleydi derse de
Yok benim ayrılık nedenim kızgınlık filan değil,
Ben bakire değilim seninle birlikteyken bir kaçamak yapmıştım kusura bakma diyip telefonu kapatmak.
Offf ondan sonra yüz ifadesini ben bile merak ettim
ben suçlamadım, erkeler istemiyorYav neye göre gerekir ? Yazılı kanun mu var ?
Sizde bakire olmayanları suçluyorsunuz.Kirli mi o insanlar ?
o istemeyen erkekler önce kendine bakacak bakir miyim değil miyim diye.ben suçlamadım, erkeler istemiyor