Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala evrime mi inamiyorsunuz, onca çürütmeye rağmen?Dilerim ki kadın evrimini zarın olmaması yönünde tamamlar
Ben de aynı şeyi düşünüp yazdım ki sizin mesajınızı gördüm :) Aklın yolu birdir :)Dilerim ki kadın evrimini zarın olmaması yönünde tamamlar
Yuh artık.
Bi de yapsaydı?
Hanımefendi biz de diyoruz ki geçmişi sizi ilgilendirmiyorsa sizinki neden onu ilgilendiriyor.??
Ben sizi şimdi hatırladım. Aldatma konularının birine 'erkeklere kızamıyorum aldatınca kadınlar cok arsız bu günlerde' demiştiniz. Ne bekleyip laf anlatmaya çalışıyorsam :)))))
Gerçekten üzülüyorum şu duruma.
Peki niye muayene oluyoruz o kısmı anlamadım
Kendimizden emin olmak için illa doktor raporumu lazım ?
o zaman sizin geçmişiniz de eşinizi ilgilenirmemeli sonuçta evliyken yapmiyosunuzgeçmişi ebni ilgilendirmez...ama evliyken hiç yapmadı...
Umarım bu iğrençlik son bulur.Evet yapılıyormus doktorun yanında çalışan arkadasim var,kızları getiriyorlarmis kontrole,doktor da inisiyatif kullanan birisiymis bakire degilse bile bakiredir diye rapor veriyormus. Ha hipokrat yeminine uygun mudur bilemem ama bence iyi yapıyor Yaziklar olsun boyle zihniyete
Peki sen neye inanıyorsunHala evrime mi inamiyorsunuz, onca çürütmeye rağmen?
o zaman neden kızlar evlenmeden önce hep bu soruyu erkeklere soruyor...madem normal, sormasın; kabul edermisin, etmezmisin diye...o zaman sizin geçmişiniz de eşinizi ilgilenirmemeli sonuçta evliyken yapmiyosunuz
Evet ben inanıyorum o çürütmeler de çürütüldüğü içinHala evrime mi inamiyorsunuz, onca çürütmeye rağmen?
Benim çevremde soran yok.o zaman neden kızlar evlenmeden önce hep bu soruyu erkeklere soruyor...madem normal, sormasın; kabul edermisin, etmezmisin diye...
Kim soruyor mesela ben sormadım da o yüzden bilmiyorum. Hem de ilk ilişkide kan gelmedi eşim de sormadı hicbir zaman.o zaman neden kızlar evlenmeden önce hep bu soruyu erkeklere soruyor...madem normal, sormasın; kabul edermisin, etmezmisin diye...
Kim soruyor mesela ben sormadım da o yüzden bilmiyorum. Hem de ilk ilişkide kan gelmedi eşim de sormadı hicbir zaman.[/QUOT
Yemin ederim kız evlat yetiştiriyorumdoktorda erkek olsun bir zahmet.
erkek doktor onayı bir başka olur..