- 3 Nisan 2008
- 233
- 234
fikrimi söylemek, kınamak değildir...seninde oğlun olursa, bakire olmayan gelin nasip etsin..
Benim de oğlum var 13 yaşındaa. Amiiiinnnn. Sadece mutlu olsun bana yeter.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fikrimi söylemek, kınamak değildir...seninde oğlun olursa, bakire olmayan gelin nasip etsin..
amin...oğlunuza ne diyeceksiniz peki oğlum sen naparsan yap evlenmeden önce sonuçta evlenmeden önce yapiyorsun ama evleneceğin kadin bakire olsun mu diyeceksiniz?
bol bol kan gelir aminn
İnsan olması benim için kafifikrimi söylemek, kınamak değildir...seninde oğlun olursa, bakire olmayan gelin nasip etsin..
Kotu bir dilekte bulundugunuzu mu dusunuyorsunuz siz acaba? Bakire olmak ya da olmamak, bunlar bir kadin icin kriter degildir.fikrimi söylemek, kınamak değildir...seninde oğlun olursa, bakire olmayan gelin nasip etsin..
Ne saçma bi temenni bu.. kendinde olmayanı kimse başkasından bekleyemez.. rabbim herkesi dengi ile karşılaştırsın..fikrimi söylemek, kınamak değildir...seninde oğlun olursa, bakire olmayan gelin nasip etsin..
devam edin inatlşamaya...
Bence siz de devam edin inatlaşmaya ama kendinizi geliştirmek için. İlla üniversite mezunu olmanız gerekmiyor. Karşıdaki kadını, kendi kızınız yerine koyabildiğinizde, ayrım yapmadığınızda gelişiminizi tamamlayacaksınız
daha bu kafalarla çok yuvalar yıkılır..feminizm kadınları....
umarim ilerde erkeklerin zari olurNe olur yani kadınlar zarsızlığa doğru evrimleşse! Bari gelecekteki kadınlar şu sorunu yaşamasa!
halimden çooook memenunum canım...sizi beklerim...eşimleyken eskiler gelmiyor aklıma...Burası çook güzel. Sen de gelseneee
Eşinizin eskileri mi ?halimden çooook memenunum canım...sizi beklerim...eşimleyken eskiler gelmiyor aklıma...
Kadınlar erkeklerin her dediğini yapıp dövse sövse bile sussa, kan kusup kızılcık şerbeti içtim dese mi yuvalar yıkılmaz..daha bu kafalarla çok yuvalar yıkılır..feminizm kadınları....
halimden çooook memenunum canım...sizi beklerim...eşimleyken eskiler gelmiyor aklıma...