- 21 Kasım 2020
- 97
- 43
- 24
- Konu Sahibi normalperson112263
Öncelikle herkese merhaba, ben üniversite öğrencisi bi genç kızım. Buyuksehirde yaşıyorum iyi bir okuldayim cevrem iyi. Yakın zamanda bir erkek arkadaşım oldu ve haliyle hayatıma yeni bir alan eklendi, cinsellik. Henüz bir şey yapmadık ama olabileceğini biliyorum ki erkek arkadaşımla ayrılsam bile genel olarak hayatımda ne yapacağımı düşünüyorum bu konuda. Etrafımda cinsellik yaşayan birçok kız var ancak genelde modern ailelerden geliyorlar. Ben muhafazakar bi ailede büyüdüğüm için sanki bakire olmamak hep yargilanir gibi hissediyorum. Ilerde baska biri bana bu konuda sıkıntı cikarirsa ya da bakire degilim diye eglenip geceyim gozuyle bakarsa diye korkuyorum. Aslinda dedigim gibi cevrem cok modern ancak kucukken yetistirildigim cevreden dolayi hala oyle hissediyorum sanirim. Bir yandan da belli bi dusunceye ulasamamis erkekle ben evlenmek istemem yani buna takan biriyle. Birçok baslik okudum bunu umursamayan cok erkek oldugu soyleniyor ki bence de oyle ancak sizce evlenirken ailem sorun olur mu bu konuda. Bekareti takmayan erkekler genelde modern ailelerden geliyorlar bu yuzden benim aileme sahip olan biriyle evlenmek istemezler gibi geliyor. Bu konuda etrafinizda gordugunuz ornekler nelerdir sizce kendi dogrularimla yasayip kendim gibi bir erkek bulabilir miyim ve ailem sorun olur mu yoksa sorun olmaz mi boyle bir durumda. Simdiden tesekkurler cevaplarinizi bekliyorum ve lutfen dine baglamayin cunku dindar degilim.