- 5 Temmuz 2022
- 80
- -16
- 23
-
- Konu Sahibi Navyblue3434
Ben 7 aydır evliyim hâlâ ilk vajinala girdiğinde ağrı hissediyorum. Sana tavsiyem kendini kasma acıyı unut zevk almaya çalış böylelikle canın daha az acıyor. Ben evlendiğimde korkudan 7 gün yapamadım sonradan oldu ama sakın kendini kasma. Ayrıca yumurtama gününe kadar ilişkiye gir sonra gün aşırı ilişki ile devam et inşallah hamiş kalırsınArkadaşlar sorum sizlere ben 21 yaşında bir genç kızım , 21 mayısta evlendik bekaretim henüz 3 gün önce falan bozulabildi hem ben korktuğum hemde eşimin vardiya sebebiyle ertelendi durdu şimdi asıl konuya gelecek olursak yardımınıza ihtiyacım var. O mâlum an nedense bi yerme baskı yapılıyor gibi hissettim ama anlayamadım birde tuvaletim gelmiş gibi oluyordu hareket edince , e bilirsiniz birde çok zorlandım ilk kez açıldı orası haliyle dar bu meseleler kalıcı mı ben onu merak ediyorum ? eşim orasını çıkarınca tekrar deneyeceği an çok kötü oluyor bacaklarımı kasıyorum titriyor ne kadar daha ilk girişte o zorlanmayı yaşarım? Acaba bende bir sorun mu var ki böyle hissediyorum? 2. Sorum ise ben bugün adet oldum bu ayın 21 inde hamile kalma oranım yüksekmiş adetimden sonra ayın 21 ine kadar deneme yapsak hamile kalabilirmiyim bu kadar kısa sürede ve tavsiyeleriniz neler ?
Neden bu kadar çabuk bebek istiyorsunArkadaşlar sorum sizlere ben 21 yaşında bir genç kızım , 21 mayısta evlendik bekaretim henüz 3 gün önce falan bozulabildi hem ben korktuğum hemde eşimin vardiya sebebiyle ertelendi durdu şimdi asıl konuya gelecek olursak yardımınıza ihtiyacım var. O mâlum an nedense bi yerme baskı yapılıyor gibi hissettim ama anlayamadım birde tuvaletim gelmiş gibi oluyordu hareket edince , e bilirsiniz birde çok zorlandım ilk kez açıldı orası haliyle dar bu meseleler kalıcı mı ben onu merak ediyorum ? eşim orasını çıkarınca tekrar deneyeceği an çok kötü oluyor bacaklarımı kasıyorum titriyor ne kadar daha ilk girişte o zorlanmayı yaşarım? Acaba bende bir sorun mu var ki böyle hissediyorum? 2. Sorum ise ben bugün adet oldum bu ayın 21 inde hamile kalma oranım yüksekmiş adetimden sonra ayın 21 ine kadar deneme yapsak hamile kalabilirmiyim bu kadar kısa sürede ve tavsiyeleriniz neler ?
Daha bismillah ilişkinin bile tadına varamamış bırak zevkini mantığını kavrayamamışken bu genç yaşınızda bu kadar erken çocuk sahibi olmak istemek bir tek bana mı çok çok erken geliyor ???Arkadaşlar sorum sizlere ben 21 yaşında bir genç kızım , 21 mayısta evlendik bekaretim henüz 3 gün önce falan bozulabildi hem ben korktuğum hemde eşimin vardiya sebebiyle ertelendi durdu şimdi asıl konuya gelecek olursak yardımınıza ihtiyacım var. O mâlum an nedense bi yerme baskı yapılıyor gibi hissettim ama anlayamadım birde tuvaletim gelmiş gibi oluyordu hareket edince , e bilirsiniz birde çok zorlandım ilk kez açıldı orası haliyle dar bu meseleler kalıcı mı ben onu merak ediyorum ? eşim orasını çıkarınca tekrar deneyeceği an çok kötü oluyor bacaklarımı kasıyorum titriyor ne kadar daha ilk girişte o zorlanmayı yaşarım? Acaba bende bir sorun mu var ki böyle hissediyorum? 2. Sorum ise ben bugün adet oldum bu ayın 21 inde hamile kalma oranım yüksekmiş adetimden sonra ayın 21 ine kadar deneme yapsak hamile kalabilirmiyim bu kadar kısa sürede ve tavsiyeleriniz neler ?
Baskı ve idrar hissi keyif almaya başladığının işareti, acı değil o gayet normal, kendini sıkıp titremekten vazgeç.Arkadaşlar sorum sizlere ben 21 yaşında bir genç kızım , 21 mayısta evlendik bekaretim henüz 3 gün önce falan bozulabildi hem ben korktuğum hemde eşimin vardiya sebebiyle ertelendi durdu şimdi asıl konuya gelecek olursak yardımınıza ihtiyacım var. O mâlum an nedense bi yerme baskı yapılıyor gibi hissettim ama anlayamadım birde tuvaletim gelmiş gibi oluyordu hareket edince , e bilirsiniz birde çok zorlandım ilk kez açıldı orası haliyle dar bu meseleler kalıcı mı ben onu merak ediyorum ? eşim orasını çıkarınca tekrar deneyeceği an çok kötü oluyor bacaklarımı kasıyorum titriyor ne kadar daha ilk girişte o zorlanmayı yaşarım? Acaba bende bir sorun mu var ki böyle hissediyorum? 2. Sorum ise ben bugün adet oldum bu ayın 21 inde hamile kalma oranım yüksekmiş adetimden sonra ayın 21 ine kadar deneme yapsak hamile kalabilirmiyim bu kadar kısa sürede ve tavsiyeleriniz neler ?
Herşey gayet normal ben 2.yildan sonra daha rahat alabildim öncesi eziyet gibiydi özellikle ilk başlarken öncelikle bunun bir normal birşey olduğunu bilin ön sevismeyi uuzn tutun tahrik olunca daha kolay oluyor ama korkuyla başlarsanız zor olur kuruluk oluyor.Arkadaşlar sorum sizlere ben 21 yaşında bir genç kızım , 21 mayısta evlendik bekaretim henüz 3 gün önce falan bozulabildi hem ben korktuğum hemde eşimin vardiya sebebiyle ertelendi durdu şimdi asıl konuya gelecek olursak yardımınıza ihtiyacım var. O mâlum an nedense bi yerme baskı yapılıyor gibi hissettim ama anlayamadım birde tuvaletim gelmiş gibi oluyordu hareket edince , e bilirsiniz birde çok zorlandım ilk kez açıldı orası haliyle dar bu meseleler kalıcı mı ben onu merak ediyorum ? eşim orasını çıkarınca tekrar deneyeceği an çok kötü oluyor bacaklarımı kasıyorum titriyor ne kadar daha ilk girişte o zorlanmayı yaşarım? Acaba bende bir sorun mu var ki böyle hissediyorum? 2. Sorum ise ben bugün adet oldum bu ayın 21 inde hamile kalma oranım yüksekmiş adetimden sonra ayın 21 ine kadar deneme yapsak hamile kalabilirmiyim bu kadar kısa sürede ve tavsiyeleriniz neler ?
Bende 21 yaşında bir anne olarak çocuk için bu kadar acele etmemenizi öneririm evet çocuk çok güzel bir şey Allahım isteyrn herkese nasip etsin inşallah ama evliliğinizin tadını çıkarın beraber vakit geçirin birbirinizi iyice tanıyın daha sonra çocuk yapmayı düşünürsünüz bizde evlendikden yaklaşık 9 10 ay sonra yapmıştık ama şimdiki aklım olsa en az 1,5 yıl beklerdim ama tabi ki pişman değilim yinede sizin kararınız.Arkadaşlar sorum sizlere ben 21 yaşında bir genç kızım , 21 mayısta evlendik bekaretim henüz 3 gün önce falan bozulabildi hem ben korktuğum hemde eşimin vardiya sebebiyle ertelendi durdu şimdi asıl konuya gelecek olursak yardımınıza ihtiyacım var. O mâlum an nedense bi yerme baskı yapılıyor gibi hissettim ama anlayamadım birde tuvaletim gelmiş gibi oluyordu hareket edince , e bilirsiniz birde çok zorlandım ilk kez açıldı orası haliyle dar bu meseleler kalıcı mı ben onu merak ediyorum ? eşim orasını çıkarınca tekrar deneyeceği an çok kötü oluyor bacaklarımı kasıyorum titriyor ne kadar daha ilk girişte o zorlanmayı yaşarım? Acaba bende bir sorun mu var ki böyle hissediyorum? 2. Sorum ise ben bugün adet oldum bu ayın 21 inde hamile kalma oranım yüksekmiş adetimden sonra ayın 21 ine kadar deneme yapsak hamile kalabilirmiyim bu kadar kısa sürede ve tavsiyeleriniz neler ?
Ben 21 fakat 29 yaşında ve 2. Evliliği haliyle yaşı geldi bu yüzdenDaha bismillah ilişkinin bile tadına varamamış bırak zevkini mantığını kavrayamamışken bu genç yaşınızda bu kadar erken çocuk sahibi olmak istemek bir tek bana mı çok çok erken geliyor ???
MerhabaBende 21 yaşında bir anne olarak çocuk için bu kadar acele etmemenizi öneririm evet çocuk çok güzel bir şey Allahım isteyrn herkese nasip etsin inşallah ama evliliğinizin tadını çıkarın beraber vakit geçirin birbirinizi iyice tanıyın daha sonra çocuk yapmayı düşünürsünüz bizde evlendikden yaklaşık 9 10 ay sonra yapmıştık ama şimdiki aklım olsa en az 1,5 yıl beklerdim ama tabi ki pişman değilim yinede sizin kararınız.
Merhaba öyle ama diğer türlü çalışmak zorunda kalacağım böylelikle hiç bişey anlamıcaz çünkü elim vardiyalı çalışan bir insan21 yasinda gencecik bir kiz neden hemen bebek ister anlamiyorum. Biraz evliliginin gencliginin tadini cikarsana bebek nasil olsa olur
Peki bu böyleyse bu kadar insan nasıl zevk alıyor anlamış değilim benim bacaklarım titriyor kasılıyorum ister istemezBen 7 aydır evliyim hâlâ ilk vajinala girdiğinde ağrı hissediyorum. Sana tavsiyem kendini kasma acıyı unut zevk almaya çalış böylelikle canın daha az acıyor. Ben evlendiğimde korkudan 7 gün yapamadım sonradan oldu ama sakın kendini kasma. Ayrıca yumurtama gününe kadar ilişkiye gir sonra gün aşırı ilişki ile devam et inşallah hamiş kalırsın
O ağrı büyük veya eğri penisten kaynaklanabiliyor.Ben 7 aydır evliyim hâlâ ilk vajinala girdiğinde ağrı hissediyorum. Sana tavsiyem kendini kasma acıyı unut zevk almaya çalış böylelikle canın daha az acıyor. Ben evlendiğimde korkudan 7 gün yapamadım sonradan oldu ama sakın kendini kasma. Ayrıca yumurtama gününe kadar ilişkiye gir sonra gün aşırı ilişki ile devam et inşallah hamiş kalırsın
29 yaş büyük değil, kendinizi hazır hissettiğinizde yapın. Önce cinselliği çözün. Hele başından boşanma geçmiş adamı koştur koştur baba yapmayin. İlişkiniz yolunda gidiyor mu, mutlu musunuz, onu inceleyip tartın ona göre karar verin. Çocuk geri dönüşü olmayan bir yol ve siz daha çok küçüksünüz.MerhabaBenim için sorun yok ama eşim 29 yaşında 1 sene içinde olsun istiyor yaşı geldi artık ve onun 2. Evliliği ilkinde farklı sebeplerle ayrılsalar da o kızda sorun varmış olmamış mesela
Erkek o canım ki kadınlar için bile genç bir yaş.düşünce yapın zamanla değişecek emin ol.Ben 21 fakat 29 yaşında ve 2. Evliliği haliyle yaşı geldi bu yüzden
Hele bir alış ne zevkler alınıyor bir bilsen.farklı bur dünyaya gidip geliyorsun.Peki bu böyleyse bu kadar insan nasıl zevk alıyor anlamış değilim benim bacaklarım titriyor kasılıyorum ister istemez
Ne yapmak lazım onun içinO ağrı büyük veya eğri penisten kaynaklanabiliyor.