Bekaret bozulduktan sonra ?

Ben 21 fakat 29 yaşında ve 2. Evliliği haliyle yaşı geldi bu yüzden
Benim kocam 40 yaşında, daha yeni baba oluyor. Ne yaşı yahu.
Küçücüksünüz, daha ilişkiye girmeyi tam sağlayamamışsınız, bir de bebek.

Ne yapmak lazım onun için
Yani benim de başıma gelmişti aşırı büyük partnerimin penisi.kesin bir çözümü yok.performansı çok iyi diye belli bir acıya katlanıyorum.önsevişmeyi çok uzun tutup, vajinayı iyice ıslatıp, üstüne takviye kayganlaştırıcı lâzım.ne kadar ıslaklı o kadar az acı.bir de acı ve çok hızlı manevralardan kaçınmak.ilişki süresini abartmamak.orta noktada buluşmak lâzım.

Yani benim de başıma gelmişti aşırı büyük partnerimin penisi.kesin bir çözümü yok.performansı çok iyi diye belli bir acıya katlanıyorum.önsevişmeyi çok uzun tutup, vajinayı iyice ıslatıp, üstüne takviye kayganlaştırıcı lâzım.ne kadar ıslaklı o kadar az acı.bir de acı ve çok hızlı manevralardan kaçınmak.ilişki süresini abartmamak.orta noktada buluşmak lâzım.
Bı mesaja gelebilirmsn bişey sorcam ?

Merhaba ☺️ Benim için sorun yok ama eşim 29 yaşında 1 sene içinde olsun istiyor yaşı geldi artık ve onun 2. Evliliği ilkinde farklı sebeplerle ayrılsalar da o kızda sorun varmış olmamış mesela
Anladım peki bu sebepden dolayı mı ayrılmışlar yani çocuk istediği için mi tekrardan evlenmek istemiş eşinizin yaşı daha genç tabi ki sizin kararınız ama en azından bir kaç ay bir birinizi tanıyın derim çünkü sevgililik dönemi ile evlilik aynı olmuyor aynı evdr yaşamaya başlayınca tanıyorsunuz bir birinizi yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen sadece size yardımcı olmak amacım

Ben 21 fakat 29 yaşında ve 2. Evliliği haliyle yaşı geldi bu yüzden

Merhaba ☺️ Benim için sorun yok ama eşim 29 yaşında 1 sene içinde olsun istiyor yaşı geldi artık ve onun 2. Evliliği ilkinde farklı sebeplerle ayrılsalar da o kızda sorun varmış olmamış mesela
Eşin bir yıl daha beklese yaşlanmaz. Millet 30undan sonra baba oluyor artık. Bencil ol bence biraz. Damızlık mısın sen.
Peki bu böyleyse bu kadar insan nasıl zevk alıyor anlamış değilim benim bacaklarım titriyor kasılıyorum ister istemez
Biz hurafeler yüzünden duruma çok kapalı büyüyoruz yaşadıklaeın o yüzden, zamanla geçecek, dişini çektiriyor gibi değil su içer yemek yer gibi düşünmeye çalış.

Arkadaşlar sorum sizlere ben 21 yaşında bir genç kızım , 21 mayısta evlendik bekaretim henüz 3 gün önce falan bozulabildi hem ben korktuğum hemde eşimin vardiya sebebiyle ertelendi durdu şimdi asıl konuya gelecek olursak yardımınıza ihtiyacım var. O mâlum an nedense bi yerme baskı yapılıyor gibi hissettim ama anlayamadım birde tuvaletim gelmiş gibi oluyordu hareket edince , e bilirsiniz birde çok zorlandım ilk kez açıldı orası haliyle dar bu meseleler kalıcı mı ben onu merak ediyorum ? eşim orasını çıkarınca tekrar deneyeceği an çok kötü oluyor bacaklarımı kasıyorum titriyor ne kadar daha ilk girişte o zorlanmayı yaşarım? Acaba bende bir sorun mu var ki böyle hissediyorum? 2. Sorum ise ben bugün adet oldum bu ayın 21 inde hamile kalma oranım yüksekmiş adetimden sonra ayın 21 ine kadar deneme yapsak hamile kalabilirmiyim bu kadar kısa sürede ve tavsiyeleriniz neler ?
Önce cinsel hayatınızı düzene koyup adapte olun sonra çocuk yaparsınız aceleniz ne ? Size tavsiyem vücudunuzu keşfedin haz almayi öğrenin acele etmeyin.

Ama sizin ilk evliliğiniz bunu atlıyor beyefendi. Cocuk icin mi evlendi sizinle ?

ben 29 yasimda anne oldum esim 36 yasinda baba oldu, siz 29 yasinda olan esiniz icin yasinin gectigini ya da gecmekte oldugunu mu dusunuyorsunuz? konusmalarinizdan cikarimda bulunarak anne olmak icin yeterli olgunlukta oldugunuzu dusunmuyorum acikcasi.

Daha 21 yaşında başından boşanma geçmiş Bi adamla yangından mal kaçırır gibi evlenmen bile mantıksızken henüz 3 gün önce ilk cinsel deneyimini yaşayıp aynı ay içinde gebelik istemen daha da mantıksız. Yaşının çocuk yetiştirmek için yeterli olgunlukla olmadığı düşünce yapından okadar belliki... 25 yaşında anne oldum, şimdiki aklım olsa 30dan önce ne evlenirdim ne çocuk yapardım. Çocuk büyütmek yapmak kadar kolay değil malesef...

Yani takıldığım forumlardan ogrendigim bir şey var ki bazı insanların evlilikten tek beklentisi, yegane amacı üremek-üremek ve yine üremek. Evlenir evlenmez bebe peşine düşüyorlar, dayak yiyorlar küfür işitiyorlar yine peşine düşüyorlar , aldatılınca bile bebe peşine düşenler var . En garibi de vajinismus olup bunu yenmek için değil de bebek için uğraşanlar. Yani demek ki sevismek zevk almak gibi dertleri yok . Konu sagibinin bahanesi de hazır sanki 30 olunca adamın ç.kü kuruyacak hemen bu ara yapmaları gerek . Korunmadan kocanizin orası sizin oranıza girip arkadaşa bakıp çıkıyorsa belki de hamile kaldınız bile. Ha belki de sorum önceki eşte değildir, kocanız bi kontrol ettirsin kendini, sonra gün aşırı fofenk fofenk.
Arkadaşlar sorum sizlere ben 21 yaşında bir genç kızım , 21 mayısta evlendik bekaretim henüz 3 gün önce falan bozulabildi hem ben korktuğum hemde eşimin vardiya sebebiyle ertelendi durdu şimdi asıl konuya gelecek olursak yardımınıza ihtiyacım var. O mâlum an nedense bi yerme baskı yapılıyor gibi hissettim ama anlayamadım birde tuvaletim gelmiş gibi oluyordu hareket edince , e bilirsiniz birde çok zorlandım ilk kez açıldı orası haliyle dar bu meseleler kalıcı mı ben onu merak ediyorum ? eşim orasını çıkarınca tekrar deneyeceği an çok kötü oluyor bacaklarımı kasıyorum titriyor ne kadar daha ilk girişte o zorlanmayı yaşarım? Acaba bende bir sorun mu var ki böyle hissediyorum? 2. Sorum ise ben bugün adet oldum bu ayın 21 inde hamile kalma oranım yüksekmiş adetimden sonra ayın 21 ine kadar deneme yapsak hamile kalabilirmiyim bu kadar kısa sürede ve tavsiyeleriniz neler ?

Baskı ve tuvalet ihtiyacı hissini sadece bir kişide tattım. O acı değil zevk. Ama o zevk çok kısa sürüyordu çünkü partnerim hemen boşalıyordu ikincisinde ise bende istek mistek kalmıyordu ve o his olmuyordu artık. Kurulukla ilgili herhangi bir sorunum yok aksine ıslanmayla ilgili sorun yaşıyorum. Bir de asla hemen çocuk yapmayın. Genç anne olmsk istiyorsunuz belki anlayabiliyorum ama önce bir evliliğinizde alışma sürecini atlatın. Yegane amacınız çocuk olmamalı. Ben asla çocuk istiyorum ya da isteyemem diyemem bunu hayat gösterir. Çocuk ciddi sorumluluk iyice düşünmek gerekiyor ki bu kadar üye bunun için erken olduğunu söylüyorsa var bir bildikleri demek ki.

Son düzenleme:
X