Bekar olsaydım polise haber verirdim...

Bizim eski komşular sizin apartmana mı taşındılar acaba :KK14:

Onlar da öyle ana avrat sayarlardı birbirlerine. Karı kocayı geçtim el kadar çocuğuna bile dümdüz giderdi kadın. Ne terbiyesizlerdi ya.

Bilgisayarda word dosyasını açıp yaz kızım...

Sayın Bilmem kaç numara
Apartman huzur ve refahını bozacak davranışlarınızdan, yüksek sesli bağrışlarınız ve küfürlerinizden rahatsız olmakta ve psikolojik olarak olumsuz etkilenmekteyiz.Apartman gürültü yönetmeliğine uymanız gerektiğini hatırlatır, aksi halde Kabahatler Kanunu Madde 36'ya dayanarak yasal haklarımızı kullanacağımızı hane halkına bildiririz.

yaz, print-out al ve apartman girişine yapıştır canım...

Ben iki üst katımdaki anıran çiftin sesini böyle kestim, 1 aydır çıt yok maşallah...
Süper... Ama onlarda anlayan cinstenmiş...

Bizim eski komşular sizin apartmana mı taşındılar acaba :KK14:

Onlar da öyle ana avrat sayarlardı birbirlerine. Karı kocayı geçtim el kadar çocuğuna bile dümdüz giderdi kadın. Ne terbiyesizlerdi ya.
Olabilir. Adam demin çocuğa aynı küfürü etti. İnşallah ettiği kızı değildir.

Süper... Ama onlarda anlayan cinstenmiş...

Anlamasaydı zaten hukuki yolu kullanacaktım canım...

İsimsiz biçimde bunu aşağı astığında apartman yöneticisi yazdı sanacak.

Garanti olması için sen iki kopya çıkart, biri girişe asılsın biri o katın duvarına :)
Not:Kesinlikle print-out yap, el yazısı ile yazma :KK48:

Anlamasaydı zaten hukuki yolu kullanacaktım canım...

İsimsiz biçimde bunu aşağı astığında apartman yöneticisi yazdı sanacak.

Garanti olması için sen iki kopya çıkart, biri girişe asılsın biri o katın duvarına :)
Not:Kesinlikle print-out yap, el yazısı ile yazma :KK48:
Düşünsene adam yazının üstüne bilmem kime korum yazıyormuş :KK45:...

Bizim komşunun oğluda diyor geçen babasına söyledim duymuyoruz zannediyorlar sizde münasip bi dille söyleseniz eşine vs yada eşiniz adama olmazmı

Düşünsene adam yazının üstüne bilmem kime korum yazıyormuş :KK45:...
Şahane olur yazarsa,

derhal alır ve ilk küfrü duyar duymaz polis çağırır delili gösterirsiniz. Yazının ona ait olduğu zaten kanıtlanır.

Şu yaşıma kadar hep, aman bulaşmayayım başım belaya girmesin derdim malum insnalar iyice çıldırdı ama çözüm bulamıyordum yaşanan sorunlara. Şu an ise hak edene hak ettiğini veriyorum hukuki olarak ve bakıyorum insanlar el pençe divan yaklaşmaya başladılar bana... Velhasıl, sen değil onlar korksun. Bu mağara adamlarına sen çıkartmaya çıkartmaya bu hale getirdik.

İnsanlar umrunda değilse git müstakil evde yaşa yani! Deli oluyorum bencil insanlara ya! Apartmanda yaşıyorsun ben insanlar işten yorgun gelip uyumuşlardır diye 8den sonra televizyonun sesini bile azıcık açıyorum millet gece 2de apartmanı ayağa kaldırıyor. Kapıya kağıt asmak iyi fikirmiş polis gelse de bir şey yaptıkları yok. En son çözüm mahkeme...

Apartmanda oturuyor olsak üst kattakiler için çoktan şikayette bulunmuştum ama gel gör ki müstakil ev, benim şikayet ettiğim kabak gibi çıkar meydana.. Bence isim vermeden şikayet edin.

Son zamanlarda komşularla ilgili ne çok konu açıldı burda .. İnsanlar ne kadar terbiyesiz anlayışsız ve saygısız olmuş ya .. Ne kadar ayıp sizin komşunuzunda yaptığı yahu , allahım bizi böyle insan görünümlü pisliklerden uzak tut.. Apartman yöneticisine şikayet etmeyi düşündünüz mü? Belki faydası olur

Polisi değilde aile hattını arayıp söyleseniz. Kamu spotunda görmüştüm; numarayı hatırlamıyorum.

konunu okuyunca aklıma eski alt komşularımız geldi.
harala gürele bir kavga oluyor, ses efektleri dıpşıktt, patt,küt havalarda uçuşuyodu.ertesi gün elele omuz omuza görüyoduk :KK53: şaka gibi. gidip ayırmaya kalksan arada kaynarsın, şikayet etsen ayrı bi dert

X