- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.337
- 518
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Musakka bekar değilen evli bekarimiz musakka abla nerde ya
Sen ne içiyorsan ondan ver zira bu kafaya ulaşmak mümkün değil.Yesil olan fiski solunda ki martini, ne vereyim abime ?
Bana bira koklatsan kafayi bulurum o kadar arınmış vaziyetteyim, cok caba gostermene gerek yok ahshaAllah canimi alsin, kendimi Nuri Alço gibi hissetmediysem
Kocişi yok onun bi kere, site havuzu varMusakka bekar değil
Kocişinin birtanesi
Oğluşunun herşeyi
Kayın anasının göz bebeği.
Ergenlik iğnesi ne kız yeni duyuyorumBu şapsalaklar kizima yapilan ergenlik ignesini burda yapmadigi icin havaalanindan cikmadan igneyi yaptirip sonra ki ucakla donucem, anam yatin kalkin orda ki doktorlari sevin, öpün bisey yapin, gercekten eziyete dondurduler hayatimi ya
Bu şapsalaklar kizima yapilan ergenlik ignesini burda yapmadigi icin havaalanindan cikmadan igneyi yaptirip sonra ki ucakla donucem, anam yatin kalkin orda ki doktorlari sevin, öpün bisey yapin, gercekten eziyete dondurduler hayatimi ya
Hayir be dogurdugum olan cocugum, erken ergenlige girmesin diye igne baslandi gecen ay Türkiye de, burda ki pacoz endokrin doktoru Turkiyeden getirdigim hic bi raporu biseyi kabul etmedi, mecbur gidip donucezZenginsin deyince deveyle mi geleyim diyon bide ahsha
Ergenlik ignesi nedirkizim dedigin kedi demi? Benim devreler yandı
Hayir be dogurdugum olan cocugum, erken ergenlige girmesin diye igne baslandi gecen ay Türkiye de, burda ki pacoz endokrin doktoru Turkiyeden getirdigim hic bi raporu biseyi kabul etmedi, mecbur gidip donucez
Böyle bir şeyi yeni duyanlar SüphanAllah beğenin sayımızı bilelimHayir be dogurdugum olan cocugum, erken ergenlige girmesin diye igne baslandi gecen ay Türkiye de, burda ki pacoz endokrin doktoru Turkiyeden getirdigim hic bi raporu biseyi kabul etmedi, mecbur gidip donucez
Yoh prosedürleri farkliymisAaa ise bak. Kendileri rapor vermiyor mu peki?
Aman vurdur bak 21 yaşında burda koca bulmak için taktik arar benden söylemesiKediye igne yaptirmaya oraya gelip aynı gün dönsem ben de bekarlar kulübüne katilirdim muhtemelen kocam beni bosardi çünkü hxhxhhxhx
Böyle bir şeyi yeni duyanlar SüphanAllah beğenin sayımızı bilelim
Lan bxhdhhxhdhhdhdhhx gece gece hdhdhdghdhdydhhshshshshdhdg
Gecmis olsunYoh prosedürleri farkliymis
Hayir yani Türkiye de mr cekildi, beyin cerrahi gördü, pelvik ultrason cekildi, kemik yasi bakildi, kan tahlili yapildi, a dan z ye her türlü belge var, ama bizi beenmiyirlerGecmis olsun
Kac doz yapiliyor?
Bu yurtdisindaki prensiplwre hastayim ya. Burda prosedür farkli desen döverler adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?