- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.044
- 598
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ayy kızlar iyiki varsiniz modum dusuk, duygusal duygusal cekirdek citliyodum, yuzum güldü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı iş yerinde olmak zorluyor neden beni dehledin der gibi bakıyor ama burhana elini sallasa ellisi.En bekar değil, besbekar ve fakfakirr
İyi yaptın, dengesiz davranmasaydıAynı iş yerinde olmak zorluyor neden beni dehledin der gibi bakıyor ama burhana elini sallasa ellisi.
Süte reçel çalamadımmmmmBence bekarlik cok zor bisey, hep dislaniyolar
Ben 27 yaşındayım kız 21 yaşında. Koca derdine düşmüş. O zaman ben evde kaldimmKk nin dertleri fhhfhhffh
Eki Görüntüle 3222758
Bittin Burhan sen zaten o profil fotonla burda birini bulman da zordu annem hdhdhdhBen 27 yaşındayım kız 21 yaşında. Koca derdine düşmüş. O zaman ben evde kaldimm
Kisir kadar kafaniza taş düşsün bdhdhhdYumul kısıra, yumul kenarına kısır bulaşmış ağlayan pastaya; BDV’ye bak %90 koca ve ailesi problemleri.
Neyleyim brownie çikolatasına bulaşmamış kısırı neyleyim yoğurda çalınmamışşşş reçeliKisir kadar kafaniza taş düşsün bdhdhhd
Kiz kedi gitti kısır yüzündenNeyleyim brownie çikolatasına bulaşmamış kısırı neyleyim yoğurda çalınmamışşşş reçeli
Gider tabii kısırı yanlış anladı kısırlaştırılcam mı zannetti neKiz kedi gitti kısır yüzünden
Zenginin hali baska oluyo. Cok yogunum deyip portakal suyundan bir yudum alip evden cikiyo musun, doğru soyle?2 saat sonra cikicam, ucagim var donmezse yandim ben
Yemin ediyorum musakka hayatimiza girdi gireli kisir yiyemedigim her gece abuk subuk buzdolabina dala dala gote göbeğe verdim kendimiAy nolur yemek konusmayin . Pasta, kisir brownie konusmak saat 22.00 itibariyle yasaklanip ban sebebi sayılsın
accessdeniedZenginin hali baska oluyo. Cok yogunum deyip portakal suyundan bir yudum alip evden cikiyo musun, doğru soyle?