• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

evt cok iyi geldii...
kisss senle benden baska kimsecikler yok burada.. nerde bu bizim KKnin evde kalmis kizlarii.. kaydirigubbakcemile3

ay accayip uykum var bu sabah gelirken çok kötü bir kaza gördüm moral sıfır araştırıyorum haberlerde bulamıyorum
Bugün nasıl bitcek yaa

neden evde kaldin?? :jeyyar:söle baakalim -tatlicadiarzu-

(ayy cok agir oldu galüba..) :roflol:

ay accayip uykum var bu sabah gelirken çok kötü bir kaza gördüm moral sıfır araştırıyorum haberlerde bulamıyorum
Bugün nasıl bitcek yaa

:mymeka: bi selam ver önce yaa... alla allah...
cimcimee dün yüzmeye gittm bögün karnim yok olduuuu :teytey:
galübaa aaksamda giderim yarina basenler yok olur insallah :roflol:

evet istanbuldayım cimcime cok ıyı olur ama nerden haberım olucak varmı topık lınkı bakıyım sana zahmet :)

kiZLar.. yüzme kilo vermeye birebir.. cok iyi geliyo ve cok cabuk kilo kaybediyosunuz... sismanlara duyurulur kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum özlem :utangac:

hoşbuldum gülpembe, sevgılım yok malesef neden olmuyor cokta merak edıyorum sabırsızlıkla guzel bır sevgının gelıp benı bulmasını beklıorummm :1rolleyes:

evt cok iyi geldii...
kisss senle benden baska kimsecikler yok burada.. nerde bu bizim KKnin evde kalmis kizlarii.. kaydirigubbakcemile3

Bugün nasıl bitcek yaa

ecrin yas kac?dogru kişi dogru zaman dogru mekan acele etme

yok kısssss
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
GulPembe, Bendeniz, cimcime eses+, EcRiN, Mermaid+, oezlem06+, Selen_Ay
te bukadarız ama kaybolurlar birazdan

cimcimeeee nerde oldu kazaaa çok mu kötüydü :1no2::1hug:

ecrin yas kac?dogru kişi dogru zaman dogru mekan acele etme

yok kısssss
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
GulPembe, Bendeniz, cimcime eses+, EcRiN, Mermaid+, oezlem06+, Selen_Ay
te bukadarız ama kaybolurlar birazdan

cimcimeeee nerde oldu kazaaa çok mu kötüydü :1no2::1hug:

yaş 20 ama sımdıden baslamak gerek dımı kaydirigubbakcemile2
evet cnm nerde oldu ?

Nan Özlem ben sabah gelince günaydın didim nerdeydin sen, tatile gidince kilo alıp dönüyorum o kadar yüzmeler nereye gidiyo bilmem...
Pembecim kaza kötüydü yaa sadece bizle beraber 3 ambulans geldi itfaiye falan vardı belediye otobüsünüde boşaltmışlardı zincirleme oldu galiba net göremedim (zaten otobüsteydim) uzaktan arabaları ve yerde yatanları gördüm bide ambulansa konulanları...
Allah yardımcıları olsun yaa bi an ağlamak geldi içimden kötü oldum baya...

Nan Özlem ben sabah gelince günaydın didim nerdeydin sen, tatile gidince kilo alıp dönüyorum o kadar yüzmeler nereye gidiyo bilmem...
Pembecim kaza kötüydü yaa sadece bizle beraber 3 ambulans geldi itfaiye falan vardı belediye otobüsünüde boşaltmışlardı zincirleme oldu galiba net göremedim (zaten otobüsteydim) uzaktan arabaları ve yerde yatanları gördüm bide ambulansa konulanları...
Allah yardımcıları olsun yaa bi an ağlamak geldi içimden kötü oldum baya...

:1hug: Allah yardımcıları olsun

kıslaarrrr sevgilileriniz size nasıl evlenme teklifinde bulunsunnn

şaka bıyana evlılık ıcın tabı erken ama sevgılı anlamında ıyı bırını tanımak ıstıorum artık bakalım kısmet..

Back