Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay accayip uykum var bu sabah gelirken çok kötü bir kaza gördüm moral sıfır araştırıyorum haberlerde bulamıyorum
Bugün nasıl bitcek yaa
hoşbuldum özlem
hoşbuldum gülpembe, sevgılım yok malesef neden olmuyor cokta merak edıyorum sabırsızlıkla guzel bır sevgının gelıp benı bulmasını beklıorummm :1rolleyes:
evt cok iyi geldii...
kisss senle benden baska kimsecikler yok burada.. nerde bu bizim KKnin evde kalmis kizlarii.. kaydirigubbakcemile3
ay accayip uykum var bu sabah gelirken çok kötü bir kaza gördüm moral sıfır araştırıyorum haberlerde bulamıyorum
Bugün nasıl bitcek yaa
ecrin yas kac?dogru kişi dogru zaman dogru mekan acele etme
yok kısssss
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
GulPembe, Bendeniz, cimcime eses+, EcRiN, Mermaid+, oezlem06+, Selen_Ay
te bukadarız ama kaybolurlar birazdan
cimcimeeee nerde oldu kazaaa çok mu kötüydü :1no2::1hug:
Nan Özlem ben sabah gelince günaydın didim nerdeydin sen, tatile gidince kilo alıp dönüyorum o kadar yüzmeler nereye gidiyo bilmem...
Pembecim kaza kötüydü yaa sadece bizle beraber 3 ambulans geldi itfaiye falan vardı belediye otobüsünüde boşaltmışlardı zincirleme oldu galiba net göremedim (zaten otobüsteydim) uzaktan arabaları ve yerde yatanları gördüm bide ambulansa konulanları...
Allah yardımcıları olsun yaa bi an ağlamak geldi içimden kötü oldum baya...
yaş 20 ama sımdıden baslamak gerek dımı kaydirigubbakcemile2
evet cnm nerde oldu ?
acele etme derim ben
herkes aynısını diyor sözleşmiş bu sıtedekıler canımm aa :umursamaz:
şaka bıyana evlılık ıcın tabı erken ama sevgılı anlamında ıyı bırını tanımak ıstıorum artık bakalım kısmet..