• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

gülpembeee nere kayboldun nann?

mermaid'de yok zatiii.. allah allah neree gitti bu kizlar yaaf...

yeni arkadaslar hosgeldiniz...

ya bu sabah bi haber okudum: gülsemmi üzülsemmi anlamadim :smiley-cool:
kizin biri dövmeciye gitmis yüzüne dövme yaptirmak icin...
gözünün izasina 3 tane yildiz yaptirmak istemis... dövmeciye söylemis.. neyse adam bu kizi uyusturmus iste... kizda zatn yorgunmus o bahaneyle uyumus kafamçokkarıştı ondan sonnra uyandiginda bide ne göresin... yüzünde 3 tane degil 56 tane yildiz varr... kaydirigubbakcemile3:uhm:
adam yildizlari taa burnuna kadar yapmis, cenesindede var.. yüzünün bi tarafi yildizla kaplanmis kizin :roflol:
ne insanlar var yaaa..

gördüm o haberi ama dövmeyi yapan yalanlamış babası ve erkek arkadaşı görene sesi çıkmamış onlar beğenmeyince kızmaya başlamış kızda....

kızlar siteyle sorunum vardı giremedim kusura bakmayın

:lepi: cok güzelmişşşş....bana orjinal bişey yapsın istiyorum cılgııncaaaa olcak ama pek umudum yok sengözlerimebaksanab

işte terminalin hoparlöründen anons yaptırsaydı baya çılgınca olacaktı ama olamadı kaydirigubbakcemile3 benimki pek öyle sıradan şeyleri sevmez ki

ama bana o yüzüğü takması bile yeterliydi şükür taktı bakalım ne zaman evleniriz kaydirigubbakcemile3

ay ayrıca o kazada ölenleri Allah rahmet eylesin :çok üzgünüm: toprakları bol olsun

kıslar merhaaba tekrar,işlerım cıktı gıremedım,sora dısarı cıktım bı ısım vardı..maşallah dıorum muhabbetınız koyu olsun...bu arada bulusma ıcın topık varmı saat kacta nerde dıye soranlar olmus..........''biz bulusuyoruz'' gıbılerınden bır topık açmıyoruz kıslar (yanı acmayalaım bence cımcıme ,sadece bu topık bılsın ve gelsın)isteyenler tabı...temmuzda yerı ve zmnı henüz bellı deıl ama..

cımcıme ya kazaya uzuldum her gun gectıgım yerdı ama ıkı gundur o yolu kullanmıyoruz yoksa keısn gorurdum ıyıkı gormemısım..çok etkılenıyorum bole seylerdn...kazasız belasız gunler ınş. hepımıze..

Ay kullanmamış olmanıza sevindim o yolu ben bile şükrettim biraz daha geride olsaydı olan biten herşeyi görecektim çok daha kötü olacaktı...Gerçi arabaları gördüm hele o taksini içinden sağlam çıkılması imkansız...
Topic konusuna gelince zaten bende açmayı düşünmedim bir bize yeteriz anemonda temmuz gibi gelecekmiş belki oda katılır...

Ay kullanmamış olmanıza sevindim o yolu ben bile şükrettim biraz daha geride olsaydı olan biten herşeyi görecektim çok daha kötü olacaktı...Gerçi arabaları gördüm hele o taksini içinden sağlam çıkılması imkansız...
Topic konusuna gelince zaten bende açmayı düşünmedim bir bize yeteriz anemonda temmuz gibi gelecekmiş belki oda katılır...

aa olemı cok sevındım..ben ztn o topığe de yazmıstm ordan da gelsın kızlar

Back