• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Allah kavuştursun Selanay ve Pembe...

amin canım çok sağol :Saruboceq:

Amin inş herkesin hakkında hayırlısı olsun güzel düşünüyorum cunku buaralar cok ihtiyacım var buna

:) nasılsa her iş bir şekilde olur
azıcık hevesten dolayı bi heyecan var sanırım bu yüzden üzülüyorsundur
ama her nerede olursanız olun önemli olan bir aradayken anlaşabilmek, huzur
Rabbim hiç birimizin yüzünü yere eğdirmesin

amin canım çok sağol :Saruboceq:

:) nasılsa her iş bir şekilde olur
azıcık hevesten dolayı bi heyecan var sanırım bu yüzden üzülüyorsundur
ama her nerede olursanız olun önemli olan bir aradayken anlaşabilmek, huzur
Rabbim hiç birimizin yüzünü yere eğdirmesin

aminn

Benımkı bolu'da ıkı üç hafta bır gorusuyoruz oda gelınce 2-3 gun ful gorusuyoruz...yakında olsaydı heralde 2 günde bir..çunku oncden burdyadı 2 gunde bı gorusurdk..ben ızın alamazdm evden..bolu ya gtse keske ya derdım ,çunku kendısıne hyr dneılmesnden hıc hoşlanmazdı :)

Benımkı bolu'da ıkı üç hafta bır gorusuyoruz oda gelınce 2-3 gun ful gorusuyoruz...yakında olsaydı heralde 2 günde bir..çunku oncden burdyadı 2 gunde bı gorusurdk..ben ızın alamazdm evden..bolu ya gtse keske ya derdım ,çunku kendısıne hyr dneılmesnden hıc hoşlanmazdı :)

=)) bizde hafta da bir bazen iki kere görüşüyoruz...

kıslarrr özlemde olsun aslında hergün görüşüpde tadı bozmaktansa böle görüşmeler daha iyi diye düşünüyorum ben

özlem ıyıdır evet.............özlesınler azcıkk.ama kıslr hıc bızm cok sevıp ozledıgmızi bellı etmemek gerek..tadında yapmk gerek...ama bn ozleyınce cok bellı edıom gorusunce yanı..çok fazla degerlı olup bırakılamayagı hıssını vermemk gerk aslnda su erkek denen varlıklara :*)

özlem ıyıdır evet.............özlesınler azcıkk.ama kıslr hıc bızm cok sevıp ozledıgmızi bellı etmemek gerek..tadında yapmk gerek...ama bn ozleyınce cok bellı edıom gorusunce yanı..çok fazla degerlı olup bırakılamayagı hıssını vermemk gerk aslnda su erkek denen varlıklara :*)

cadıarzucadıarzucadıarzucadıarzucadıarzu

günaydın kızlar topıgınızde yenıyım sıtede dolasırken buldum banada yer varmıı zemuszemus

SeLam ecrin topicmze hosgeldin

günaydin gülpembis... benimde takvim ortalarda yok..

SeLam ecrin topicmze hosgeldin

günaydin gülpembis... benimde takvim ortalarda yok..

hoşbuldum özlem :utangac:
iii senden nbrrr sekerim

ecrin hosgeldinnnn neden hala bekarsın varmı sevgiln tanıt kendini:jeyyar:sengözlerimebaksanab

hoşbuldum gülpembe, sevgılım yok malesef neden olmuyor cokta merak edıyorum sabırsızlıkla guzel bır sevgının gelıp benı bulmasını beklıorummm :1rolleyes:

Back