• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Okudum şekerüm aynen senin gibi düşünüyorum...
Kızlaaar toplanın bi gün görüşelim yav hazır işlerde durgunken bir haftasonu şöle bir tura çıkalım olarmı...

Makina ressamıyım. özel bir şirketteyim..
Sen ne yapıyorsun

gününüz aydın olsun bendeniz,kararsız,gülpembe,cimcime,pırlanta,özlem veeeeeeeeeeee aklıma gelmeyen diğerleri..............
kısalr bu aralar bızım ıslerde ıyıce kotuye gıdıyo,bunu KK ya sık takılabılmemden de anlayabılırsınz..sıkıntıdannn uff keşke işler olsa da arada buraya kaçıo olsamm................
nysee nasılsınız bakım??

Günaydın KKnın güzel gelin adayları güzel bir gün diliyorum hepinize Şeniz ben tekstil firmasında calısıyorum benm tekstil tasarım....evet mermaid işlerin olmayısı insanın canını sıkıyo ben cıkıs aldım ve hergün nette takılıyorum sıkılıyorum teske işler ii olsada :Saruboceq: KKya az girebilsek

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrr,,,,,demek pıknık iptal,,ya ben dıorumkı bole pkınıgımsı bırsey bız kendı aramzda duzenlyelım..pıknığımsı bırseymııı dıyıp guluosnz sımdı dımı :))) ya hanı açık hava gıdıyosunuz mangalla pişmiş etler onunuze gelıo felan yaaa hanı bole bu tarz birşey olsun dıorum ben malum kene olayları var çok fazla YERle bir olmayalım zemuszemus

cok güzel bi fikir ben varım diyorum :lepi:

günaydın kızlar dün pek katılamadım
yazılanları okumakla yetindim

aslında bugünde çok iş varda, şu an canımın sallanmak istiyo :)
gülpembe bacım sen çeyizlerini şimdiden almaya başla, yoksa sonra hepsi çok üst üste biniyo, insan baya sıkışıyor :S

Günaydınnn hatunlar =))

Demek piknik tarzı bişey düşünüyosunuz... iyi olur yahu =))

günaydın kızlar dün pek katılamadım
yazılanları okumakla yetindim

aslında bugünde çok iş varda, şu an canımın sallanmak istiyo :)
gülpembe bacım sen çeyizlerini şimdiden almaya başla, yoksa sonra hepsi çok üst üste biniyo, insan baya sıkışıyor :S

tatlım iyi hos güzel söylüyorsunda benim durumum karısık biraz kafamçokkarıştı

evet pırlantacım,bız MSN den pembeyle bı ara konustuyduk yaparız bulusurz dıye ama,buraya yazmadıydık bellı dıel dıye....benım 2-3 hafta sonum dolu ztn...temmuz ayında yapalım bu işi olurmu

evet pırlantacım,bız MSN den pembeyle bı ara konustuyduk yaparız bulusurz dıye ama,buraya yazmadıydık bellı dıel dıye....benım 2-3 hafta sonum dolu ztn...temmuz ayında yapalım bu işi olurmu

olur mermaidciğim... benimde bu bir iki haftam dolu...
konuşuruz haberleşiriz... piknik olmazsa branch gibi bişey olur... ben uyarım :))
hatta çok heycanlandım :)

kızlar ben bi konu açmak istiyorum... daha doğrusu bişey sorucam...
erkek arkadaşınızla haftanın bir günü kesin görüşüyormusunuz???
pembiş sen uzaktasın ya. sende mesela yakın olsanız haftanın bir günü görüşürmüsün?

ay ben istanbulda değilim :(

pırlanta canım benimde sevdiğim uzakta, yanımda olsa haftanın bi günü evet görüşürdüm, daha fazlada olabilirdi belki :)

nasıl karışık canım

temmuz daha iyi olur havalar enazından daha sıcak olur....vereliniortak

selencim benm sevgilim yurtdısında ordamı kalcak buramı gelcek belli değil burası için caba sarf ediyoz ama suan için hiç bişey belli değil subatta belli olcak oyuzden bişey alamıyom kafamçokkarıştı

kızlar ben bi konu açmak istiyorum... daha doğrusu bişey sorucam...
erkek arkadaşınızla haftanın bir günü kesin görüşüyormusunuz???
pembiş sen uzaktasın ya. sende mesela yakın olsanız haftanın bir günü görüşürmüsün?

hımm benm erkek arkadasım beyoğlunda ben bagcılarda oturuyorum haftaiçleri görüşmemiz zor oluyordu o işyerinden erken cıkarsa geliyordu bizim şirkete öle görüşebiliyorduk ama normalde hafta sonları bigün oluyordu cumartesi günleri o calısıyordu gene erken cıkarsa görüşebiliyorduk öle yane aksamları benm izin olayım biraz problemli oldugu için aksamda cok zor görüşüyorduk

selencim benm sevgilim yurtdısında ordamı kalcak buramı gelcek belli değil burası için caba sarf ediyoz ama suan için hiç bişey belli değil subatta belli olcak oyuzden bişey alamıyom kafamçokkarıştı

anladım canım
hakkınızda hayırlısı olsun
sen güzel düşün güzel olsun :1hug:

Back