Makina ressamıyım. özel bir şirketteyim..
Sen ne yapıyorsun
gününüz aydın olsun bendeniz,kararsız,gülpembe,cimcime,pırlanta,özlem veeeeeeeeeeee aklıma gelmeyen diğerleri..............
kısalr bu aralar bızım ıslerde ıyıce kotuye gıdıyo,bunu KK ya sık takılabılmemden de anlayabılırsınz..sıkıntıdannn uff keşke işler olsa da arada buraya kaçıo olsamm................
nysee nasılsınız bakım??
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrr,,,,,demek pıknık iptal,,ya ben dıorumkı bole pkınıgımsı bırsey bız kendı aramzda duzenlyelım..pıknığımsı bırseymııı dıyıp guluosnz sımdı dımı :))) ya hanı açık hava gıdıyosunuz mangalla pişmiş etler onunuze gelıo felan yaaa hanı bole bu tarz birşey olsun dıorum ben malum kene olayları var çok fazla YERle bir olmayalım zemuszemus
günaydın kızlar dün pek katılamadım
yazılanları okumakla yetindim
aslında bugünde çok iş varda, şu an canımın sallanmak istiyo :)
gülpembe bacım sen çeyizlerini şimdiden almaya başla, yoksa sonra hepsi çok üst üste biniyo, insan baya sıkışıyor :S
tatlım iyi hos güzel söylüyorsunda benim durumum karısık biraz kafamçokkarıştı
evet pırlantacım,bız MSN den pembeyle bı ara konustuyduk yaparız bulusurz dıye ama,buraya yazmadıydık bellı dıel dıye....benım 2-3 hafta sonum dolu ztn...temmuz ayında yapalım bu işi olurmu
evet pırlantacım,bız MSN den pembeyle bı ara konustuyduk yaparız bulusurz dıye ama,buraya yazmadıydık bellı dıel dıye....benım 2-3 hafta sonum dolu ztn...temmuz ayında yapalım bu işi olurmu
nasıl karışık canım
kızlar ben bi konu açmak istiyorum... daha doğrusu bişey sorucam...
erkek arkadaşınızla haftanın bir günü kesin görüşüyormusunuz???
pembiş sen uzaktasın ya. sende mesela yakın olsanız haftanın bir günü görüşürmüsün?
selencim benm sevgilim yurtdısında ordamı kalcak buramı gelcek belli değil burası için caba sarf ediyoz ama suan için hiç bişey belli değil subatta belli olcak oyuzden bişey alamıyom kafamçokkarıştı
Allah kavuştursun Selanay ve Pembe...
anladım canım
hakkınızda hayırlısı olsun
sen güzel düşün güzel olsun :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?