• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Günaydın arkadaşlar...Şeniz
Benim gibi erkenci olan yokmuuu
:delphin:

günaydınnn kıssslarrr nasılsınızzzz ben iyiyim geçmişi okuyayım hemen gelem Şeniz

gunyadn pembe ,o yuzden sıze gosterdım bende arada kaldım ya...şık olunca çok mu dıkkat ceker dıorum bole olunca da cok mu hafıf kalır dıyorm...nyse ben bı kaç yere daha bakayım elbıse ıcın bari.

sen npysn?

günaydın kızlar
sabah sabah baya yoğun bi tempoya girdim ben
biraz daha rahatlayınca burdayım

gunyadn pembe ,o yuzden sıze gosterdım bende arada kaldım ya...şık olunca çok mu dıkkat ceker dıorum bole olunca da cok mu hafıf kalır dıyorm...nyse ben bı kaç yere daha bakayım elbıse ıcın bari.

sen npysn?

bence biraz sık ol yerimseniben woowww olsunlar :jeyyar: elbise olayına bak derim...ben aynı iş bakıyom :1ninca:

uff yaa sabah sabah işlerin arasında buldum kendimi zor attım kendimi buraya yav...
Meryemcim elbiseyle gri ayakkabılar hoş durmuş kanımca...

saol cımcıme ama dedıgım gıbı yınede bakacm bulursm bıse...........
ee neler yapıosunuzzzzzz??????????

şirketteyim ve tüm gün oturuyom işimde yok :1no2: siz neler yapıorsunuz

artikin fazla takilamicam buraya... isler azaliyoo erken cikiyorum hep isyerinden... beni unutmayin sakin heee..

bizimde işler pek yok...
Ya bugün eski başvurduğum şirketlerin birinden mail geldi yönetici asiatanı arıyolarmış büyük bi yer inşallah benim için ii olur yaa...

neyse canikolar.. ben kacar.. herkesi öpyruumm..
(aklima geldi.. msn adrsi oln varsa ii olurdu ya arada bi görüsrdük..malum artik buraya pek ugriyamicm)

kaydirigubbakcemile4

http://img188.imageshack.us/img188/278/55079939.jpg
http://img188.imageshack.us/img188/6884/77713182.jpg
Kızlar size bugun resım yollayacagımdan bahsetmıstm onları hallettım...sımdı 4 resım eklıyorum ayakkabılar farklı ıkısınde..hangısı daha şık duruyoo?
dıgerlerı de bırazdn gelıo

mermaid gri ayakkabı hoş duruyor. elbisende çok hoş bence ama erkek arkadaşının kuzenin düğünü için biraz hafif kaçabilir. sonuçta kuzen ve gelin hanımlada samimiymişsiniz. gülpembenine dediği gibi woww desinler...
sen düğüne kadar biraz daha bak mağzalara filan.
Naçizane bi tavsiyede bulunmak istiyorum. Ayaklarına kadar uzun bir elbise çok hoş olur.
hem boyunu göründüğünden daha uzun gösterir, hem de daha zayıf tutar. bide şimdi öyle uzun elbiseler moda ya. fikir olsun...

Ewet elbıse bu ,dedıgım gıbı cok abartmk ıstemedım ama hafif mı acaba dıye de dusunmuyorum değil..bır de sıze aldıgım ayakkabılarımı gostereyım son olarak...
http://img188.imageshack.us/img188/153/hotid.jpg

yeni cicilerin çok güzelmiş hayırlı olsun :)) güzel günlerde giy...

neyse canikolar.. ben kacar.. herkesi öpyruumm..
(aklima geldi.. msn adrsi oln varsa ii olurdu ya arada bi görüsrdük..malum artik buraya pek ugriyamicm)

kaydirigubbakcemile4

özlemoo özlücez kız seni. özletme kendini ya... faceden ekle istersen beni. aslı yıldız.

kızlar geldim
geldim
ama hala işlerim çok yoğun :(

slm kıslarr,,,bende anca gelebıldımmm...Özlemcım sen 2 hafta sora Türkıyeye de gelcn ya uzun bır sure gorusemeyebılırz yanı burdan :) ne kdr kalacaktın sen Türkiye'de ?

Pırlantacım fikirlerin için çok teşekkürler..........ış başa düştü yine mağaza mağaza gezcem :((((((((((((((((

Cimcime alternatifleri değerlendir tabikiii

Back