• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

he elbise olayı tamam...
Nan ben kendime lıght yemekler söyledim :)) çatlıcam şimdi midemmi küçüldü aceba...
Ama bugünden sonra diyet yine aynı devam etcek...
Meryem bu bendeniz o bendeniz deel o 2 z'li :))

yav çıldırıciğim sabahtan beri kimse gelmiyo çıkış vaktim geldi herkes bir bir topice damlıyo :mymeka:

he elbise olayı tamam...
Nan ben kendime lıght yemekler söyledim :)) çatlıcam şimdi midemmi küçüldü aceba...
Ama bugünden sonra diyet yine aynı devam etcek...
Meryem bu bendeniz o bendeniz deel o 2 z'li :))

hııııııııııı tmm bu baska bendenız okey...dıyet yemekler soeldım derken ne mesela..ben de nestle gevrek yıycktm baktım light süt dıbınde kalmıs 4-5 kaşıklık cıktı yanı.Aslnda elmamda var ama onu ıstemıo cnm :(

vayyy topicige bak be Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
GulPembe, Bendeniz, Mermaid+, Papato, pirlanta_a+, Selen_Ay, supurgelicadi+
bide misafirimizde var kıslar elbiseyi bekliyom mermaidciğim

vayyy topicige bak be GulPembe, Bendeniz, Mermaid+, Papato, pirlanta_a+, Selen_Ay, supurgelicadi+ bide misafirimizde var kıslar elbiseyi bekliyom mermaidciğim

ya çok gusel bısey beklemeyın düğün dedım dıye,..abartı olsun ıstemedıgmden normal bısı aldım...ama her an fıkır değistiırp başka bişe alabılırm :bbo:

ay olur bacım hiç dert etme, sen hayırlısını dile yeter ki :Saruboceq:

hoşbulduk canım

kaydirigubbakcemile3 bak bu duruma sevindiim

ay öyle deme canım yaaa
ben hiç bi zaman sevgilim olsun demedim ama 19 yaşımdan bu yana 1 ay boş kaldım sayılmaz :S ayrılıyorum istemezken hoop biri oluyor

ve geçen sene feci bir biçimde (görücü usulü)nişanlılık atlattım kafamçokkarıştı
Allah ne verirse hayırlısını versin

aminnnn...

merhaba kızlar kısa bir aradab sonra tekrar burdayım nasılsınız

hoşgeldin...

ya çok gusel bısey beklemeyın düğün dedım dıye,..abartı olsun ıstemedıgmden normal bısı aldım...ama her an fıkır değistiırp başka bişe alabılırm :bbo:

olsun koy bakalım bende merak ettim resmi bekliyorum bende...

bu hafta sınavlar vardı pek duramadım kk da artık rahatım

ohh kaydirigubbakcemile2

ben gider kızlar herkese ii akşamlar...
Mervee seni burada görmek çok güzel hep bekleris tamammı??
HEP DESTEK TAM DESTEK
:lepi:

eet Merve dıye Anemondan mı bahsettı acaba,ama anemon burda gozukuo sadece msjı felnan goremedım ben

Back