• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

pırlantacım merhaba gormedım senı,nasılsın h sonun nsl gectı,dogum gunu partısı sora deniz felan?

sağol canımcım... iyiyim sen nasılsın? doğum günü hiç düşündüğüm istediğim gibi olmadı. annesiyle tartıştılar o gün evde gereksiz bi konudan ötürü... yani kimsenin içine pek sinmedi... cumartesi günü de baş başa çıktık ozaman eğlendik güzel geçti. lunaparka gitti, eminönünde hayvanların olduğu yeri gezdik, tavla maçı yaptık son anda 4e 5 yenildim :(( yani cumartesi çok güzel... cuma tam bir fiyaskoydu kafamçokkarıştı

slm kızlaaar

bende şimdilik bekar bir bayan olarak aranıza katılabilirmiyim

Hoşgeldin arkadaşım. tanıt kendini :1closedeyes:

Hoşgeldin arkadaşım. tanıt kendini :1closedeyes:

hoşbulduk arkadaşım vereliniortak
hmm nasıl tanıtayım kendimi
Niğdeden bir adet Sevgi ben zemuszemus
çalışıyorum, 25 yaşındayım ve hala bekarım :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

bu arada geçmişe ara ara göz atıyorum da. Mermaid yeni ciciler almışsın güle güle kullan... Bende hafta sonu mangodan bi pantolon aldım beyaz outletinden çok ucuzuma geldi üstüme göre almışım hafif bollaştı =)))

hoşbulduk arkadaşım vereliniortak
hmm nasıl tanıtayım kendimi
Niğdeden bir adet Sevgi ben zemuszemus
çalışıyorum, 25 yaşındayım ve hala bekarım :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

niye bekarsın? yani sevgilin varmı yokdamı bekarsın. Bende aslı. istanbul beyoğlu çalışıyorum bende. 87 liyim :)))

niye bekarsın? yani sevgilin varmı yokdamı bekarsın. Bende aslı. istanbul beyoğlu çalışıyorum bende. 87 liyim :)))

merhaba Aslıcım :1hug:
sevgilim var da bekarım :çok üzgünüm:
bi türlü nişanlanamadık kaç aydır :)

bu arada geçmişe ara ara göz atıyorum da. Mermaid yeni ciciler almışsın güle güle kullan... Bende hafta sonu mangodan bi pantolon aldım beyaz outletinden çok ucuzuma geldi üstüme göre almışım hafif bollaştı =)))

Saol cnm daha iyileri senin olsun..........bu arada hersey planalndıgı gıbı olmuo ıste neyse en azndan c tesi ıı gecmıs bosşver
Selenay Hoşgeldın topiğimize

Aslıcım bide şey sorayım :) [çok bilir gibi]
Beyoğlunda nerde çalışıyorsun, bu sene yine gittim ıstanbula da beyoğlunun pek iç açıcı yerlerini görmedim :)
ama ıstiklal caddesi güzel

Aslıcım bide şey sorayım :) [çok bilir gibi]
Beyoğlunda nerde çalışıyorsun, bu sene yine gittim İstanbula da beyoğlunun pek iç açıcı yerlerini görmedim :)
ama İstiklal caddesi güzel

beyoğlunda oturuyorum, beşiktaşta çalışıyorum...
ya ben seviyorum taksimi, beyoğlunu tabi her geçen gün kötüye gidiyor...
doğudan çok fazla göç var oralara ve artık beyoğlu bu göçü kaldırmayacak kapasitede...
iş bulamayanlar veya kolay yoldan zengin olmak isteyenler orda her pisliğin ticaretini yapıyor...
Kağıthane taraflarına gelin gidicem gibi görünüyor...
ailemide bana yakın yerlere almaya çalışıcam :)) zemuszemus

beyoğlunda oturuyorum, beşiktaşta çalışıyorum...
ya ben seviyorum taksimi, beyoğlunu tabi her geçen gün kötüye gidiyor...
doğudan çok fazla göç var oralara ve artık beyoğlu bu göçü kaldırmayacak kapasitede...
iş bulamayanlar veya kolay yoldan zengin olmak isteyenler orda her pisliğin ticaretini yapıyor...
Kağıthane taraflarına gelin gidicem gibi görünüyor...
ailemide bana yakın yerlere almaya çalışıcam :)) zemuszemus

inş canım
tamam istiklal caddesi filan güzel :)
taksim meydanını görmek nasip olmadı ama
off fena tırsarım ben orda kafamçokkarıştı
kuzenlerim oturuyorda beyoğlunda

inş canım
tamam istiklal caddesi filan güzel :)
taksim meydanını görmek nasip olmadı ama
off fena tırsarım ben orda kafamçokkarıştı
kuzenlerim oturuyorda beyoğlunda

ben doğdum doğalı ordayım. hiç tırsmıyorum. insan alışıyo.. :))

hımmm topiğe yeni bekarlar geliyor sonra kaybolmayın haaa

a.slm

ben doğdum doğalı ordayım. hiç tırsmıyorum. insan alışıyo.. :))

sonradan olunca alışamıyor ya, bizim buralarda yok o tip yerler, öyle insanlar :S ne bielyim ürkütücü geldi
ha mecbur olsam alışırmıydım :) seve seve :) başka çare olmayınca

hımmm topiğe yeni bekarlar geliyor sonra kaybolmayın haaa

burdayım burdayım inş kaydirigubbakcemile5

Ah papato çalışmak yerine senin gibi evde olamyı tercih ederim ay burada akşama kadar oturmak zorunda kalıyorum evde ise her istediğimi yapabiliyorum...Bu arada benim yaş 23 anlat ablana derdini hemen yardımcı olayım :)))

ay ben hep en küçüğüm ya her topikte :kahve: ben evde oturmayı hiç sevmiyorum valla ben ankarada kalıyorum sürekli okulda burda arkadaşlar gidince okul bitip çekilmez oluyo :delphin:

cnm evet çüçüksün..ben 26 yasındayım,,,çalısıyorum ,işteyım suan senın gıbı evden bağlanmıyorum :P
en gusel yılların papato,üni. yılları ahhhhhhhh.çok ararsn..dilciymişsin ilgimi çekti..bende dış ticaretle uğraşıyorum,dil malum ingilizce....bölümün cok gusel çok şanslısn ama ımkanın varsa bence yurt dısındada zmn gecır derım

farkındayım ya herkes aynı şeyi diyo bida bulamazsın bu yılları falan biz de kıymetini bilmeye çalışıyom seviyom okşuyom yıllarımı :D

dilciyim yine olsa yine seçerim :P seviyorm ya bölümü hocalar iyi çok sıkmıyolar inşallah ilerde de işe girip kendi paramı kazansaydım ...:delphin:

agh yle yurt dışına gitmek istedim ama bu sene nasip olmadı macaristan, romanya falan olacaktı olursa ben istemedim ya gidince nispeten daha iyi yerler istiyorum, seneye için uğraşcam bakalım hayırlsı...

bu arada herkese selam, beni tanımayanlar mutlaka vardır aranızda kızlar meyro ben de Mermaid le adaşız :)) herkes nasıllar :kahve:

yorgunum ben biraz temizlik ne yaptık...:delphin:

Back