• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ay ben hep en küçüğüm ya her topikte :kahve: ben evde oturmayı hiç sevmiyorum valla ben ankarada kalıyorum sürekli okulda burda arkadaşlar gidince okul bitip çekilmez oluyo :delphin:

farkındayım ya herkes aynı şeyi diyo bida bulamazsın bu yılları falan biz de kıymetini bilmeye çalışıyom seviyom okşuyom yıllarımı :D

dilciyim yine olsa yine seçerim :P seviyorm ya bölümü hocalar iyi çok sıkmıyolar inşallah ilerde de işe girip kendi paramı kazansaydım ...:delphin:

agh yle yurt dışına gitmek istedim ama bu sene nasip olmadı macaristan, romanya falan olacaktı olursa ben istemedim ya gidince nispeten daha iyi yerler istiyorum, seneye için uğraşcam bakalım hayırlsı...

bu arada herkese selam, beni tanımayanlar mutlaka vardır aranızda kızlar meyro ben de Mermaid le adaşız :)) herkes nasıllar :kahve:

yorgunum ben biraz temizlik ne yaptık...:delphin:

papata kaçlısın sen. benden de mi küçüksün :))

hımmm topiğe yeni bekarlar geliyor sonra kaybolmayın haaa

ben bi kaç gündür buraya takmış durumdayım, ilk zamanlar diyodum herkes bu kadar konuya ne yazıyo nasıl yazıyo yarebbim yeav diyodum-tatlicadiarzu-
foruma falan yeni yeni alışıyorum daha :kahve:

Selam kızlarrrŞeniz

Bende bekarımm sevgilim bile yokkk
:gitme:

en kart ben mi oluyorum bu durumda -tatlicadiarzu-
84lüyüm

ohh beee bendeniz bendensin...
Psikolojim bozuluyodu şu gacıların sevgili maceralarını okumaktan...
HEP DESTEK TAM DESTEK tuttum bu lafı
:lepi:

Selam kızlarrrŞeniz

ay olur bacım hiç dert etme, sen hayırlısını dile yeter ki :Saruboceq:

slm kızlaar işte geldim burdayım
hoşgeldiniz yeni arkadaşlar...

hoşbulduk canım

bende 84 lüyüm hiç üzülmeee :lepi:

kaydirigubbakcemile3 bak bu duruma sevindiim

selenaycım bekarsın ama en azından sevgilin var ya ben senağlama

ay öyle deme canım yaaa
ben hiç bi zaman sevgilim olsun demedim ama 19 yaşımdan bu yana 1 ay boş kaldım sayılmaz :S ayrılıyorum istemezken hoop biri oluyor

ve geçen sene feci bir biçimde (görücü usulü)nişanlılık atlattım kafamçokkarıştı
Allah ne verirse hayırlısını versin

Selam kızlarrrŞeniz

mrb bendenız,kız sen cımcımenın dıger topıgındekı bendenız mısn?

bende 84 lüyüm hiç üzülmeee :lepi:
kart mı dedı bırılerı..ben 83 lüyüm emmeeeeee hıc kart felan demıom kendıme taş gıbıyım taşşşşşşş :P

ohh beee bendeniz bendensin...
Psikolojim bozuluyodu şu gacıların sevgili maceralarını okumaktan...
HEP DESTEK TAM DESTEK tuttum bu lafı
:lepi:
gorende her gun her an sevgılı muhabbetı yapıos sancak naniknanik nyse destekcın cıktıı bak sefgılısı neyım yokmus onunda..nan esra ben acıktummmmmmmmmm :(((((((((

selenaycım bekarsın ama en azından sevgilin var ya ben senağlama
hee yaaaaaa kaydirigubbakcemile3 nan manyak cımcıme sevgılısı bugun olan yrn olmyabılır bızımde garantımz yok yaneee.............ya aksm üşenmessem eger aldıgım elbıseyı gıyınıp cekınıp gondercm düğünde olurmu dıye bakarsınz olar mı????????

Back