• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydın kızçeleer nasılsınız bakim bugün...
Meryem sana züpper bir haberim var 2 kilo vermişim :))))
Fakaat dün akşam bunun üstüne 1 tabak makarna ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim...
Ama diyet devam ediyor bundan sonra kendimi pek zorlamıcam zaten çok fazla yiyemiyorum acaba midemmi küçüldüki...
canım tebrıkkk edıyorum senı kocemennn..ama hemen yemesyedn cunku ılk zmnalrda gıden su olur genelde.çok fazla aldanıp yimeklere saldırmasadın :P bende sbh 60.00 cıktım 700 gr gtmıs......50 lilere gormeme coook az kaldııı

nasılsınız kıslarrr size bi haberim var cuma günü bi iş görüşmesine cagırdılar bilindik bi marka ama asistan olarak pazartesi görüşmeye gidicem eger olursa bakalım eskisi gibim KKya girebilcem mi öle işte öpüyorum hepinizi ii hafta sonları
cnm adına sevndm ama bu krız ortamnda cokda ınceleme olursa kabul et derım

ben de meryem üstüme alınıyım mıopuyorumnanaktan

üstüne alınma :))) cnm ben de Meryem mennun oldum yerimseniben

Günaydın kızllarrr nerdesiniz...

Günaydın cımcımeee nslsnn bakayım,h sonu off tum gezdım baya giremedm.alısverıs yaptm uzun zmndr yapamıyordum.çok deşarj oldum valla..belkım aldklarımı gosterırım size

FREZYA ve PAPATO gunaydınnnnnnnnnlaaaaaaaaaaaar nasılsınzzz

aaa mermaid memnun oldum adaşımkaydirigubbakcemile5 yaş kaçtı? ben 21 yaşındayım cüccüğüm sanırsam :kahve: tekrardan herkese merhabalarrrrr:lepi: haftanın ilk günü en sevdiğim günlerden biridir pazartesi :içelim: iyi dyelim iyi olalım sen nasılsın Mermaid ?

ay nerdesin sen nan meraklandım özlemde yok zati kız kayıplara karıştı...
Canım yemeğe yine dikkat ediyorum ama geçen haftaki gibi yapmıcam bu hafta yine dikkatli olucam ama hiç yememezlik yapmıcam...
Ah papato çalışmak yerine senin gibi evde olamyı tercih ederim ay burada akşama kadar oturmak zorunda kalıyorum evde ise her istediğimi yapabiliyorum...Bu arada benim yaş 23 anlat ablana derdini hemen yardımcı olayım :)))

cnm evet çüçüksün..ben 26 yasındayım,,,çalısıyorum ,işteyım suan senın gıbı evden bağlanmıyorum :P
en gusel yılların papato,üni. yılları ahhhhhhhh.çok ararsn..dilciymişsin ilgimi çekti..bende dış ticaretle uğraşıyorum,dil malum ingilizce....bölümün cok gusel çok şanslısn ama ımkanın varsa bence yurt dısındada zmn gecır derım

ay nerdesin sen nan meraklandım özlemde yok zati kız kayıplara karıştı...
Canım yemeğe yine dikkat ediyorum ama geçen haftaki gibi yapmıcam bu hafta yine dikkatli olucam ama hiç yememezlik yapmıcam...
Ah papato çalışmak yerine senin gibi evde olamyı tercih ederim ay burada akşama kadar oturmak zorunda kalıyorum evde ise her istediğimi yapabiliyorum...Bu arada benim yaş 23 anlat ablana derdini hemen yardımcı olayım :)))

evet.ya cımcıme genelde hafta sonalrı gırmıyorum ben ya..fırsat olmuo.bır de h ıcı paso dedıgın gıbı oturukta pc basında olunca h sonuu pc gormek ıstemıyorum neredeyse....özlem yok evet yıne tartıstıysa sevgılısyle o yuzden gelmıodur belkıde.....

dıyetle alakalı olrk.h sonu bnmde duzen bozuldu tabı amaaaaaaaaaa aksm yemeklerını yemedn yattımmm..bugn de sımdıye kdr 4 bardk su ıctım 1,5 dılım kepek ekmegı eslıgnde,haşlanmıs yumurta,3-4 zeytın bırazcık eski kaşar (çok severımmm)ve bır domates yedım

tabldot gelıomu iş yerıne gelıo ise ,corba + ne yemek avrs aondan ye bı porsıyon..ben oyle yapıyorum yok hyr gelmıosa zor valla her gun oglenı dusunmek,çalısan ve dıyette olan ıcın yanı :P

kıslarrr tünaydın ben geldim görüşmeye gittim bakalım ne olcak :bbo: nasılsınız neler yaptnz hafta sonu okuyamdımda geçmişi

hayrılısı olsun canıım...
Haftasonundan pek bişi yok çünkü kimse gelmemiş topice bende olmasam ne olacak bu topicin halleri...
Özlem sırra kadem bastı yok ortalarda...

meryem ne aldın kız haftasonu sositososito
sorma cnm,hotiçin outlet magazasından sezon urunu olan bı ayakkabıyı çokk uyguna aldım,yenı kesfettım artıkk para bayılmk yok sezon urunlerıne :) hotiçten yıne ıkı tane canta aldım..çok uygundu dıye ıkı tane aldım.......sora mangodann cok gusel bı bluz aldım yıne mangodan bır elbıse aldımm.....bu kadaarr cnm

kıslarrr tünaydın ben geldim görüşmeye gittim bakalım ne olcak :bbo: nasılsınız neler yaptnz hafta sonu okuyamdımda geçmişi

cnm ıns hakkında hayırlısı olurr,,,

hayrılısı olsun canıım...
Haftasonundan pek bişi yok çünkü kimse gelmemiş topice bende olmasam ne olacak bu topicin halleri...
Özlem sırra kadem bastı yok ortalarda...

sorma cnm,hotiçin outlet magazasından sezon urunu olan bı ayakkabıyı çokk uyguna aldım,yenı kesfettım artıkk para bayılmk yok sezon urunlerıne :) hotiçten yıne ıkı tane canta aldım..çok uygundu dıye ıkı tane aldım.......sora mangodann cok gusel bı bluz aldım yıne mangodan bır elbıse aldımm.....bu kadaarr cnm

cnm ıns hakkında hayırlısı olurr,,,

tesekkür ederim sekerler:1hug:

seLammmmmmmmm kizLarrrrrrrrrrrrr

bugün ise gitmedim... opuyorumnanaktan
persembe erken ciktim isde.. cumada izinliydim.. e hafta sonuda gezdim fln derken anca bugün girebildim.. bugünde ise gitmedim cünkü sabah uyanamadi yaa kaydirigubbakcemile3 bide artik zatn fazla önemsemiyorum cikisi aldigim iicn..

siz naptiniz bakem??

bu arada topicimize Katilan yeni arkadaslaraa seLammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

nabersiniz kizlarrr?? annatin bakem niye hala bekarsiniz???

Back