=))))
ohh sefam olsun... bende inşallah cumartesi denizde yanıcam. tabi bizim beyfendi denize gitmekten vazgeçmezse... şimdiden yan çiziyo... yok kalabalık olur, yok millet bakar....lmaz:
ayy ne güzell.. keske bizim burdada deniz olsada gitsemm..
bende tam tersi, benimki istio gitmeyi havuza.. bense onunla gitmek istemiom.. (utaniom)
yaaaaa senınkı gıbı olmadı fotolar cımcımeee((((((((((((((
tünaydın pembiş....saol cnm..sen nasılsın bugn ıyımısn bıraz daha?
bende sbh bu yorumu okuduktan sora gerı gerı gıdıp pırlantanın yorumunu aradım aradım ama bulamadımmmmm :))) Avatarım nickime uygun olsun dedımmmm zemuszemuslemm meryemmm.. avvatarini degistirmissin bende seni pirlanta saniyom.. :roflol:
allah sen ne etmesin emii... bende cimcimeye diyomki "hee evet pirlantaya katiliyorum fln" halbuki sen yazmisin :)))
neyse ....
dün solariuma gittimmm... grillenmis et gibi oldummm :roflol:
ya bizimkide havuza gidelim diyo daha sakin olur diyo. krolar olmaz diyo. bende denizi seviyorum...=))) ay ben bu halimle utanmıyorum (koca göbekle) sen niye utanıyon özlemoo... diyorum ama bende utanıyorum bakma.
kilolarım olmasa hiç utanmazdım ama orası ayrı. belki mayo giyerim belkide haşemo :kedi: anca onlar yakışır bana...
bende sbh bu yorumu okuduktan sora gerı gerı gıdıp pırlantanın yorumunu aradım aradım ama bulamadımmmmm :))) Avatarım nickime uygun olsun dedımmmm zemuszemus
solarium mu hayatta girmem,,,doğalı varkene,ama tabı sız orda bulamıosnz ama en aznda havuzda felan guneslenebılrısn..
PIRLANTA aldınmı ıkı kıloyu(((((( alırsın cunku yenı kaybedılen bır kıloydu onlr ve korumayınca yerleşmeden yenı kılo doğal olark aldn tabi..ah cnmm neden bozdun kı şu dıyetı............
İstersenız özlemın demesı gıbı kendı aramzda bır topık açalım ???
bende sbh bu yorumu okuduktan sora gerı gerı gıdıp pırlantanın yorumunu aradım aradım ama bulamadımmmmm :))) Avatarım nickime uygun olsun dedımmmm zemuszemus
solarium mu hayatta girmem,,,doğalı varkene,ama tabı sız orda bulamıosnz ama en aznda havuzda felan guneslenebılrısn..
PIRLANTA aldınmı ıkı kıloyu(((((( alırsın cunku yenı kaybedılen bır kıloydu onlr ve korumayınca yerleşmeden yenı kılo doğal olark aldn tabi..ah cnmm neden bozdun kı şu dıyetı............
İstersenız özlemın demesı gıbı kendı aramzda bır topık açalım ???
lemm bak ne dicem saaa...
sen eniyisi salvarla gir denize :roflol: seninkide bisi demez ozaman:roflol:
kızlar napıyonuzzzzz
pembiş yaa bende kilo takvimi yapcam ama linki bulamıyorum nerde yada nasıl yapılıyo tarfi edermisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?