Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

benim sinüzitte alerjik toza bağlı alerji aşısı yapmayı düşünüyorum sebebi kaldırmalı ortadan.yıl boyu alerji kronik sinüite yol açıyo malesef

ben yazınca yazanlarda kaçıyo ne hikmetse niye böyle bide bunu takayım kafama:dance:benneyaptımki gidiyorum o zman küstüm ben:çok üzgünüm:

aman canım sakın ihmal etme kontrolleri,ilaçlarını... lmaz: sağlık gitti mi geri ggelmiyo..
aaha on41 de burda hımm sanatta burda da bizim topic e uğramıo artık klava:
bekarlar burda...

:kedi: kızzz sen ne arıyosun asıl.. valla arada bakıyorum.:Saruboceq: .şekerkıza sor :kedi:

terem canım ben her gün uğruyorum diğer topic e ama sessiz kalıyorum bişy yazmıyorum ama hemen gelirim merak etme cnmopuyorumnanaktan

aman canım sakın ihmal etme kontrolleri,ilaçlarını... lmaz: sağlık gitti mi geri ggelmiyo..

:kedi: kızzz sen ne arıyosun asıl.. valla arada bakıyorum.:Saruboceq: .şekerkıza sor :kedi:

basıldın bundan sonra ağzından çıkıcak her söz aleyhine delil olarak kullanılacaktırklava:kendine yandaş arama

terem canım ben her gün uğruyorum diğer topic e ama sessiz kalıyorum bişy yazmıyorum ama hemen gelirim merak etme cnmopuyorumnanaktan

ee gel kuzum tabii

ay ben de öyleyim canımkaydirigubbakcemile3yani kendime güzel demeyeyim biraz mütevazi olayım ama boşnağım ben de babam boşnak

ewt canım boşnağım güzellik yakıştırmasını da serpilim yapmışopuyorumnanaktanyoksam sen de mi boşnaksın..

ewet hangi taşı kaldırsan biz çıkarızzdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…