arkadaşlar ben 26 yaşındayım a.ö.f sosyal bilimler mezunum 2 yılık. liseden imamhatip mezunuydum o yüzden on yıla yakındır çabalıyorm hep tabi matematik eksiğimde var.bu yıl artık 2 yıllık mezun olduğum için puan kırılma sorunum yok matematiktende ders almaya başladım bu yıl inş olur. bu arada sizdede görücüusulü varmı?
tatlım 2 senedir kazanıorum zaten ilk sene bankacılık ve sigortacılık 2. sene muhasebeve vergi uygulamaları onuda ailem istemedi aşkım söz verdi evlenelim o okutucak beni
nerdesiinn nenn :mymeka:
erkkler belki yallan konuşabilir amma size sormak istiyorum şu bakımlı halim fotodaki çirkinmi allah aşkına?dürüst olun lütfen
erkkler belki yallan konuşabilir amma size sormak istiyorum şu bakımlı halim fotodaki çirkinmi allah aşkına?dürüst olun lütfen
koca buldum gelmiyorum artık
şekerim bugün KK dan bazı kızlarla buluştuk falan filan
heheh neyse bana gerek kalmadıı artıkıınn mirmirmirmir
kimlee buluştuunn löö corellemii
canım yapma bırak bu işler güzellikle endeksli değil. sen kendini güzel olduğunu bilmesilin öncelikle. sen buna inanmıyorsan başkasının inanmasını bekleme
(bu arada benim profile bi bak fotoğraflarıma eğer beni güzel bulursan sana bir sır verecem).
lmaz: lmaz: çok gizli söylememmmmm:1closedeyes:
kızıl saçlı ilk resmin siyah elbiseli çok hoş geröekten elini yanağına dayadığın resim
öğrendiim bileeem :hulya: :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?