Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ben de öss ye hazırlanıyorum. bizim burda da görücü usulü mevcut tabi. hatta bugün annem bahsetti birinden :)) ama önce şu kalbin çarpması lazım, tesadüfler lazım, aşk lazım yoksa zorrr çok zor :) zaten düşünmüyorum ben şu yaşımda evlilik gibi ciddi işler. hazır değilim henüz.

erkkler belki yallan konuşabilir amma size sormak istiyorum şu bakımlı halim fotodaki çirkinmi allah aşkına?dürüst olun lütfen

tatlım 2 senedir kazanıorum zaten ilk sene bankacılık ve sigortacılık 2. sene muhasebeve vergi uygulamaları onuda ailem istemedi aşkım söz verdi evlenelim o okutucak beni

keşke aileni ikna edebilseydin inan ilerde çok pişman olursun. asgari ücretle çalışmak var, ev hanımı olmak var, saygın bir işin mesleğin olması apayrı birşey. çalıştığım süre boyunca burnun çok sürttü. akıllandım.bu arada geçmiş olsun.

erkkler belki yallan konuşabilir amma size sormak istiyorum şu bakımlı halim fotodaki çirkinmi allah aşkına?dürüst olun lütfen

cnm senin biraz kafan karışmış sanırıım
azönce de esmeriim diyodun
bence gayette hoşsuun kendinle barışık ol biraz

canım yapma bırak bu işler güzellikle endeksli değil. sen kendini güzel olduğunu bilmesilin öncelikle. sen buna inanmıyorsan başkasının inanmasını bekleme
(bu arada benim profile bi bak fotoğraflarıma eğer beni güzel bulursan sana bir sır verecem).

canım esmerim zaten fotoda makyaj var fondoten var sahte beyazlık yani

kızıl saçlı ilk resmin siyah elbiseli çok hoş geröekten elini yanağına dayadığın resim

bide ben inandım diyelim inanların genel görüşü nü yok saydım kendimi kandırmış olacam gerçeğin farkında olmak bazen çözüm üretmek için gereklidir malesef.kendimi kandırırsam bana bi faydası olmaz aksine zaman kaybetmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…