• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

[QUOTE=zoia;10327858]baak deşifreee ederiimm hihoyyyt hihoyyyt[/QUOTE]

konuşma naaannn fazla söyledik işte sositosositomirmirmirmirŞeniz

bide ben inandım diyelim inanların genel görüşü nü yok saydım kendimi kandırmış olacam gerçeğin farkında olmak bazen çözüm üretmek için gereklidir malesef.kendimi kandırırsam bana bi faydası olmaz aksine zaman kaybetmiş olurum

üzgünüm ama sen özgüvenini yitirmişsin. bence bir yerden başla. mesela bi değişiklik yap. tarzını değiştir, saçlarınla oyna. bişeyler yap. ama öncelikle kendine güven.

Neden böyle birşey sorma gereği duydun ki kendine güvenmiyor musun?

evet yüzşeklimi çok beğeniyorum minyon tipliyim kendimi esmer olarka güzel görmüyorm beyaz tenli değilim makyajlı beyaz halimi güzel buluyorum amma esmer halimi güzel bulmuyorum buda itiraf.amma bakımsız hiç çıkmam dışarıya yinede durum aynı bu yüzden bu soruyu sordum.çünkü görücüye gelenanneler yani bayyanlar o yüzden bayan gözüyle size sormak istedim bayaynların bakış açısı farklı oluyo beğenmeleri zor oluyo

ben yeterince bakımlıyım zaten saçlarıma gerek yok örtülüyüm zaten.beyaz tenli olmamm mümkün değil sorun burda

gülendam sen kendini beğenmezsen kimse seni beğenmez cnm
ki bu da belli olmaz bazıları esmerleri beğenir bazıları sarışınlar ama tek dış görünüş değildir önemli olan
çok klasikk bi söz ama böyle =)

yaa kadın illa beyaz tenli olmak zorunda değil ki. rabbim seni esmer yaratmış. hem bu kötü bir şey mi? millet ten rengini koyu yapmak için solaryumlara giriyor, tatil yerlerinde güneş altında yanıyorlar :) ne için esmer olmak için :)

topicten bi kişi hoşsun dedi tşkrler arkadaşa.demekki evvegelen anneler yada oğluna kız arayan bayanlar böyle bakıyo bayyanlar öyle kolay beğenmiyo sorun bu onu anladım bir an evvel öss yi kazanmmam lazımkendim tanışarak evlenemliyim annelere işimkaldıysa yandım ben beğenmeleri mümkünd değil

Bunu sorun olarak görmekle en büyük hatayı yapıyosun,Allah seni böyle yaratmış inançlı birisin ten rengini değiştiremeyeceğin için bu şekilde kabul etmelisin ve hayatında olanlarıda buna bağlama psikolojini bozarsın canım.

yaa kadın illa beyaz tenli olmak zorunda değil ki. rabbim seni esmer yaratmış. hem bu kötü bir şey mi? millet ten rengini koyu yapmak için solaryumlara giriyor, tatil yerlerinde güneş altında yanıyorlar :) ne için esmer olmak için :)

valla bende geçen yıl sürekli solaryuma gidiyodum bronz olayıım diyee :kedi: :kedi:

urfada ve doğuda esmer kadın çirkindir hep beyaz kadın ise güzel bu gerçek isterseniz anket yapın

kizlarrr, mustakbel kayinvalidesi ve pederi dugunde ne takti diye topik yokmu normal olan ne merak ediyorumda

Back
X