Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

esmer oluşun sebep değil. kendine haksızlık ediyorsun bence. ha evet bir yere gelmemek sebep olabilir ama kariyer konusunda değil de çevren olur, iş arkadaşların olur böyle böyle kısmetlerin de çıkar :içelim:

Son düzenleme:

kendine haksızlık etme canım,
kısmet işi bunlar canım,ben okulu bitiremedim bi yerlere gelemedim diyodum
sonra karşıma öyle biri çıktıki herşey bütün hayatım değişti sil baştan onun sayesinde okul okuyorum :lepi:

evliliğe daha çook var gibi görünüyo benim.. kaydirigubbakcemile

cnm benim yanlış düşünüosun esmer sarışın die ayırma herkes kendine göre allahımın yarattığına göre güzeldir bu ayrımı yapman çok saçma meslek sahibi olmanda nemli değil önemli olan doğru kişiyi bulmak
ben çok mu güzeli hayır meslek varmı hayır erkek arkadaşımla tanıştığımda 65 kiloydum boyum 1,57 idi o beni o halimle sevdi sen kendini sev ilk önce

arkadaşlar biz urfada yaşıyoruz bizim burda helen kızlarda bazı ailelerde görücü usulü hakim.erkkekler tanışıolarda kızlar okul durumu falan yoksa evde olduğu için tanışacak çevred olmadığı için mecbur görücü usulüne kalıo.anne gelir beğenir dahah sonra oğlu gelir görür konuşur kızla erkekk böyle bizde

ee kızlar yaşınız kaç peki? ben 22 yaşındayım konya da yaşıyorum. ya sizler. çalışıyor musunuz? okuyor musunuz?

ve inanın nette tanıştığım hiç bir erkek bakımlı halime çok güzelsin demeyeni görmedim.ne kadar doğru yalan bilemiyorm gerçek hayyatta tanıştığım bi kaç kişi oldu zaten onlarda aynı tepkiyi verdi.bakımsız halimi bi kişi beğenmedi.oda çok tatlısın dedi amam beğenmemişti.yani annnelerin beğenmesi şu konumda anneler beğeniyomu bilmiyorm valla görmmeyye gelende istemeyye gelende yok kızlar drum bundan ibaret ben adını koyamadım

ben 19 yaaşındayım evdeim maalesefki iş bulamadım düz lise mezunuyum

madem evdesin neden öss ye hazırlanmıyorsun? ben de düz lise mezunuyum 4 senedir hastanede çalışıyorum. dershane-iş-ev koşturup duruyorum. bence evde olduğun zamanı değerlendir.

nette tanıştığın erkekler mi? ne yapıyorsun güzelim netten tanımadığın insanlarla ne paylaşıyorsun ki? yapma lütfen

arkadaşlar ben 26 yaşındayım a.ö.f sosyal bilimler mezunum 2 yılık. liseden imamhatip mezunuydum o yüzden on yıla yakındır çabalıyorm hep tabi matematik eksiğimde var.bu yıl artık 2 yıllık mezun olduğum için puan kırılma sorunum yok matematiktende ders almaya başladım bu yıl inş olur. bu arada sizdede görücüusulü varmı?

tatlım 3 sene girdim sınava ailemle sorun yaşşadık orası uzak şurası olmaz falan hersene sonu hüsran oluo bb3.den sona vazgeçtim muhasebe sertifikası aldım şuan küçük bi kazageçirdim o sebeple iş arayamadım yarın kontrole gidicem kalkayım iş aramaya başlayacağım

ben 19 yaaşındayım evdeim maalesefki iş bulamadım düz lise mezunuyum

canım tabi karışmak bana düşmez ama açıköğretime gir bence,barajı geçmen yeterli 2-4 senelik bölümler var iş bulman kolaylaşır bence.yoksa aynı şeyleri yaşadım iş bulmak çok zor hele bu zamanda.

yaşım 24 abla tavsiyesi olarak alyerimseniben

arkadaşlar önyargılı olmayın netten tanıştım dediğim evlilik siteleri islami. amma hiç erkek arkadaş edinmedim çok dikkatli bi insanım ön yargılı bakmayın lütfen.ayrıca on yıldır çabalıyorum halen pes etmiş değilim şu anda 2 aylık geçici kurankursu hocasıyım amma malesef geçici inanın hiç boş durmadım hep çaba hep çaba

tatlım 2 senedir kazanıorum zaten ilk sene bankacılık ve sigortacılık 2. sene muhasebeve vergi uygulamaları onuda ailem istemedi aşkım söz verdi evlenelim o okutucak beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…