Bunu sorun olarak görmekle en büyük hatayı yapıyosun,Allah seni böyle yaratmış inançlı birisin ten rengini değiştiremeyeceğin için bu şekilde kabul etmelisin ve hayatında olanlarıda buna bağlama psikolojini bozarsın canım.
urfada ve doğuda esmer kadın çirkindir hep beyaz kadın ise güzel bu gerçek isterseniz anket yapın
urfada ve doğuda esmer kadın çirkindir hep beyaz kadın ise güzel bu gerçek isterseniz anket yapın
çoğunluğun düşüncesi herzaman doğrudur diye bişey yokk kii
kizlarrr, mustakbel kayinvalidesi ve pederi dugunde ne takti diye topik yokmu normal olan ne merak ediyorumda
konyalı mısın ?
psikoljimiz yeteri kadar bozuldu zaten.okul dersin engel çıkar.evlilik edersin olmaz iş ararsın iş bulamazssın hep çabba çabba amma sonuç yok liseden mezun olalı am on yıl oldu
sen kendini buna inandırmışsın. ne desek fayda etmez...
doğru olmayabilir amma ben bu yörede yaşıyorm malesef .kaderimize razı olcaz o zaman başkalarının yanlış düşünceleri yüzünden
ben gerçekçiyim keşke urfaya gelseniz bi ara kadınların konuşmları şöyledir hep ay şu kız çok güzeldi nasıldı işte bembeyaz bi kızdı falan.beğenmediklerinde ise kara kuru esmer bi kızdı işte aynen böyle.yaşamadan bilemezssiniz
haha evet konyaliyim ama yurtdisinda kaliyorum.
bence sen üniversiteyi kazanıp urfadan uzaklaşmalısın. başka şehirlerde başka yerlerde çok şey öğrenirsi. sen kendini bu düşüncelere sabitlemişsin. hem herşey güzellik, evlilik mi? iyi bir meslekte iyi bir para kazandığında, güzel dostluklar bulduğunda herşeyin farkına varırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?