Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ya kıslar çok canım sıkılıyo benimmmmmmmmm...öfff...içimde böyle ayarsız bi enerji var bişiler yapasım var ama neeee....sıkılıyomda herşeydennnlaelaelaelaelae

ne kurabiyesi kizz..yesn yesn kilomu alsin...
havuza gidebiliyosan havuza git derim.. icin acilir

karides, midye, kokoreç bu tür şeyler asla yemeeemm
ayy mannakmısınız ozellıkle benım beyoglunda ayarladıgım kokorec karıdes kalamar gunelrım vardıııııııırrrrrrrrr ufffffffff cnm cektı bak..........PIRLANTA rejım felan dınlemem gorsem yerım vallaaa..aşkımla beraber yıyoz bızz kısıtlama yok yane :)
sakın gelme haftasonu ev işleri beni bekliyor -tatlicadiarzu-
h sonu gelsn ev ısı yapıım daha ıı ya burda kös kös aksmaa kdr otur otur oturrrrrrrrrr kafamçokkarıştı
yaff millet bisi sorcam size..
bugün sefgülümle bulustum, dün onu cok özlemistim ama bugün bulusnca ona karsi cok sogukdum yaa.. hic icimden sarilmak fln gelmedi.. özlemem gereken yerde duygusuz gibiydim ya O'nu Cuma gününden beri görmedim.. niye böyle oldu acaba, kafama takildi?? bendemi bi sorun var yaff??
şarzın bitmiş kızım senın söle sevgulune sarz etsın senı :P

ya kıslar çok canım sıkılıyo benimmmmmmmmm...öfff...içimde böyle ayarsız bi enerji var bişiler yapasım var ama neeee....sıkılıyomda herşeydennnlaelaelaelaelae

valla can sıkıntısına en ıı sey uyumak uyuu uyanınca canın sıkıdlgını unutmus olcen :roflol:

bırısııııııııı kurabıye mı dedıiiiiiiiiii Çok üzgünüm çoook benneyaptımki susun yaaaaaaaaaaaa bole yemek konsuunu acmayın dıyette bır arkadasınız var hedefıme 5 kılo var onlarıda verım sora konsuruz( bu arada kendımı övmus gıbı olmayımda acayıp marıfetlyımdr yemek konusunda,arkadslarım kafayı yıyo yaptgım yemeklerı gorunce,, fff keske bole olmasyadmm puf)

karades kilo aldirmaz Meryemm...
bizde bugün yedik benimkiyle

ama ben karıdesı haslanmıs sevmem öslem.ya tavası olcak ya da guvecte terayaglı ufffffff......

erk ark la ılgılı olrk bazen olur oyle ya takma...belkıde cok sık gorusuonz ondanmı ben ıkı haftada bır gordugumden hıc ole olmadı..sadece ona kızıncaa senın hıssettıkelrını yasıom ben

ama ben karıdesı haslanmıs sevmem öslem.ya tavası olcak ya da guvecte terayaglı ufffffff......

erk ark la ılgılı olrk bazen olur oyle ya takma...belkıde cok sık gorusuonz ondanmı ben ıkı haftada bır gordugumden hıc ole olmadı..sadece ona kızıncaa senın hıssettıkelrını yasıom ben

bilmiyom vallah.. ama bu konu tedirgin etmeye basladii..
simdiden böyle olursam evlenince nasil olurum yaa..

aa beyaz kelebek sende mı dıyettesın kaç kılosun bızım dıyet topıkımızde var pırlanta ıle :ecrin_bebek:

evet bende diyet yapmaya çalışıyorum cnm...55 kiloyum bazen 56 oluyo oynuyo yani...3 kilo versem diyorum ama hiiç veremiyorum:çok üzgünüm:

hangisi sizin topik?ben bi tanesine takıylıyom ama...50-59 kilo arasındakiler diye

buarada ben banyoya giriyom kızlar dönünce yazarım yine öptüm sizi opuyorumnanaktan

a cnm benmkı 60-69 arasndakıler heheheh ama 600 gr verınce sızın topıge transfer oluyorum :)))))))
hadı gorusurz olesye cnm bybye

yaff millet bisi sorcam size..
bugün sefgülümle bulustum, dün onu cok özlemistim ama bugün bulusnca ona karsi cok sogukdum yaa.. hic icimden sarilmak fln gelmedi.. özlemem gereken yerde duygusuz gibiydim ya O'nu Cuma gününden beri görmedim.. niye böyle oldu acaba, kafama takildi?? bendemi bi sorun var yaff??

bazen banada oluyor öyle. mesela şöyle yapıcam böyle yapıcam diyorum gerçekten de çok özlüyorum yanına gidince utanıyomuyum, çekiniyomuyum bazen odun gibi oluyorum.

sorma kelebekcim yaa çürümüş doktora gittiğim zaman antibiyotik verdi geçince gel dedi geçince ben gidemedim böle bir kısır döngünün sonucunda dişim kırıla kırıla iyice damağa oturdu şimdi gidersem kesim damağı yararak alırlar çünkü kelpeten tutmaz... Fena yani durum...

ayy allah yardım etsin. o yüzden zamanında diş doktoruna gitmek lazım...en korktuğum çektiğim şey...

evet bende diyet yapmaya çalışıyorum cnm...55 kiloyum bazen 56 oluyo oynuyo yani...3 kilo versem diyorum ama hiiç veremiyorum:çok üzgünüm:

hangisi sizin topik?ben bi tanesine takıylıyom ama...50-59 kilo arasındakiler diye

buarada ben banyoya giriyom kızlar dönünce yazarım yine öptüm sizi opuyorumnanaktan

ay Allahım ya ben 63'te kaldım offf..

a cnm benmkı 60-69 arasndakıler heheheh ama 600 gr verınce sızın topıge transfer oluyorum :)))))))
hadı gorusurz olesye cnm bybye

mermaid bizim topik kilo versede bi alt topiğe geçmicek hihoyyyt

benim spor yapmaya enerjim kalmiyorki diyet yapiyim mirmirmirmir
bende istiyorum 50kilo olmakk.. suan 55 kilodayim yaaa..
evde spor aletim var ama üseniyorum isten sonra bide spor yapmaya.. nasil yapcami bilmiyorum.
Kizlar siz nasil basladiniz???????

Back