Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

bazen banada oluyor öyle. mesela şöyle yapıcam böyle yapıcam diyorum gerçekten de çok özlüyorum yanına gidince utanıyomuyum, çekiniyomuyum bazen odun gibi oluyorum.

sendemi soguyorsun O'na karsi??
bazende oluyorki ölümüne seviyorum.. Nasil is anlamadim yaff?? gel git akillimiyim ne -tatlicadiarzu-

benim spor yapmaya enerjim kalmiyorki diyet yapiyim mirmirmirmir
bende istiyorum 50kilo olmakk.. suan 55 kilodayim yaaa..
evde spor aletim var ama üseniyorum isten sonra bide spor yapmaya.. nasil yapcami bilmiyorum.
Kizlar siz nasil basladiniz???????

ya ben yapamıyorum aslında spor..evde egzersiz yapmaya çalışıyorum ama bi yapıyorum sonra sıkılıp bırakıyorum:delphin: yalnız demin farkettim selülit olmuş popomdaaaaaaaaasenağlama kızlar sizdede varmı napcam ben yaaaasenağlama

kısslarrr nassınız ben bugun yogunum öpüyorum sizi yanaklarınızdan

bizde seni öptük pembişşopuyorumnanaktan

Bende bekarım :utangac: benide alın sohbetee:utangac:

hoşgeldin canımm aramızaa

Hoş buldumm tşk ederimm kelebek,nasılsın ? a.s.
Konu diyet sanırsam..Acaba ben diyet yapacağım günleri görecekmiyimm :çok üzgünüm:

Hoş buldumm tşk ederimm kelebek,nasılsın ? a.s.
Konu diyet sanırsam..Acaba ben diyet yapacağım günleri görecekmiyimm :çok üzgünüm:

sağol canım iyiyim sen nasılsın....ya çok moralim bozuldu yaa görünce selülitleri...off çıldırcamsenağlama

gulpembee nere kayboluyon lemm.. öpüp kacion hep -tatlicadiarzu-

ya ben yapamıyorum aslında spor..evde egzersiz yapmaya çalışıyorum ama bi yapıyorum sonra sıkılıp bırakıyorum:delphin: yalnız demin farkettim selülit olmuş popomdaaaaaaaaasenağlama kızlar sizdede varmı napcam ben yaaaasenağlama

bizde seni öptük pembişşopuyorumnanaktan

kıslar bugun yogundum hiç oturamadım pc basına zati 15 dkka sonrada cıkıyorum aksama evden görüşürüz öpüyorum sizi ii aksamlar

bugün bişi oldu bana ağlayıp durdummafoldumbensenağlama

rahatladım ama...çok seviyom ben onuuu ya sevdiğim için ağladım varmı böle bişi

Back