Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

mermaid ne bagirion ülenn ... zaten yorgunum..i$ede gec geldim :1closedeyes: accuk daha uyuyim dedim kaydirigubbakcemile3

o bagırmk deıl şekerım,pozıtıf enerjımden bır tutam sana da gecırebıleyım dıye ıdı opuyorumnanaktan

bu arada benimki de ikizler burcu azgın teke kaydirigubbakcemile

bak seeeeeen ıkızlerdemı oyleymıss CADIARZU bılmıodm bak bunu

ay ne bilem kıslarrrr konusmuyo işte acaba benimi güzel bulmuyo ne biliyim :çok üzgünüm: kıs pırlanta benm sevgilimde beyoglunda oturuyo

ay ne bilem kıslarrrr konusmuyo işte acaba benimi güzel bulmuyo ne biliyim :çok üzgünüm: kıs pırlanta benm sevgilimde beyoglunda oturuyo

ya kızım cok ılgıncccc...çatlak senı gusel bulmasa senle işi ne....sımdı acaba sen mı abartıosunn msjları..mesela.......yanımda olsan keske sana dokunabılseydım senı çok istiyorumm yazsan da der mı azgın?

Oşbulduuum bea......

9Yılda aşk ilk günkü gibi değil tabi ama sevgimizin kuvveti tutuyor ilişkiyi.

o bagırmk deıl şekerım,pozıtıf enerjımden bır tutam sana da gecırebıleyım dıye ıdı opuyorumnanaktan

bak seeeeeen ıkızlerdemı oyleymıss CADIARZU bılmıodm bak bunu

öyle valla kişiliğindenmi burcundanmı bilmem...

kız seninki alamanyada şimdi dimi...

aaa cnm sen ızmırde oturmuomuydn...........yoksa erkek arkadsnmı ordaydı.......ya ızmırde oturan bırı vardıı sendın sankı o CADIARZU

yok canım izmirden değilim ben. halis mulis istanbul beyoğlu çocuğuyum.zemuszemus benimkide kağıthaneli.

Son düzenleme:
Amin cnm saol, ewt liseye yeni kayıt olmuştum tanıştık (aynı sınıftaydık) öyle, ozaman aşk meşk yoktu tabi... zamanla oldu herşey valla ve 9 sene nasıl geçti bilmiyorum :))))

o yaşlarda benim aklım bi karış havadaydın aşkmış bilmem neymiş hiç bilmezdim...
Hatta erkekler stres topuydu sinirlendikçe kavga ederdim:))

Back