Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kimse yokmu :1ninca: bugun durgun burası ben biraz yogunum öle arası diye oturdum

bır bekar daha katıldı aramıza sende hosgeldın..............aynı anda toplasamadık bır şurda o yuzden tadı cıkmıo bole bırı gelıo bırı gıdıo ondan gulpembe...........

İyi geceler bayanlar... bende bekarlar kervanındayım ( şimdilik ) kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım aramızaa....a.s.

kaydirigubbakcemile3 ben sıkmadn dişlerim kendılerıı sıkıo zati:))
nıye gelmıosun ya evet,yoksunnnn sende,ugra yani böle....noldu senın eleman bu arada???

canım valla bikaç gün uğramadım sanırım almış başınızı gitmişsinizdelikafadulden

benim eleman aynı valla işte görüşüyoz ölee....öfff zaman geçmek bilmiyoo...1,5ay var dahaaa:çok üzgünüm: temmuzun 3.haftası fln gelir herhalde...çünkü ilk hafta bizim düğünümüz ank.ya gitcez....

günaydın kızlar bende bir uğrayım dedim buraya

se3nde hoşgeldin umudumkaydirigubbakcemile5

Amin cnm saol, ewt liseye yeni kayıt olmuştum tanıştık (aynı sınıftaydık) öyle, ozaman aşk meşk yoktu tabi... zamanla oldu herşey valla ve 9 sene nasıl geçti bilmiyorum :))))

valla bravoo....çok istikrarlı gitmişsiniz...evlenince sıkılmayasınız sonra:utangac:

bende bekarımmmm delikafadulden

sende hoşgelmişen bacıma.s.

karides yemedim kokoreç 1 kere yiyim dedim yiyemedim...böğğkk yani kokusuna bile tahammülüm yok...

yaff millet bisi sorcam size..
bugün sefgülümle bulustum, dün onu cok özlemistim ama bugün bulusnca ona karsi cok sogukdum yaa.. hic icimden sarilmak fln gelmedi.. özlemem gereken yerde duygusuz gibiydim ya O'nu Cuma gününden beri görmedim.. niye böyle oldu acaba, kafama takildi?? bendemi bi sorun var yaff??

sorma kelebekcim yaa çürümüş doktora gittiğim zaman antibiyotik verdi geçince gel dedi geçince ben gidemedim böle bir kısır döngünün sonucunda dişim kırıla kırıla iyice damağa oturdu şimdi gidersem kesim damağı yararak alırlar çünkü kelpeten tutmaz... Fena yani durum...

ya nebiliyim.. aLLah aLLah..niye böyle oldum birde bire anlamiyorum.. umarim gecici bi durumdur

Arkdaslar nereye konuyu acacagımı bılemedıım ıcın en cok onlıne arkdas olan yerde sormak ıstedım.
Bu kontrol panelı nedir ?
Arkadasların oradan bana puan verdıklerını gorebılıyorum kucukde yorumlar yazıyor.
Anlıyamadım o kısım özel msj kısmı felanmı oluyor ?

yaff millet bisi sorcam size..
bugün sefgülümle bulustum, dün onu cok özlemistim ama bugün bulusnca ona karsi cok sogukdum yaa.. hic icimden sarilmak fln gelmedi.. özlemem gereken yerde duygusuz gibiydim ya O'nu Cuma gününden beri görmedim.. niye böyle oldu acaba, kafama takildi?? bendemi bi sorun var yaff??

alla allaa ilginç gerçekten...

sorma kelebekcim yaa çürümüş doktora gittiğim zaman antibiyotik verdi geçince gel dedi geçince ben gidemedim böle bir kısır döngünün sonucunda dişim kırıla kırıla iyice damağa oturdu şimdi gidersem kesim damağı yararak alırlar çünkü kelpeten tutmaz... Fena yani durum...

hım anladım cnm...fena olmuş gerçekten...geçmiş olsun tekrar dişçi halleder onu bi şekilde marak etme sen:1hug:

Arkdaslar nereye konuyu acacagımı bılemedıım ıcın en cok onlıne arkdas olan yerde sormak ıstedım.
Bu kontrol panelı nedir ?
Arkadasların oradan bana puan verdıklerını gorebılıyorum kucukde yorumlar yazıyor.
Anlıyamadım o kısım özel msj kısmı felanmı oluyor ?

o kısım seninde dediğin gibi puanları gördüğün yer özel msj kısmı yukarda sağda nickin olduğu yer...kontrol panelinden soldaki bölümlerden avatarını seçebiiyosun profilini düzenliyosun vs

Back