- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
İyi geceler bayanlar... bende bekarlar kervanındayım ( şimdilik ) kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ben sıkmadn dişlerim kendılerıı sıkıo zati:))
nıye gelmıosun ya evet,yoksunnnn sende,ugra yani böle....noldu senın eleman bu arada???
günaydın kızlar bende bir uğrayım dedim buraya
Amin cnm saol, ewt liseye yeni kayıt olmuştum tanıştık (aynı sınıftaydık) öyle, ozaman aşk meşk yoktu tabi... zamanla oldu herşey valla ve 9 sene nasıl geçti bilmiyorum :))))
bende bekarımmmm delikafadulden
ay dişiiim çok ağırıyo nedir bu dişlerden çektiğimiz yarebbim...
yaff millet bisi sorcam size..
bugün sefgülümle bulustum, dün onu cok özlemistim ama bugün bulusnca ona karsi cok sogukdum yaa.. hic icimden sarilmak fln gelmedi.. özlemem gereken yerde duygusuz gibiydim ya O'nu Cuma gününden beri görmedim.. niye böyle oldu acaba, kafama takildi?? bendemi bi sorun var yaff??
sorma kelebekcim yaa çürümüş doktora gittiğim zaman antibiyotik verdi geçince gel dedi geçince ben gidemedim böle bir kısır döngünün sonucunda dişim kırıla kırıla iyice damağa oturdu şimdi gidersem kesim damağı yararak alırlar çünkü kelpeten tutmaz... Fena yani durum...
Arkdaslar nereye konuyu acacagımı bılemedıım ıcın en cok onlıne arkdas olan yerde sormak ıstedım.
Bu kontrol panelı nedir ?
Arkadasların oradan bana puan verdıklerını gorebılıyorum kucukde yorumlar yazıyor.
Anlıyamadım o kısım özel msj kısmı felanmı oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?