- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıs doktara gittinmi sen
ne yaprağınIZ kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!
yok gidemedim
amiinnn canımmmm:Saruboceq:
doktora git diş cok önemliii yerimseniben
evet cnm haklısın bugun yarında gidemicem yazlığa gidiyorum
bana diş ağrısı demeyin benim kadar çeken olmamıştır heralde...
Şu boncuk atan tabancalar varya onunla ön dişimi kırmıştım (Allahtan dişimi kırdı yoksa delip geçerdi) tam sinire gelmiş yüzümün yarısı şişmişti bi süre sonra üst damağımı çürütmeye başladı..Sonra doktor ön 4 dişimi yaptı, şuan memnunum ama ana dişim olsun isterdim...
Şimdide arka dişlerimlen sorunum var(
bana diş ağrısı demeyin benim kadar çeken olmamıştır heralde...
Şu boncuk atan tabancalar varya onunla ön dişimi kırmıştım (Allahtan dişimi kırdı yoksa delip geçerdi) tam sinire gelmiş yüzümün yarısı şişmişti bi süre sonra üst damağımı çürütmeye başladı..Sonra doktor ön 4 dişimi yaptı, şuan memnunum ama ana dişim olsun isterdim...
slm kızlar nasılsınızzemuszemus
ayy çok geçmiş olsunbana diş ağrısı demeyin benim kadar çeken olmamıştır heralde...
slm hg cnm ben iyiyim sen nasılsınslm kızlar nasılsınızzemuszemus
slm kızlar nasılsınızzemuszemus
ya cidden nasıl oldu o öyle cimcime ağzınamı tutuodun ki :1shok:
gülpembe çok fenasın hee :)) yaş kaç dio
slm h.g iyiyiz sen nasılsın gasmee
ayy çok geçmiş olsun
nasıl becerdin ya
slm hg cnm ben iyiyim sen nasılsın
gasme hoşgeldin
hosgeldin gasmeee bizler iyiyizzz sen nasılsınnnnn
kız merak ettim![]()
cok şükür bi meslektas buldum :) kısss ne işin var sekreterlikde teske bende öğretmen olabilsem 2 yıllık mezunum ben devlet işi kadar saglam bi iş varmı ya
Hoşgeldin gasme
Gerçek cimcime nasıl becerdin