• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ne yapaym gülpembe onlar aldılarda benmi gitmedim devletin ayıbı bu. atama olmuyoki olsada 90 la atıyolar onuda alamıyorum açma yaramı mafoldumben

cok iyi anlaıyorum canım seni
dayın amcam yüksek katlarda oturuyorsa varsın eger altkattaysan yerin yok bu memlektte herseyin hayırlısı Rabbim elbet acıcak bi kapı bize :Saruboceq:
okusan bi dert okumasan bi dert :oklava:

ben çok haşereydim küçükken yaa...
Ama onu kaç yaşımda yaptığımı yazsam çok gülersiniz:))
Orta son sınıftaydım...
Ya o tabancalar yeni çıkmış tamammı kardeşimde hevesle almıştı tabi bende karıştıryorum nasıl bişi diye hani bocuk atıyoya merakla inceliyorum...Neyse bitane karşıya boncuk attım içinde kalmadı sandım, meğer varmış :)) Soktum bunu ağzıma nan ağızdan intihar ediyolarya nasılki diye düşünyorken tetiğe bastım :gitme: Bi an nasıl şaşırdım anlatamam ne olduğunu anlayamadım bi baktım dişimde boncukta kırılmış :)) (şuan gülüyorum ama berbat bi durum) ablamda ben panikleyince noldu dedi ağzımı bi açtım artık olan olmuştu onunda yapacak bişeyi yoktu... Ama çok çektim yani ağrısı ayrıydı bide suratımın kırılan bölümünü şişiriyodu bi kaç ay sabrettim doktor apseli hemen yapamayız dedi... Sonradan yaptırdım...

Orta son sınıftaydım...
Ya o tabancalar yeni çıkmış tamammı kardeşimde hevesle almıştı tabi bende karıştıryorum nasıl bişi diye hani bocuk atıyoya merakla inceliyorum...Neyse bitane karşıya boncuk attım içinde kalmadı sandım, meğer varmış :)) Soktum bunu ağzıma nan ağızdan intihar ediyolarya nasılki diye düşünyorken tetiğe bastım :gitme: Bi an nasıl şaşırdım anlatamam ne olduğunu anlayamadım bi baktım dişimde boncukta kırılmış :)) (şuan gülüyorum ama berbat bi durum) ablamda ben panikleyince noldu dedi ağzımı bi açtım artık olan olmuştu onunda yapacak bişeyi yoktu... Ama çok çektim yani ağrısı ayrıydı bide suratımın kırılan bölümünü şişiriyodu bi kaç ay sabrettim doktor apseli hemen yapamayız dedi... Sonradan yaptırdım...

Cimcimemmm neler çekmişsin
Ama itiraf edeyi okurken çok güldüm ve gülmeye devam ediyorum kaydirigubbakcemile3
Benden dışten çok çektim
10 dişim dolgu 3 dişime kanal tedavisi yaptılar ön 2 dişimide yaptırdım
Çünkü benimkiler kırıldı :icecream:

Orta son sınıftaydım...

Canım çok sıkılıyor yaaaa

büyük geçmiş olsun tatlım ya Allah korumus seniii Şeniz

benimde cok sıkılıyorrr aksamı bekliyorum senağlama

bende sabırsızlıkla akşamı bekliyorum, Allahım tatil olursa denize gitcem...
Ama böle olursada dalgalı olur baya yaa...
Hoşgeldiniz yeni arkadaşlar...

Efuli Hoşgeldin
cimcime bizimkilerde haftasonu çınarcığa gidelim diyorlar ama hiç cnm istemiyo evde olurum onlar giderler herhalde.

ben alanyada oturuyorum:)alanyalıyım 20 yaşndayımm işte öle:):ecrin_bebek:

Back
X