• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

İşte hayatın özeti....

Bir kuş soguk bir kış gününde yiyecek bulabilmek icin kanat çırpip duruyormus. Hava o kadar ayaz mışki minik kuş dayanamayip karın üstüne düsmüs. Kus caresiz soguk karin üstünde ölümü beklerken, ordan gecen bir inek kuşun üstüne sıçmış. Kus öyle bir sinirlenmişki, kanatlari donmamis olsa, kalkip inegi dövecek.....
Birde bakmiski bokun sicakligi ile kanatlari cözülmüs, yaşama dönmüs. Öyle bir sevincle ötüyormuski, ordan gecen bir kedi bunun sesini duymus ve boku eşeleyip kuşu cikarmis. Kuş buna cok sevinmis tam kediye tesekkür edecekmiski, kedi onu yemis.

Demekki neymiş:

1- Her üstüne sıçani düsman sanma !
2- Seni her boktan cikarani dostun sanma !
3- En önemlisi, Bokun icinde mutluysan sesini cikarma !

ya süperdi cidden ( b....n içinde mutluysan sesini çıkarma . ) buraya koptum ama dogruda yaa

bu arada günaydın herkese hafta bitti artık çok şükür hepimizin cuması mübarek olsun kızlar

lavanta bende masal gibi okudum sonunda mors oldum yaa ..

tutuştu seninki cingane...
Moody canım aslında beni sinemde tanır ama şöle söyleyeyim...
Aslen Erzurum, yaşadığım yer ıstanbul, memleket olarak her zaman Eskişehiri bilmişimdir çünkü anne tarafım hep orada...Yani 3 tane memleketim var :))

Bende kendime Gökhan abimden, resimler hayaller paramparça şarkısını hediye ediyorum...

cingane sineme mansur arkın gazla gitsini dinletirken patron geldi müziğinde son sesi rezil oldum ya:)))

Aaaa biz sinemi çoook sakin biri bilirdik...
Dimek öle ha, hazır iki kişi olmuşken çıkıp gelin İstanbulada sizleride tanıyalım :))

yaaa onu bide bana sorun öyle edepsiz ki hep eziyet görüyorum.şimdide dırdır ediyo kadınlar kulubüne giriyomuşum.-tatlicadiarzu-

Söylemezdin tüm o sözleri
Görseydin en gerçek halimi
Artık önemi yok
Her yanlışta doğar bir doğru
Belkide böyle olmalıydı bu
Boşver ziyanın yok

Başka birine kendimi anlatmak
Başka birine duvarlarımı yıkmak
Başka tenlerde aşkı aramak
ınan istemem artık

Zor duramam ayakta hergün kırılıpta
Zor aşk yaşanmıyor hergün her an yanılıpta
Her giden bir parça çalıyor benden
Yarım kalanlara rağmen

Yok bağırma sakın hiç şimdi alınıpta
Yok üstüme gelme hiç eskiye sarılıpta
Her acı bir günah siliyor benden
Yarım kalanlara rağmen

Şimdi yaramı sarmam gerek
Aşkla aramı yapmam gerek
Kime inanmalı

Başka birine kendimi anlatmak
Başka birine duvarlarımı yıkmak
Başka tenlerde aşkı aramak
ınan istemem artık

yaa kıslar masalın sonu böyle bitti o cümleyi duyana kadar gerçekten evet demek geldi içimden bişeyler koptu .ama o kelime bitirdi resmen hala kararsızım çünkü yeri geliyor hepimiz cimrileşiyoruz herkeste var sonuçta kolay kazanılmıyor para...bilmiyorum hala hayırlısı olsun

zeynep sagdaş az önce dinliodum bende o şarkıyı çok güzel cidden .. ya ben nickime yazmak için hem anlamlı hemde laf koyan bişi arıorum bulamadım varmı bildiginiz kızlar

cimcimecim kapının önünde oturuyoruz pc başında çokda durmuyorum ..kafamdada tarık olayıı öyle işte takmamam lazım ama takıyorum işte

zeynep sagdaş az önce dinliodum bende o şarkıyı çok güzel cidden .. ya ben nickime yazmak için hem anlamlı hemde laf koyan bişi arıorum bulamadım varmı bildiginiz kızlar

Evet Canım Gerçekten güzel söylüyor
Hiç öyle bişey yok aklıma bana bi anda gelir öyle yazılar laelaelaelaelae

kızlar şarkılarda açılmışken konu yalının-bir tek sen eksiksin şarkısıda çok hoş hafif bi şarkı dinleyin derimm ki sende çok güzel

Back
X