• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

hadi ya ne güzel valla ama devamlı sıcağı hiç çeklmiyor işte:1shok:

ben hiç egeye akdenize inmedim karadenizde takılı kaldım balayında giderim artık :kedi:

Efuli o yüzden Haziranda gittim

cimcime sen antalyaya gittin bide Alanyaya git de topuk geri kaçarsın.

doru sölüyo walla alanya antalyaya göre çok daha sıcak ve nemlidir gündüz deniz haricinde dışarıya çıkmak ölüm gibikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Aynen gündüz mümkün değil Vallahi Dışarı çıkta beynin sulansın

Gulpembe sen koca bul da ben seni gönderirim bizim orda evler çok :D

Aynen gündüz mümkün değil Vallahi Dışarı çıkta beynin sulansın

Gulpembe sen koca bul da ben seni gönderirim bizim orda evler çok :D

bnde karadenize gelin gelcem ama daha çokk:):)kaydirigubbakcemile3

kız benim kocam varya kaydirigubbakcemile2 daha ne bulucam kocayı sözmü vercen mi 15 günlüğüne ev bana
anam yok ev istemem balayında bide yemeklemi ugrascam otel neyin yokmu

efuli hangi memlekete gelin gelcensositososito

ohh herkes gitmiş tatile ne güzel ben maaşımıalamadıgım için bütün fırsatları kaçırdım elimden gidemiyorum diye heryeden tatil teklifi yagdı yaa off off

kız benim kocam varya kaydirigubbakcemile2 daha ne bulucam kocayı sözmü vercen mi 15 günlüğüne ev bana

Koca değiil daha o canım hiç belli olmaz. :olmaz:
Otel yok ama ben gelir size yemek yaparım :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

trabzon a inş kısmetse

ohh herkes gitmiş tatile ne güzel ben maaşımıalamadıgım için bütün fırsatları kaçırdım elimden gidemiyorum diye heryeden tatil teklifi yagdı yaa off off

Koca değiil daha o canım hiç belli olmaz. :olmaz:
Otel yok ama ben gelir size yemek yaparım :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

trabzon a inş kısmetse

artisssttttt :teselli: gel kaderdasım gel

o benm kocam gonzelesssss :delphin:
valaaa ne iyi olurrrr yemek olayı ama evde 3müzde olmmazki :jeyyar:

ben rizeliyim demek trabzona gelcen hayırlısı olsun ben pek sevmem karadeniz erkeğinide :bbo:

artisssttttt :teselli: gel kaderdasım gel

o benm kocam gonzelesssss :delphin:
valaaa ne iyi olurrrr yemek olayı ama evde 3müzde olmmazki :jeyyar:

ben rizeliyim demek trabzona gelcen hayırlısı olsun ben pek sevmem karadeniz erkeğinide :bbo:

aranızdaki ilişkiyi bilemem Kocanda olabilir Sevgilinde gerçi o resime bakınca anlamıştım alkisalkisalkis:jeyyar::jeyyar::jeyyar: aşka geldim diyordu bide hahahahahaalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Yemek için başka seçeneğimiz yok canım ozaman otele gidin:umursamaz:

ben rizeliyim demek trabzona gelcen hayırlısı olsun ben pek sevmem karadeniz erkeğinide :bbo:[/QUOTE]

valla bende ilk defa tanıdım ünide tanıştık alışmam biraz zor oldu ama şk denilen şey üstesnden geliyo herşeyn:asigim::asigim:

aranızdaki ilişkiyi bilemem Kocanda olabilir Sevgilinde gerçi o resime bakınca anlamıştım alkisalkisalkis:jeyyar::jeyyar::jeyyar: aşka geldim diyordu bide hahahahahaalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Yemek için başka seçeneğimiz yok canım ozaman otele gidin:umursamaz:

valla bende ilk defa tanıdım ünide tanıştık alışmam biraz zor oldu ama şk denilen şey üstesnden geliyo herşeyn:asigim::asigim:[/QUOTE]

otel varsa olurrr yemekle ugrasamammmm aaaaa :jeyyar::jeyyar:

hayırlsı olsun senn için efuliii :1hug:

Back
X