Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Dün ekledim Resim ama sen göremedin ya ondan bahsediyorumzemuszemus

Biri beni durdursun Canımmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Umudum sallıyorum bitmesi için telefonda bile konuşmak istemedim dün başım ağırıyo dedim kapattırdım akşam ararım dedi, arama mail at dedim...
Mail atmış, en çok gücüme gidende sanki onu zorluyo konumuna düşmem oldu...

Olumlu bişeyler yazmış mı yoksa yine zırvalamış mı

Koç Burcu heee Vayy Bende Koçum Canım:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ay çingane kısım naptın sen yaa bende çıldıriciğim gözüm hep animasyonlarda :))

Zırvalamış malesef yine... Seni mutsuz etmekten korkuyorum diyo, yengemde diyoki o kendine güvenmiyo...

Bacım sende benim gibi yap onun peşinden koşmasını sağla arama,sorma,mail atma bitecekse de böyle bitsin :gitme:

Zırvalamış malesef yine... Seni mutsuz etmekten korkuyorum diyo, yengemde diyoki o kendine güvenmiyo...
gerçektende saçmalamış ne istediğini bilmiyor bırak arama birkaç gün sonra o seni arar zaten kaçan kovalanır buda ona benzemiş

kıslarrrr koyun ötlerine bi tekmeeee
üzülmeye degmezzzzz
aramayın hiç bişey yapmayın
geleceklerrrr ama onlar kaybetmiş olcaklarrr

Aman Canım ya Boşver mutsuz etmekten korkmakta neyin nesi? korktuğu şeyleri insan yapmaz seni sadece oyalıyor olmuyorsa olma Kardeşim de ala ala

kıslarrrrr tüm güzellikler sizinle olsun
cimcimeeee salla o adamııı
lavantaaaa enişte ne oldu
sinemcim inş sende izne cıkarsın kafanı dinlersinnn
gonzeleessss artık dur diyim saga
ecrinnn zemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende koç burcuyum ama burca fln okadar takılma cnm...

anlaşılan pek ıcıne sınmıyor yuzyuze oturup bı konusun msjla maılle olucak ısler dgl bunlar gıbıme gelıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…