Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydın kızlarr..ben iyiyim sizler nasılsınız bakalım...bu hafta sonu düğüncüyüz halamın kızı evleniyorr ...

ohh ne guzell bayılrıım dugunlere yaa
tek kotu yanı ınsanı heveslendırıolar :kedi:
ama olsun dugun baska sey tadını cıkar lavata bol bol oyna :dance:

kızlar kontejtanımızda düşüş oldu..mermeidi sordum ama geçmiş sayfaları okumak zor geldiği için öğrenemedim sanırım kıbrısta..

corel nerelerde acaba sevgilisinden ayrıldı ayrılalı ortalıkta yokk

artistt de gelmiyorr

beyyzaamız vardı bitane oda yokk göremiyorum

pırlanta_a da yokk

kızlar kan kaybediyoruzzzdelikafadulden

Günaydın kızlaar...
Pembem böle tam gaz devam et züppersin :))
Ay düğünlerden geçen sene bıkmıştım ama bu sene şöle bi oynayıp stres atmak istiyorum...

evet ya hele yeni gelin evşini görünce benim cnm evlenmek isityor bakalım belkim bulurum oralardann yeni eş adayıı

Günaydın kızlar
Bugün maaş günüm
Maaşımı aldığımda patronumla izin konusunu konuşacam ne olur dua edin 1haftalık izin alabileyim :Saruboceq:

Ahh ahh eş adayı demeyin yengeme olayı anlattım bırak şu salağı diyo :))
Nasıl bitiricem bilmiyorum, sanki o bayan ben erkek gibi kararsızım diyip duruyo geri...

kıslarrr bana takılın bundan sonraaa yok artık umutsuzluk üzüntü.....bikere geldik su dünyaya.....
evet kıslar aartık gelmiyorrrrr
mermaid suanda uyuyordur :mymeka:
pırlanta yogun
coreli merak ediyorum aslında
kelebek arada bi gösteriyor kendini
artist dreamlife bunlar yok

Sinem umarım maaşını da iznini de alabilirsin opuyorumnanaktan

Cimcime aman buda benimkinden çok nazlı şekerim maile cvp gelmedi mi daha okumamuış mı ne oldu ben orayı kaçırdım sanırım:kedi:

Lavanta Düğünden bak kednine müstakbel eşini

Cingane sen tam bi rahatsızsın Otur oturduğun yerde kırıcm kafanılaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kıslarrrrr tüm güzellikler sizinle olsun
cimcimeeee salla o adamııı
lavantaaaa enişte ne oldu
sinemcim inş sende izne cıkarsın kafanı dinlersinnn
gonzeleessss artık dur diyim saga
ecrinnn zemuszemus

Ahh ahh eş adayı demeyin yengeme olayı anlattım bırak şu salağı diyo :))
Nasıl bitiricem bilmiyorum, sanki o bayan ben erkek gibi kararsızım diyip duruyo geri...

cimcime eminmisin bitirmekte iyice düşün sonra söylersin bitirmek kolay erkeler gibi yaparsın ben senden soğudum yada ne bilim seni haketmiyorum erkekler böyle yapıyor:

Akşam aradı cinganem ayrıca mail atmış...
Koç burcuymuş ( ııhh hayatta uymuyo

Koç sevgiliniz lider olmak isteyecektir bu da sizin için problem değildir. Siz onun cesur ve güvenli tutumunu beğenirsiniz. Koç insanı sizin hassasiyetinizi ve hayal gücünüzü beğenmektedir. Astrolojik olarak klasik anlamda uyumlu değilsiniz. Bu Balık burcunun su, Koç burcunun ise ateş elementi taşımasından kaynaklanıyor. Kural olarak su ateşi söndürür. Koç burcunun kendine dönük, aceleci, dikkatsiz ve cüretkar olduğunu fark edeceksiniz. Koç hayatın derin anlamını düşünmek ya da düşünerek hareket etmek için yaratılmamıştır, bu da sizi sinirlendirebilir. Siz Koç insanının planlı hareket etmesini, o ise sizin endişelenmemenizi isteyecektir. Sizden daha gerçekçi olduğu için de sizi gerçeklerle yüzleştirecektir. Koç'un düşüncesiz konuşmaları, duygularınızı incitecektir. Koç burcunun sizin duygularınızı anlamaya ve diplomasiye zamanı yoktur bu da hassas Balık için sorun olacaktır. Yatakta Koç burcu heyecanlı ve hünerli bir sevgilidir. Seks sizin için aşkınızın kutsal bir ifadesidir, Koç içinse bir eğlencedir. Bu fark sizi mutsuz yapacaktır. Koç burcu maymun iştahlıdır, daldan dala konmaya başlarsa ilişkiniz bitecektir. Yeni duygular ve deneyler maceracı Koç'u cezbeder. Siz hayal gücünüz ve oyunculuğunuzla onu büyüleyebilirsiniz. Bütün bu zorlukları aşabilirseniz beraberliğiniz mutlu olacaktır. Onun yeni fikirlerini ve hevesli oluşunu beğenirsiniz, O da sizin ilgili, sempatik oluşunuza bayılacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…