Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

gülpembecim enişte adayınızla bu akşam görüşücez..aslında ben görüşmeyelim dedim azcık sürtsün burnu diye snr hadi işlerimi ertelerim buluşalım dedim bana 1 saatini ayıramıyosun falan dedi..bende çok kararsızım ..kızlar ya ben çok tersliyorum soğuk davranıyorum onu sinir etmeye çalışıyorum ki huyunu suyunu öğreeyim diye ne kadar sinirlenicek neler dicek diye dün akşam çok özür diledi benden pazar akşamı parka gittik sinir ettim onu oda beni etti..onun için diledi özürü artık diyorum kendimöi kasmıyayım iyi geçinmeye bakayım zaten ben genelde iyi geçinirimde uyuzluk olsun diye öyle yaptımm

cnm bence yeterınce yapmıssın yapıcagını bundan sonra anı yasamaya calıs bakalım plansız bı sekılde bıde o boyle bak haeket ve ozellıklerıne neler oluyor

ecrincim bakalım şimdilik tahammüll ediyoruz birbirimizde ..ben kendimi geri çekince o daha çok üzerime düşüyor..kaydirigubbakcemile3

Aynen Kızlar bizde en son dün 5 gibi falan konuştuk akşam izmirdeydi hala beyefendi işte sonra bi daha ne aradım nede msj çektim aynen oda hiç bi haber almadık daha birbirimizden aramıycam da.

arama canım dünyadaki tek erkek onlar değilya...
Çok ararlar bizim gibisini, içimde ona karşı biraz sevgi olsa belki peşinden giderim ama
şu durumda hiç önemsemiyorum onu...

arama canım dünyadaki tek erkek onlar değilya...
Çok ararlar bizim gibisini, içimde ona karşı biraz sevgi olsa belki peşinden giderim ama
şu durumda hiç önemsemiyorum onu...

2 yıldır sevgilim zaten yoktu 2 ay daha olmaz
Sİnir stres yapacağıma aramıycam olurda ararse haber veririm zaten.

evet cimcimecim çinganecimm onlar arasın merak etsin kossun..erkek her yerde lede etmeside o kadar kolay..bizim gibi elde edlmesi zor mükemmel elmaları kaçırdıkları için üzülsünler

gülüyorum falan ama bu iş olayı canımı bi hayli sıkıyor, hep diken üstündeyim karar verdim 3dmax öğrenmeye çalışmıcam kafam kazan gibi, bu arada iş bakmayı düşünüyorum. Poliklinikten bugün 3te bekliyorlar gidemicem ya nasıl yapcam bilmiyorum.
Huzur istiyorum ben huzuuurr...

kıslarrr ben geldimmm şirketin neti problemli bi kac gündür anca gelebildimmmm geçmisi bi okuyam

Canım Randevunu haftasonuna falan alsana yada sabah erken saate çalıştığını söyle sabah en azından 1 saat geç gidersin bi yalanla.

Cımcıme cnm bende polıklınık ısını bı daha dusun o tarz yerlerde calısan arkadaslarım var cok cok memnunlar neden olmasın kı bı gıt konus en azından.. Bı sekılde ızın alamazmısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…