Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Canım benim sakinleş ani kararlar verme tamam
Ama onun evlilik hakkındaki düşüncelerinide unutma
Eğer zamanla değişir dersen bilemem

Kafam kazan gibi zaten, uykusuzluk, iş stresi bide onun stresini çekemicem maili okuduktan sonra akşam kesin arayacaktır, aslında şuan konuşmak bile istemiyorum onunla...
Kızlar bu akşam heppinize dua edicem inşallah, sizde beni unutmayın...

Canım benim sakinleş ani kararlar verme tamam
Ama onun evlilik hakkındaki düşüncelerinide unutma
Eğer zamanla değişir dersen bilemem

Sinirli bişekilde bişeyler yapmak istemiyprmm zaten
Evlilik hakkında illa senle evlenicem demesini de beklemiyorum ama Olumlu düşünmesi bile yeter benim için. Zamanı yok malesef bu işin lmaz:

Ay bize noluyo yaa lavanta, ben ve cingane daha 3-4 gün öncesine kadar olumlu düşünüyoduk bugün heppimize bişier oldu :))
Hepimiz bitirmeyi düşünüyoruz, galiba biz evlenemicez bu gidişle...

Ecrincim görüşme devam ediyor ama durumlar pek ii değil...
Sanki o istemiyorda ben peşinden koşuyormuşum gibi hissetmeye başladım...
Gittiği yere kadar gider uğraşamam kimseyle...

neden boyle oldu kı sımdı yaa daha cok basından
bıraz sen kendını ceksen senı ozlemesıne fırsat versen belkı olur cnm ne dersın gercı yapıosundur ama ne bılım erkekler acı cekmeyı sevıo kızlar bız onları pışpışlayıp el ustnde tuttugumuz zaman tepemıze cıkıolar dengeyı kurmk lazım

kızlar niye herkes üzgün

bılmıorum ama cok sıkkınnn fena bı gun

Ay bize noluyo yaa lavanta, ben ve cingane daha 3-4 gün öncesine kadar olumlu düşünüyoduk bugün heppimize bişier oldu :))
Hepimiz bitirmeyi düşünüyoruz, galiba biz evlenemicez bu gidişle...

Sanırım öyle olucaz gibi gözüküyor :sinifsinif:
Öyle çok sinirliyim ki birinden çıkarmam læzım

geldim kıslarrr şirketin neti ofsayt ya kızlarrr umutsuzluga kapılmıyın cok güzel günler göreceğiz...dualarım hep sizinle

iyi akşamlar kızlar hepinizin kandili tekrardan mubarek olsun bol bol dua edin benide unutmayın bende size etcem

Günaydın… Belki çoktan uyandınız .Bitti mi kahvaltınız.Hadi güzel başlayın güne,anı yaşayın takılmayın düne.Geçmişini unutun bakın geleceğe 1gün yaşayıp mutlu uçan kelebeğe.Hayatla tanışmadan gülen bebeğe.Bilmeden yaşıyoruz ne olacak seneye.Doktor mutluluk yazdı reçeteye.Gittik bulamadık eczaneye.Sizce ilaç nerde.Bence tam içinizde,ortaya çıkabilir isteyince.Hayatı yaşayın ince ince.Küçük şeylerden mutlu olmayı bilince.Sorun çözülüveriyor bence…

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ruhen cok iyiyimm artık iyi olucam cunku hayata bir kere geliyoru artık ayrıntılara takılmıcam baktımki saglıgımdan gidiyor

gunaydın kızlar...

gulpembe sevındım senın adına hep bole pozıtıf olur bakarsın bızde
takılırız sana hıc bıseyı takmadan kafamızaaa ohh rahatca yasarızz kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…