Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah bu gecenın yuzu hurmetıne gonlumuze bı ferahlık gelır butun sıkıntılarımızdan kurtuluruz inşallah :Saruboceq:
senınde cnın sıkkındı dımı ole yazmıstın gunnuke :kedi:
cıngaane hosgeldın kız nerdeydın ?
Slm fıstıklar nİye moralİnİzİ bozuyonuz sİlkİnİn bakalım
bugün hiç iyi değilim Kafayı yiycemm vallahi![]()
hoşgeldiniz kızlar bende hoşbuldum...
Berbat durumdayım başım ağırıyo midem bulanıyo...
Boynumun arka kısmıda çok kötü yaa...
cıngaane senın neyın var kız ben bole alısık degılım senı gormeye
yazamasamda sureklı takıp edıorum topıcı ve konusmalarını noldu bıze hayırdır bole
QUOTE]
Var bişeyler hiç bişey istediğim gibi gitmiyor ya kafayı yiycem Sevgilimden ayrılabilirim onun siniri var üzerimde.
kızlar beni şimdi bi tıp merkezinden aradılar iş görüşmesi için doktorların yanında durup bişiler yazıyolarya o iş için...
Yeri bize çok yakın acaba nasıl olur bilgisi olan varmı??
Burada 3dmax öğrenemezsem gönderecek beni bende uğraşmak istemiyorum açıkcası...
cıngaane senın neyın var kız ben bole alısık degılım senı gormeye
yazamasamda sureklı takıp edıorum topıcı ve konusmalarını noldu bıze hayırdır bole
QUOTE]
Var bişeyler hiç bişey istediğim gibi gitmiyor ya kafayı yiycem Sevgilimden ayrılabilirim onun siniri var üzerimde.
sabah aldatılıyor olabılırım demıstın bundan dolayımı :çok üzgünüm:
[
sabah aldatılıyor olabılırım demıstın bundan dolayımı :çok üzgünüm:
Şimdi aradım işte konuştuk müsat misin dedim işte aşkım ararsa müsait olmaz mıyım falan dedi buryaa kadar çok normal
Sonra başladı 2 gün işyerinden izin al bi yerlere gidelim dedi falan filan işte. büyükadaya falan gidicekmişisz beraber o kim ya onunla beraber 1 gün bile olsa tatil yapıcam
Konu evliliğe geldi başladı ben evliliğe soğuk bakıyorum demeye, gerizekalı mıdır nedir anlamadım ya ne yapmaya çalışıyor bence hiç ciddi birisi değil.
Ben ona başında demiştim ben geyik olsun diye ilişki istemiyorum ciddi bi ilişki istiyorum hayatıma falan diye ne yapmaya çalışıyor anlamadımmmmm:sinifsinif::sinifsinif:
cinganem sen fena sinirlenmişsin...
Evliliğe sıcak bakmaması bencede mantıksız geldi ciddi bir ilişkiyse arada sevgi varsa zaten otomatikmen evlilik düşünülür....
Ayhh bana erkek demeyin bak başım daha fena oldu şimdi :bbo:
cıngaane acık acık evlılık ıstemıyorum dıyen bırıyle nasıl vakıt gecırıosun kı
hem ben olsam adaya fln gıtmem....
supurgelı hosgeldın cnm
Cimcimemmm git görüş evinede yakınsa iş sana uyarsa neden olmasın kaçırma derim
Cingaane neden evlilik düşünmüyorki
Sen ona baştan söylemişsin düşüncelerini
Ne diyeyim ya niye erkekler bu kadar dengesiz anlamıyorum